Dertleşelim

karadagnuran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
49
11
23
iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle ben buraya akıl akıldan üstündür diye fikirlerinizi almak için yazıyorum eşimle 2 senedir evliyiz onlara bir borç ödüyorduk onlara ödeyip veremediğimiz aylarda mahçup kalmayalım diye kredi çektik ilk ay gayet iyiydi ve sonraki ay maaşını yatırmadılar ne yaptık ettiysek bir bahaneyle vermediler bizde o aydan beri borçlar aksadı biliyoruz farkına vardık ailesi de dedi keşke kredi çekmeseydiniz diye şöyle ki ben 3 aydır işten çıktım çıkmak zorunda kaldım mobbiglerden şundan bundan dayanamadım çıktım o zaman bu kadar sıkışık olmadığımız için eşimde istersen evde kal bizde çocuk düşünelim dedi böyle karar verdik ama şuan bir yandan iş bakıyorum bir yandan maaş yatmadığı için kredi ve kredi kartlarını ödeyemedik patladı birde üstüne arabanın motoru gitti 140 bin en aşağı 90 bin masraf elde avuçta kalmadı eşimin ailesine söylesek onlarda zorda kalırlar ve az çok da laf yiyeceğimizin farkındayız böyle yapmasaydınız diye arabayla beraber şuan 180 e yakın borcumuz var evet işe giricem ama şuan en çok düşünüyoruz elimize bir para geçmeden bu ay napıcaz diye arabayı bu şekilde motoru hasarlı satsak borçu kapatsak desek 100 bin veriyorlar biz zararda oluyoruz offf offf siz olsaydınız neler yapardınız …

Çok karışık yazmışsınız, arabayı 100 bine mi alıyorlar anlayamadım?

Bugünün parasıyla 180 bin çok yüksek bir rakam değil, araba çok acil değilse yaptırmak için biraz bekleyin, önce bankanın borcunu kapatın.

Çocuğu arabanın motor bozulmadan önce düşünmüşsünuz sanırım ama şuan düşünmeyin derim masraf olur Felan daha çok stres sıkıntı iş bakıyorsun mesela ilerde zorlanirsin eşinin geliri nedir bilemiyorum ama bu da geçer inşallah

Eksik yazmışım onlara derken eşimin ailesine
Keske ödeme için acele etmeseydiniz,ailesiymis idare ederlerdi.Bu durumda cıkıs yolu adına ailelerden bir destek sart.Durumu biliyorlar krediyi yeni cektiyseniz faizler ilk aylar daha fazla eklenir ödemeye bu yüzden erken kapatmanız daha iyi olur.En azından bunu yapar işe de girerseniz elden her ay kredi öder gibi ödemeyi aileye yapardınız.

Ben konuyu tam anlamadım. Bayağı karışık yazmışsınız. Ancak genele bakarsam 180 bin borcunuz var. Siz de işe girecekmissiniz. 2 maaş ile 180 bin borcu hayli hayli ödersiniz.

Hey sonunda teşekkür ederim anlayan olmuş çocuk konularını önceden açmıştım

Hepinize teşekkür ederim yani siz olsaydınız ailesine konuyu açar mıydınız biliyoruz onlar da söylemiştik falan diyecek ama

Hey sonunda teşekkür ederim anlayan olmuş çocuk konularını önceden açmıştım
Evet onu anladım okurken ama şuan borç bu devire göre az ama geliri bilmiyorum sen de ise girersen eşinle birlikte kolay ödersiniz inşallah dermansız dert olmaz canınızi çok sıkmayın ne borçlar var valla

Evet onu anladım okurken ama şuan borç bu devire göre az ama geliri bilmiyorum sen de ise girersen eşinle birlikte kolay ödersiniz inşallah dermansız dert olmaz canınızi çok sıkmayın ne borçlar var valla
Allah razı olsun şunu duymak bile insanı mutlu ediyor çok teşekkür ediyorum iş tabii ki bulacağım ama işte bu ay biraz sıkışığız

Allah razı olsun şunu duymak bile insanı mutlu ediyor çok teşekkür ediyorum iş tabii ki bulacağım ama işte bu ay biraz sıkışığız
Elimde olsada yollasam:') valla çok isterdim ya aileye söyleyin bence ailedir sonuçta ne deselerde takma yinede bı şansınızı deneyin bakalim

Hepinize teşekkür ederim yani siz olsaydınız ailesine konuyu açar mıydınız biliyoruz onlar da söylemiştik falan diyecek ama

Batmaktan aileye söylemek daha iyidir. Laf yerseniz yiyin. Aile sonucta. Calismaya baslayinca toparlarsiniz. Arabayi sahsen satip borclarin o kismini kapatip gerisini yavas yavas öderdim. Arabasiz kalmak kötü evet ama borc altinda ezilmekten iyidir. Ailesinden ne icin borc aldiniz? Krediyi neden cektiniz orasini anlamadim. Sonucta insan kredi cekmemek icin aileden para almiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…