• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil de öğrenmek için.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.976
798
kızlarımı uyuttum 1 saat kadar önce.
büyük kızım geldi yanıma, emzirdim, kucağımdan indi halıda uyuyor şimdi. yatağa götürsem uyanıyor, geri geliyor yanıma.
küçük de bazen böyle yapıyor. uykusu olmasına rağmen yatağında uyumuyor, sallıyorum ayağımda. dalınca yere bırakıyorum. o da halı da uyuyor yani.

bir de beni takip ediyorlar. onlar uyurken işlerimi halledeyim diyorum. mesela mutfaktaysam büyük yürüyerek, küçük emekleyerek geliyor, beni izliyorlar sanıyorum. bakıyorum ki uyumuşlar halıda.

nedeni ne olabilir sizce? ya da rahat bırakayım, nerede isterlerse orada mı uyusunlar?

ayagınızda sallamamalısınız
yataklarında kendılerı uyumalı

ayagınızda sallamamalısınız
yataklarında kendılerı uyumalı
genelde emerken uyuyorlar ve kendi yataklarında yatırıyorum.
ayda bir mutlaka halıda uyumayı tercih ediyorlar nedense.

Şöyle bulduğu yerde yatan çocuklara yeminle imreniyorum.
Benim zilliyi yatağından başka yerde yatıramazsın.
Helede ben iş yaparken izleyerek uyuyacak.
Ayağınızda sallamadan önce yere bir minder gibi bişey ayarlayıp serin.üzerine oturup sallayın halı yerine mindere bırakmış olursunuz.Önümüz kış üşütmesinler.

küçüklermiş

büyük de küçük daha ki bebek doğduğunda o da bebekmiş

halı serin gelebilir

tüylü yumuşak gelebilir

yatsınlar bir şey olmaz bence

hep öyle bir yerde uyuyup kalan çocuğa imrenirim

sağlıkla huzurla büyüsünler
yatakları daha rahat ya kıyamıyorum da. ya uykusuz kalacaklar ya da halıda yatacaklar. arada kalıyorum bazen.
amin inşallah.

Şöyle bulduğu yerde yatan çocuklara yeminle imreniyorum.
Benim zilliyi yatağından başka yerde yatıramazsın.
Helede ben iş yaparken izleyerek uyuyacak.
Ayağınızda sallamadan önce yere bir minder gibi bişey ayarlayıp serin.üzerine oturup sallayın halı yerine mindere bırakmış olursunuz.Önümüz kış üşütmesinler.
onu da yapıyorum. illa o minderden kayılacak halıya inilecek. etrafına yastık falan da diziyorum ama faydasını görmedim, dönerek iterek halıya yatıyorlar yine de.

kızlarımı uyuttum 1 saat kadar önce.
büyük kızım geldi yanıma, emzirdim, kucağımdan indi halıda uyuyor şimdi. yatağa götürsem uyanıyor, geri geliyor yanıma.
küçük de bazen böyle yapıyor. uykusu olmasına rağmen yatağında uyumuyor, sallıyorum ayağımda. dalınca yere bırakıyorum. o da halı da uyuyor yani.

bir de beni takip ediyorlar. onlar uyurken işlerimi halledeyim diyorum. mesela mutfaktaysam büyük yürüyerek, küçük emekleyerek geliyor, beni izliyorlar sanıyorum. bakıyorum ki uyumuşlar halıda.

nedeni ne olabilir sizce? ya da rahat bırakayım, nerede isterlerse orada mı uyusunlar?

o zaman benım gbı yapacaksın.bende sallayıp uyutuyordum yada emzırerek yatagına koyunca uyanıyordu...bızde yunden mınık bır döşek yaptırdık...şu anda onun ustunde ayagımda sallıyorum uyanınca bırakıyorum halıda uyumamıs oluyor
gecelerıde besıkte yatmayı bıraktı malesef.odasındada aynı sekılde buyuk yunden doşekte yatıyor 2 yasında.

ben oyle olmaz dye bılıyorum ama , yanılıyorda olabılırım.. :KK43:
valla öyle inat çıktı ki, hamileliğimin 9 ayında emdi, doğuma girmeden emdi, çıkınca da emdi. hala emiyor. şimdi ikisi de birbirini kıskanıyor, birini emzirince diğeri ağlıyor. hem komik hem güzel hem üzücü. karmaşık haldeyim.

o zaman benım gbı yapacaksın.bende sallayıp uyutuyordum yada emzırerek yatagına koyunca uyanıyordu...bızde yunden mınık bır döşek yaptırdık...şu anda onun ustunde ayagımda sallıyorum uyanınca bırakıyorum halıda uyumamıs oluyor
gecelerıde besıkte yatmayı bıraktı malesef.odasındada aynı sekılde buyuk yunden doşekte yatıyor 2 yasında.
kendi yataklarında yatıyorlar çok şükür. ama arada bir genelde ayda bir evde beni takip edip hangi odadaysam o odanın halısında uyuyorlar. mesela odada işim bitip diğer odaya geçiyorum. uyanınca yine yanıma gelip o halıda uyumaya devam ediyorlar. bir alem bunlar.

Back