Dertlerle nasıl mücadele ediyorsunuz?

Aysegulce34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
912
1.268
303
Merhaba Hanımlar,
Benimki bir dertten ziyade dertlere bakış açısı hakkında bir soru.Burası mıdır yeri bilmem ama madem dertler burada,derman da burada olsun.

Hayatta yaşadığınız dertlerle nasıl mücadele ediyorsunuz?Size ne iyi geliyor?Dayanaklarınız neler?

Seneler sonra baktığınızda o günlere,size neler katmış olduğunu düşünüyorsunuz?

Allah dermansız dert vermesin ve ne derdiniz varsa yardım etsin.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Valla azıcık aşım kaygısız başım diye geçinip gidiyorum:) can sağlığına bi zarar gelmedikçe hiçbir şeye kolay kolay üzülüp takmam. Benim için bir şey ifade etmeyen insanları ve söylediklerini önemsemem. Zaten hayatımda sadece önemsediğim insanlar var. Az ve öz. Onlar da çok şükür beni üzmüyor . Basit yaşıyorum

Kendim çekmek istemişim gibi davranıyorum kendime diyorum sen çok güçlü bir kadınsın şimdi bu derdini hallet daha çok güçlen seni kimse yıkamaz bunuda aşarsan kimseye ihtiyacın kalmayacak diyorum cidden de öyle çok soğukkanlıyım ve çabuk başediyorum

Ben çok kafama takardim yaşadıklarımı neden böyle neden söyle diye sonrasında annem felclik geçirdi ve daha birsürü şey yaşadım tabii psikolojik olarakda çöküşe geçtim resmen. Maneviyatimi güçlendirdim ve zaten hayata asil gelis amacimizi hatirladim bizi zorlayan sinavlar elbet olacak her zaman ama bunlarin hepsinin bir gün geçeceğini mühim olanin sabretmek olduğunu bilin elinizdekilerle her zaman mutlu olmaya çalışın. Bir laf vardi ölümün olduğu bu dünyada hiçbir sey çokta ciddi değildir diye iste cevabin özeti bu

İnsanın kendine söyledikleri ne kadar önemli...

Geçmiyor ve yenisi ekleniyor
Çok imtihanim oluyor Allah yardimcimiz olsun ve daha beterinden korusun. Bas edemiyorum cok zorlaniyorum ve hastalik olarak bi yerden cikiyor. Mesela su an yuzumun bazı kisimlarinda uyusmalar oluyor stres ve sıkıntıdan...

Aglarım bolca
Derde göre çözüm ararım kafamı kitaplardan netten arastırmaktan kaldıramam veya kafamı dagıtcak baska ugraslar bulur bir dk düşünmemeye calısırım

Ne olur dikkat edin kendinize.Ben böyle stres yapa yapa hipoglisemi ettim kendimi.Şimdi ne aptalmışım diyorum.Hem stresi çek,hem hastalığı.Dertler çözüldü mü?Yok.Takmamayı öğrenip hayatıma devam etmeyi öğrendim sadece.Böyle de yaşanıyormuş yani.Size de çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun amin elimde olan bir sey degil ki Allah yardimcimiz olsun hayat bazilarimiz icin gercekten cok zor . Size de cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…