- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
- Konu Sahibi Aysegulce34
Genelde önüme bakmayı tercih ediyorum. Hayallerim ve ideallerim var. Onlar yasamı Anlamlı kılıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde önüme bakmayı tercih ediyorum. Hayallerim ve ideallerim var. Onlar yasamı Anlamlı kılıyor.
Guclu gozukerek kah aglayarak kah gulerek.. bazen cok agliyorum ya..
Kuzuum. Aglama sen. Kiyamam. Bosver hepsi gelip geciyor. Gecen sene uzulduklerin sorunlar simdi yoklar degil mi? Simdi uzulduklerin yarin da olmayacak. Bosver.Guclu gozukerek kah aglayarak kah gulerek.. bazen cok agliyorum ya..
3 canımı abimi oğlumu babamı arka arkaya toprağa verdim ve artık hiç bir şey diyemiyorum..hayat devam ediyor Allah bana sen yaşa dediği müddetçe devam ediyorum. engelli bir yavrum var onun için uğraşıyorum..ha bir de en stresli zamanlarda örgü örüp yürüyüş yapıyorum..
Allah sabır ve kuvvet versin size.3 canımı abimi oğlumu babamı arka arkaya toprağa verdim ve artık hiç bir şey diyemiyorum..hayat devam ediyor Allah bana sen yaşa dediği müddetçe devam ediyorum. engelli bir yavrum var onun için uğraşıyorum..ha bir de en stresli zamanlarda örgü örüp yürüyüş yapıyorum..
Haklisinda.. o bos vermek nasil birsey onu pek ogrenemedim:) tabiiki eskiye nazaran torpuledimde.. umursamaz olup banane demeyi cok isterdim: (Kuzuum. Aglama sen. Kiyamam. Bosver hepsi gelip geciyor. Gecen sene uzulduklerin sorunlar simdi yoklar degil mi? Simdi uzulduklerin yarin da olmayacak. Bosver.
Rahatliyorum yaa.. ama fazla duygusallikta iyi olmuyo sanirim yanlis anlasilmaya musait oluyosunAğlayamamak korkutur beni.Ağlayabiliyorsak insanlığımız adına hala umut var demektir.İnsan temizleniyor.Tabii aşırısı kötü.
Merhaba Hanımlar,
Benimki bir dertten ziyade dertlere bakış açısı hakkında bir soru.Burası mıdır yeri bilmem ama madem dertler burada,derman da burada olsun.
Hayatta yaşadığınız dertlerle nasıl mücadele ediyorsunuz?Size ne iyi geliyor?Dayanaklarınız neler?
Seneler sonra baktığınızda o günlere,size neler katmış olduğunu düşünüyorsunuz?
Allah dermansız dert vermesin ve ne derdiniz varsa yardım etsin.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Merhaba Hanımlar,
Benimki bir dertten ziyade dertlere bakış açısı hakkında bir soru.Burası mıdır yeri bilmem ama madem dertler burada,derman da burada olsun.
Hayatta yaşadığınız dertlerle nasıl mücadele ediyorsunuz?Size ne iyi geliyor?Dayanaklarınız neler?
Seneler sonra baktığınızda o günlere,size neler katmış olduğunu düşünüyorsunuz?
Allah dermansız dert vermesin ve ne derdiniz varsa yardım etsin.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.