Yok öyle demedinKız ben sana öyle mi didim
Özel değilse annenin rahatsızlığı ney?Tabi ki en başta konuştuk bu konuyu
Ben çorbayı öylesine yapmıştım yaparken resimleri çektim sunumda resim karanlık oldu..Zaten hava kararmadan ezan okunuyor.Geçen sefer ki yarışmada zorlandınız mı?
Ayy, kahvaltı masasına oturtmadim burdada eline fener vereyim tam olsunSözlüne söyle gelip ışığı tutsunBenim evde eleman çok biri tutar
Hatta çorbada öyle yaptım
Allah razı olsunTabi ki en başta konuştuk bu konuyu
Ayyy niye oturtmadınAyy, kahvaltı masasına oturtmadim burdada eline fener vereyim tam olsun
Hoşgeldin canım nehaber
Sağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.Özel değilse annenin rahatsızlığı ney?
Şimdi senin çocuklar ,eşin de oylamayı takip eder değil mi?Ben çorbayı öylesine yapmıştım yaparken resimleri çektim sunumda resim karanlık oldu..Aman boşver kalsın dedim. Eşim ve çocuklar çekerken yardım etti.Ancak bu kadar oldu
Aşağıda gözüken kendini gizleyen pro üye konuya yorum yazmazsa şimdi,neti kopsun,ne dikizliyorsun ,gelsene
Nasıl oturtayim? Zaten boregimden mutfaktayken başladı yemeye masada hiç beklemezdiAyyy niye oturtmadın
Alışsın bizim yarışmalar bitmez
Allah bizim evlatlarımızı da senin gibi hayırlı eylesinSağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.
Rabbim acil şifâlar versin canım anneciğineSağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.
Yok canım unuttular bileŞimdi senin çocuklar ,eşin de oylamayı takip eder değil mi?
İyidir canım sağolHoş buldum Nevoşumİyidir, senden
Büyük ihtimal.Hadi iyisin konuya yorum yazdığın için netin kurtulduUzerime alindim bunu.benmiydim acebaa.. gecmisi okuyordumm
Rabbim şifa versin inşaallahSağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.
Sağ tarafı felçli, şükür yavaşta olsa yuruyor ama sağ elini kullanamiyor. Babamvefat etti ikimiz yaşıyoruz.