- 15 Şubat 2013
- 24.373
- 91.765
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Tükür tabağına olur da evlenir edersin bak rica ediyorumSaka yollu sen de gelir yemeğimizi yaparsın diyorlardı ben de ses etmedim
Sen bunları bile bile nası çıktın bu yola bilmiremSaka yollu sen de gelir yemeğimizi yaparsın diyorlardı ben de ses etmedim
Diğer gelininiz gelsin yapsın der mesajı verirdim diye düşünüyordumSen bunları bile bile nası çıktın bu yola bilmirem
Ay bi de elti de mi vardıDiğer gelininiz gelsin yapsın der mesajı verirdim diye düşünüyordum
Neyse ki o bayağı uzaktaydıAy bi de elti de mi vardıElm sokağı kabusu anasını satayım
Ailem iyi niyetli senin seçtiklerini aldık diyorNişanlın ne tepki verdi çok merak ettim
Salon takımı+ yemek odası + yatak odasıBu arada 145 bin çok çok uygun bir salon bir yatak odası takımı mi yoksa kanepe var mı ?
Boş mezarcı mı bunlar daha içinde beyaz eşya mı olacaktı bu parayaSalon takımı+ yemek odası + yatak odası
Ayrılmana ne tepki verdi onu çok merak ettim . Bu erkeklerin ailesi hep iyi niyetli olurAilem iyi niyetli senin seçtiklerini aldık diyor
Artı 2 de koltuk aldıkBoş mezarcı mı bunlar daha içinde beyaz eşya mı olacaktı bu paraya
Çok çok uygunSalon takımı+ yemek odası + yatak odası
Tepki yok şuanAyrılmana ne tepki verdi onu çok merak ettim . Bu erkeklerin ailesi hep iyi niyetli olur
En azından şu an yapma etme diye yalvarmasi gerekiyorduTepki yok şuan