- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.268
- 303
- Konu Sahibi Aysegulce34
-
Valla azıcık aşım kaygısız başım diye geçinip gidiyorum:) can sağlığına bi zarar gelmedikçe hiçbir şeye kolay kolay üzülüp takmam. Benim için bir şey ifade etmeyen insanları ve söylediklerini önemsemem. Zaten hayatımda sadece önemsediğim insanlar var. Az ve öz. Onlar da çok şükür beni üzmüyor . Basit yaşıyorumMerhaba Hanımlar,
Benimki bir dertten ziyade dertlere bakış açısı hakkında bir soru.Burası mıdır yeri bilmem ama madem dertler burada,derman da burada olsun.
Hayatta yaşadığınız dertlerle nasıl mücadele ediyorsunuz?Size ne iyi geliyor?Dayanaklarınız neler?
Seneler sonra baktığınızda o günlere,size neler katmış olduğunu düşünüyorsunuz?
Allah dermansız dert vermesin ve ne derdiniz varsa yardım etsin.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Amin.Valla ben mücadele edemiyorum genelde ... tabii Allah kimseyi dermansız bırakmasın
Gecici oldugunu dusunuyorum. Kotu gunlerde iyi gunlerde gecici. Hayatta bir döngü oldugunu dusunuyorum. 1 sene sonra ona uzulmeyecegimi dusunuyirum.
Kendim çekmek istemişim gibi davranıyorum kendime diyorum sen çok güçlü bir kadınsın şimdi bu derdini hallet daha çok güçlen seni kimse yıkamaz bunuda aşarsan kimseye ihtiyacın kalmayacak diyorum cidden de öyle çok soğukkanlıyım ve çabuk başediyorum
Geçmiyor ve yenisi ekleniyor
Çok imtihanim oluyor Allah yardimcimiz olsun ve daha beterinden korusun. Bas edemiyorum cok zorlaniyorum ve hastalik olarak bi yerden cikiyor. Mesela su an yuzumun bazı kisimlarinda uyusmalar oluyor stres ve sıkıntıdan...
Ne olur dikkat edin kendinize.Ben böyle stres yapa yapa hipoglisemi ettim kendimi.Şimdi ne aptalmışım diyorum.Hem stresi çek,hem hastalığı.Dertler çözüldü mü?Yok.Takmamayı öğrenip hayatıma devam etmeyi öğrendim sadece.Böyle de yaşanıyormuş yani.Size de çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.
Aglarım bolca
Derde göre çözüm ararım kafamı kitaplardan netten arastırmaktan kaldıramam veya kafamı dagıtcak baska ugraslar bulur bir dk düşünmemeye calısırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?