Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Herkesin ilgi alanı farklı oluyor:-)Ben size strateji verdim sizde ona uygun yapın bundan sonra:-)Klasikler vazgeçilmezdir:süslü:
Ramazan sofralarına katılmak istemezsen ondan sonraki kategoriye katılırsın:KK23:Belki makarnalar yaparız.:kk77:İstek aldık:KK53:

Benim isyan ettiğime bakma canım imkan ve fırsat oldukça bütün yarişmalara katılmaya varim:-):-)

Yav bu oylama bitmedimi :KK64:
Ne zaman oylama tablosuna baksam senin oylar 3-5 artmış gibi gözüküyor bana :KK70:
Niye sordun de bakayım,yoksa bir sonraki yarışmaya katılmak için gün mü sayıyorsun he:KK53:Cidden gel özledik seni kuzum ve bol ütülü güzel muhabbetlerini:KK60:

:KK45::21::KK200:
Merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın:KK60::KK60::rolleyes:
Merhaba aşkitellam ben de iyiyim,sen nasılsın:KK48:Valla şükür kavuşturana:KK19::KK60:

Merhaba Nevreste Nevreste :KK19:
Oyumu kullandım
Topik ilk açıldığında Mantı Çorbasını im yaparsa oyum ona demiştim.
Mantı Çorbasından yana kullandım oyumu:KK39:

yamukprenses yamukprenses şimdiden tebrik ederim canım :KK60:
Evet tüm tarifler gibi o da harika,hepsinde gözüm kaldı benim:kk77:
Tebrik için erken kuzum,yarışma henüz bitmedi.Hem senin marifetli ellerini ne zaman göreceğiz,öyle oy atıp kaçmak yok:KK19:

Niye sordun de bakayım,yoksa bir sonraki yarışmaya katılmak için gün mü sayıyorsun he:KK53:Cidden gel özledik seni kuzum ve bol ütülü güzel muhabbetlerini:KK60:

Merhaba aşkitellam ben de iyiyim,sen nasılsın:KK48:Valla şükür kavuşturana:KK19::KK60:
Merhaba canım:KK60:İyiyim çok şükür:KK60:Evet görüşemiyoruz:KK19:Güzel haberlerini bekliyorum:nazar:

Yok ben bele uğrayıp gözüküp Nevoşun hatırını sorup kaçıyorum :ıslık:
Şimdi çorbaya ben girseydim kesin 1. ciydim :KK53:
Hemide sondan..:işsiz:
Kaldıki çorbanın tek değişik sunumu ekmekte..
Birde fincan da.. Hatta küçük fincanda sorbe olarak bile sunumlanıyor..
Şimdilik girmyeyim, siz madalyalılara kafa tutamam :p

Merhaba canım:KK60:İyiyim çok şükür:KK60:Evet görüşemiyoruz:KK19:Güzel haberlerini bekliyorum:nazar:
Valla bende güzel haberler bekliyorum nevoşum,ayın 9 unda ak kara belli olacak:dua:ne yaptınız bensiz burada deyin bakayım,özlemediniz mi beni:işsiz:

Yok ben bele uğrayıp gözüküp Nevoşun hatırını sorup kaçıyorum :ıslık:
Şimdi çorbaya ben girseydim kesin 1. ciydim :KK53:
Hemide sondan..:işsiz:
Kaldıki çorbanın tek değişik sunumu ekmekte..
Birde fincan da.. Hatta küçük fincanda sorbe olarak bile sunumlanıyor..
Şimdilik girmyeyim, siz madalyalılara kafa tutamam :p
Kız öyle deme,gördük seni de,çikilatalı baklavan hala gözümün önünde valla:kk77:Gel gel,hatta nameaverle birlikte üçümüz kapışalım:cool:

Valla bende güzel haberler bekliyorum nevoşum,ayın 9 unda ak kara belli olacak:dua:ne yaptınız bensiz burada deyin bakayım,özlemediniz mi beni:işsiz:

Kız öyle deme,gördük seni de,çikilatalı baklavan hala gözümün önünde valla:kk77:Gel gel,hatta nameaverle birlikte üçümüz kapışalım:cool:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım:KK19:Ben unutkan biriyim unutursam haber verirsin:oops:
Senin çorbana sahip çıktık :KK45:Oyları topladık:KK53:Bir ara acaba görünmez mi yapsak diye düşündüm:KK45:Ama 2. mercimek çorbasıda başını aldı gidiyor.Bizde akışına bıraktık:KK70:
Senide özledik:KK60:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım:KK19:Ben unutkan biriyim unutursam haber verirsin:oops:
Senin çorbana sahip çıktık :KK45:Oyları topladık:KK53:Bir ara acaba görünmez mi yapsak diye düşündüm:KK45:Ama 2. mercimek çorbasıda başını aldı gidiyor.Bizde akışına bıraktık:KK70:
Senide özledik:KK60:
Mutlaka haber veririm canım,hayırlısı:KK19:çorbama sahip çıktığınız için ayrıca teşekkürederim:KK19::KK48:

Emin değilim :skandal:Ne oldu canım hayırdır:bicak:o_O
Senin dediğin gibi fırına koydum .Benim oğlan patlıcanı fazla sevmiyor,dedim patates ilavesi ve kıymalı soğanlı harç yapayım,fırın balkonda idi.Ben fırını sosu hazırlarken kapatmıştım,kızım mutfak işlerine meraklı,sana yardım edeyim dedi.Bazen Ona küçük görevler veriyorum seviniyor.Gerek yok ,sen oyna dedim.Fırın balkondaydı,ben uğraşırken fırının içine yemek yapıyorum diye,yoğurt kapağı koymuş,ben de tepsiyi koydum.:skandal:Allahtan balkon kapısı açıktı.5 dk sonra plastik kokusu geldi,fırının içini açtım ki,plastik erimiş,fırına yapışmış,çabuk farkettiğim için yemeğe kokusu sıçramamıştı.Tekrar tencereye boşalttım,fırını temizleme,ızgaralarını temizleme ,bayağı kolay bir tarif oldu.:KK53:

Senin dediğin gibi fırına koydum .Benim oğlan patlıcanı fazla sevmiyor,dedim patates ilavesi ve kıymalı soğanlı harç yapayım,fırın balkonda idi.Ben fırını sosu hazırlarken kapatmıştım,kızım mutfak işlerine meraklı,sana yardım edeyim dedi.Bazen Ona küçük görevler veriyorum seviniyor.Gerek yok ,sen oyna dedim.Fırın balkondaydı,ben uğraşırken fırının içine yemek yapıyorum diye,yoğurt kapağı koymuş,ben de tepsiyi koydum.:skandal:Allahtan balkon kapısı açıktı.5 dk sonra plastik kokusu geldi,fırının içini açtım ki,plastik erimiş,fırına yapışmış,çabuk farkettiğim için yemeğe kokusu sıçramamıştı.Tekrar tencereye boşalttım,fırını temizleme,ızgaralarını temizleme ,bayağı kolay bir tarif oldu.:KK53:
Çok geçmiş olsuno_OAllah korumuş:KK19:
Sana bugün kolay bir yemek yokmuş demek ki:skandal:

ya okurken güldüm deynep,final cümlene koptum,okudum gerçekten kolay tarif diye gitmişsin koşa koşa:KK70:

X