- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Allah iyilik versin canımİyiyim canım çok sağol,sen nasılsın
Çocuklar iyiler okulun so haftaları son yazılılar koşturuyorlar..
Çok tatlısın
Allah kolaylık versin canım, o senin tatlılığın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin canımİyiyim canım çok sağol,sen nasılsın
Çocuklar iyiler okulun so haftaları son yazılılar koşturuyorlar..
Çok tatlısın
Ben size oylama yapılmadan önce yamuk alır birinciliği dedim,siz işkembe dediniz,işkembenin ilk üçte olmamasına şaşırdım açıkçası.Oylama henüz bitmedi yarın sona eriyorBize çay kaşığıyla ,yamukprenses'e kepçe ile geliyor oylar
Yanılıyorsun bende seninle aynı fikirdeydimBen bu kadar oy alacağımı beklemiyordum çok oy aldımBen size oylama yapılmadan önce yamuk alır birinciliği dedim,siz işkembe dediniz,işkembenin ilk üçte olmamasına şaşırdım açıkçası.
Allah iyilik versin canım
Allah kolaylık versin canım, o senin tatlılığın
Kandırıkçı,daha önce tahmin ettik yaYanılıyorsun bende seninle aynı fikirdeydimBen bu kadar oy alacağımı beklemiyordum çok oy aldım
Sen hep uğraştırıcı tarifler yapıyorsun,normal hayatta da öyle uğraşır mısın?Yanılıyorsun bende seninle aynı fikirdeydimBen bu kadar oy alacağımı beklemiyordum çok oy aldım
Nevrestem size geliyor en azından bana o da yok tüm hevesim tükendi valla kendimi adayacaktim yarışmalara güyaYanılıyorsun bende seninle aynı fikirdeydimBen bu kadar oy alacağımı beklemiyordum çok oy aldım
Nevoş kaç gündür diyeceğim unutuyorum,
Nevrestem size geliyor en azından bana o da yok tüm hevesim tükendi valla kendimi adayacaktim yarışmalara güya
Siz söylediniz ama ben beklemiyordumKandırıkçı,daha önce tahmin ettik ya
Evet canım kolay yemek yapmam genelde ,daha doğrusu kolay yemekleri beceremiyorum zorlar garanti olduğu için onlarla uğraşırımSen hep uğraştırıcı tarifler yapıyorsun,normal hayatta da öyle uğraşır mısın?
Tamam ben arkandan korktu kaçtı demeyeceğimNevrestem size geliyor en azından bana o da yok tüm hevesim tükendi valla kendimi adayacaktim yarışmalara güya
Ellerine sağlık canım eminim harika olmuştur hep denemek istediğim tarif ama bu sıra ağır tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum bir türlü yapamadımBuzlukta kalan hamurlarla yaptığım 1 tepsi baklava duruyor onu bile şerbetlemedim.Ramazanı bekliyorNevoş kaç gündür diyeceğim unutuyorum,
Ben çikolatalı baklavanın küçük tepsi ölçüsünden sade hamur olarak yaptım, aynı mantıkla yine tam ortaya çikolata erittim.. Gayet güzel oldu, Hatta dondurucuya attım şerbetli olarak, bazen akşamları 4-6 çıkarıp çözdürüp yiyoruz
Tani sade ilede oldu..
Ben hiç katılmayayım o zaman13-14 kez katıldım altı üstü 2 madalyaZirvede bırakmak en iyisi galiba
Allahın hakkı uctur dedim ucundede sonlardaydim.
Kolay yemekleri beceremiyor musun?Siz söylediniz ama ben beklemiyordum
Evet canım kolay yemek yapmam genelde ,daha doğrusu kolay yemekleri beceremiyorum zorlar garanti olduğu için onlarla uğraşırım
Yok hep birşey olurKolay yemekleri beceremiyor musun?
Ben denedim oldu diye söyleyeyim dedim NevoşcuğumEllerine sağlık canım eminim harika olmuştur hep denemek istediğim tarif ama bu sıra ağır tatlılardan uzak durmaya çalışıyorum bir türlü yapamadımBuzlukta kalan hamurlarla yaptığım 1 tepsi baklava duruyor onu bile şerbetlemedim.Ramazanı bekliyor
O zaman şerbetli tatlı yapınca kalan hamurlarımı değerlendirebilirimDenemiş olurumBen denedim oldu diye söyleyeyim dedim Nevoşcuğum
Senin madalyaya ihtiyacın yok ki,Nevreste demek beceri demekBen hiç katılmayayım o zaman13-14 kez katıldım altı üstü 2 madalya
Sağol canım benimKk hanımları hep hamarat maşaallahArtık yalnız değilimSenin madalyaya ihtiyacın yok ki,Nevreste demek beceri demek