- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.789
- 408
- Konu Sahibi Aysegulce34
-
Allah razı olsun amin elimde olan bir sey degil ki Allah yardimcimiz olsun hayat bazilarimiz icin gercekten cok zor . Size de cok gecmis olsun.
hasbunAllahuvenimel vekil deyup sabretmeye çalışıyorumMerhaba Hanımlar,
Benimki bir dertten ziyade dertlere bakış açısı hakkında bir soru.Burası mıdır yeri bilmem ama madem dertler burada,derman da burada olsun.
Hayatta yaşadığınız dertlerle nasıl mücadele ediyorsunuz?Size ne iyi geliyor?Dayanaklarınız neler?
Seneler sonra baktığınızda o günlere,size neler katmış olduğunu düşünüyorsunuz?
Allah dermansız dert vermesin ve ne derdiniz varsa yardım etsin.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Dert aslinda Allahin kendine yakinlastirmak icin gonderdikleri diye dusunmek teslimiyet hayir var demek ve faniligi dusunmek iyi geliyor.
Derdi askin getirisi olarak gormek Yunus a bakarsak.
Gel gor beni ask neyledi?
Derde giriftar eyledi..
Bu yazdiklarimi ne kadar uyguluyorum ayri mesele acinin belli dozunda uygulamak kolay ama bazen insana cok zor geliyor tabi ki o zamanlar da bile uygulayan vardir.
Merhaba Hanımlar,
Benimki bir dertten ziyade dertlere bakış açısı hakkında bir soru.Burası mıdır yeri bilmem ama madem dertler burada,derman da burada olsun.
Hayatta yaşadığınız dertlerle nasıl mücadele ediyorsunuz?Size ne iyi geliyor?Dayanaklarınız neler?
Amin sizin de inşaallah.. Yaşanan herşeyin kaderle tayin edildiğini, imtihan ve geçici olduğunu , sabrın sonunun selamet olduğunu düşünerek baş etmeye çalışıyorum. Allah hepimizi muvaffak etsinMerhaba Hanımlar,
Amin sizin de inşaallah.. Yaşanan herşeyin kaderle tayin edildiğini, imtihan ve geçici olduğunu , sabrın sonunun selamet olduğunu düşünerek baş etmeye çalışıyorum. Allah hepimizi muvaffak etsin
En önemli olan şey diye düşünüyorum bi dertle başedemeyecek kadar zayıf olsan o dert zaten karsına çıkmazdı öyle düşünİnsanın kendine söyledikleri ne kadar önemli...
Başa çıkmaya çalışmıyorum direkt o derdi çekiyorum bi yandan da rutin hayata devam etmeye çalışıyorum. Başa çıkacağım diye uğraşmayınca zamanla problem olmaktan çıkıyor. Yakınımdakiler dışında milletin problemlerimi bilmesi hoşuma gitmiyor iyi niyetli insanlar artık pek fazla değil malesef. Bu yüzden ailem dışında millet bilsin istemiyorum içimde yaşamak ve halletmek daha iyi geliyor. Mesela şu aralar ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz ve hasta anneannem diğer evladın umrunda bile değil evlat denen kanıbozuk içkiyle geçirdiği asalak hayatına devam ediyor tüm sorumluluk bizde. Her an tetikteyiz sık sık acile taşınıyoruz yeri geliyor ailece psikolojik olarak tükeniyoruz ve anladım ki çekirdek ailemiz olarak birbirimizden başka kimsemiz yok. Bugün migrenim tutup tüm midemdekileri çıkaracak kadar stres yaşadım ve işyerinde hayırdır keyifsizsin demeleri bile hoşuma gitmedi. Acı bir şey aslında böyle hissetmem, ne vardı insanoğlu birbirine daha çok merhem olsaydı hayat daha kolay ve güzel olmaz mıydı hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?