iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle ben buraya akıl akıldan üstündür diye fikirlerinizi almak için yazıyorum eşimle 2 senedir evliyiz onlara bir borç ödüyorduk onlara ödeyip veremediğimiz aylarda mahçup kalmayalım diye kredi çektik ilk ay gayet iyiydi ve sonraki ay maaşını yatırmadılar ne yaptık ettiysek bir bahaneyle vermediler bizde o aydan beri borçlar aksadı biliyoruz farkına vardık ailesi de dedi keşke kredi çekmeseydiniz diye şöyle ki ben 3 aydır işten çıktım çıkmak zorunda kaldım mobbiglerden şundan bundan dayanamadım çıktım o zaman bu kadar sıkışık olmadığımız için eşimde istersen evde kal bizde çocuk düşünelim dedi böyle karar verdik ama şuan bir yandan iş bakıyorum bir yandan maaş yatmadığı için kredi ve kredi kartlarını ödeyemedik patladı birde üstüne arabanın motoru gitti 140 bin en aşağı 90 bin masraf elde avuçta kalmadı eşimin ailesine söylesek onlarda zorda kalırlar ve az çok da laf yiyeceğimizin farkındayız böyle yapmasaydınız diye arabayla beraber şuan 180 e yakın borcumuz var evet işe giricem ama şuan en çok düşünüyoruz elimize bir para geçmeden bu ay napıcaz diye arabayı bu şekilde motoru hasarlı satsak borçu kapatsak desek 100 bin veriyorlar biz zararda oluyoruz offf offf siz olsaydınız neler yapardınız …