tabii ki hatalarım olabilir ve bunlar "insan gibi" söylenirse benim için hiç sorun olmaz...yanlış bildiğimi öğrenip doğruya çevirmek tam tersine sevindirir beni.ben kompleksi biri değilim sonuçta ve hergün yeni birşey öğrenirim.size de saygı duyuyorum doğru bildiklerinizi söylediğiniz için.ama eğer gerçekten niyetiniz iyi olsaydı böyle ukalaca bir yöntem seçmezdiniz.saygı duyarım sizin de yönteminiz bu demekki. madem bukadar çok doğru şey biliyorsunuz o zaman açın bir konu cevaplayın bütün soruları.bunu da akıl edebilirsiniz herhalde.....
Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum
Anti-Age krem olarak ROC kullandığını belirten bir arkadaşımıza "roc kozmetik ürün olduğu için tavsiye etmiyorum" demişsiniz.
Ancak lütfen unutmayınız ki bir ürünün faydası satıldığı yerle orantılı olamaz. ROC, sizin eczanenizde sattığınız VICHY ve LA ROCHE markalarından çok daha kalitelidir. Hatta OLAY REGENERIST bile bu markalardan daha kalitelidir.
Ama yine Loreal üretimi olan LANCOME ve eczanelerde satılan Loreal ürünü SKIN CEUTICALS markalarını ayrı tutmak gerekir. Üst segment tabiri bu iki ürün için geçerlidir. vichy ve la roche için değil.
Ona bakarsanız LANCOME da kozmetik mağazalarında satılır. Ama benim daima ilk tercihlerim arasındadır.
Önemli olan satıldığı yer değil içeriktir. Cilt bakım ürününün İçeriği harika olsun da samanlıkta satılsın bize ne.
tatlım sıralama şöyle jel tonik nemlendirici.jeli kullanırken önce ellerini ve yüzünü ıslat sonra jeli köpürt ve dairesel hareketlerle göz çevresi hariç yıka yüzünü.eğer toniğin sert olduğundan çekiniyorsan alkolsüz solüsyonu da var la roche un.onu kullanabilirsin.yada termal su sıkabilirsin yüzüne.duo ve k ile ilgili şu ayırım vardır canım,K yoğun siyah noktası olanlar için peeling özellikli soyucu bir kremdir.duo ise hem sivilce hem siyah noktası olanlar için soyucu özellikli bir kremdir.ayrıca cildi soyarak yenilediği için sivilce izlerini de giderir düzenli kullanımda.tatlım kremler makyaj bazıdır da aynı zamanda üstüne makyaj yapabilirsin
babe ürünleri hakkında bi bilgin var mı peki cevaplarsan sevinirm daha önce sordum ama cvp veren çıkmadı
geçen sene yüzümde kızarıklık ve pullanma için doktora gittim. seboreik dermatit tanısı koydu
locoid krem ve ketoral şampuan verdi. tekrarlamasına rağmen bir süre sonra kayboldu bu hastalık
2 gün önce yine tekrarladı. göz kapaklarım şişti kızardı ağız ve burun kenarlarım çenem kızardı ve pütürlü bir görünüm oluştu. bunu aık aık kullandığım lavanta sabununa bağladım. cildim yağlı olduğu için sabunun verdiği kuruluk hissini seviyordum ve bende her akşam sabun kullandm. cildimin yağ dengesini bozduğum için bu hastalığın tekrar ettiğini düşünüyyorum. ilaçlarla geçirmöeye calışıyorum şu an. ama geçtiği zaman tekrar etmemesi için ne tür şampuanlar cilt temizleme ürünleri ve nemlendiriciler kullanmam gerek.la roche posayın kerium ds yi kullanıyordum.bitti. tekrar almalı mıyım yoksa tavsiye edeceğiniz başka ürünler var mıdır
merhablar,
yüzümde küçük bir beyazlık çıktı(3-4 mm), doktor vitiligo dedi ama ilk başlarda tedavi olunursa geçme ihtimali varmış. küçücük ama ben yine de gerek bitkisel yöntemler olsun gerekse doktorun verdiği kremi ihmal etmeden kullanıyorum. Doktorların da dediği üzere güneşten kendimi korumam gerekliymiş ve ben akdeniz bölgesinde yaşadıım için güneşe maruz kalmama ihtimalim yok gibi, bu sebeple iyi bir 50 faktör güneş koruyucu yüz kremi aramaktayım. Cildim karma cilt yapısında t bölgesi yağlı, diğer yerler kuru. Aynı zamanda çok hassas ve alerjik bir cilt yapım var, beyaz tenliyim güneşten çillenmeye meğilli yüzüm. Sizden ricam; gerçekten en iyisi diyebileceğiniz bir güneş koruyucu yüz kremi markası tavsiye edebilir misiniz ?
tatlım senin gerçekten güçlü bir korumaya ihtiyacın var buyüzden çocuk ürünlerini kullanman daha iyi bence.trukid bu konuda çok iyi bir marka araştırabilirsin
selam sivilceden kaynaklı çukurlar oluştu yanaklarımda. bu çukurlar lazer, kimyasal peeling gibi leke bırakma riski olmayan hangi yolla giderilebilir. tabi öncelikle sivilce çukurları giderilebilir mi diye sormalıyım.
dün güneş koruyucu olarak babe'nin 50 faktör olanını aldım, mesaj daha önce gelseydi bakardım muhakkak, yine de çok teşekkür ederim
merhaba lancome ve estee lauder markası hakkında ne düşünüyorsunuz.sizce gerçekten işe yarayan ürünleri var mı?
babe ürünleri hakkında bi bilgin var mı peki cevaplarsan sevinirm daha önce sordum ama cvp veren çıkmadı
canım önerdiğin effaclar jel tonik ve duo yu aldım ama sürünce yanma oluyor normal mi
teşk.ederim bilgiler için nette bı sitede herkes bi faydası yok bos bi ürün paranıza yazık falan diyince benimde daha önce bilmediğim bi üründü bir sürü de ürün almıştım kafam karısmıstı açıkçası.gözeneklerim ve izler hoş deil kullandıgım akne ilaçlarından sonra cildim çok acayıp oldu ürünlerle desteklemem gerekiyodu umarım da faydası olur.burdan da yazıcam zaten ki herkes bi kullanandan etkilerini okusunTatlım kusura bakma 2-3 gündür nete hiç giremedim.
BABE ürünleri ile ilgili elbette bilgim var. Babe, ispanyol LIPOTEC firması işbirliğinde hazırlanan oldukça kaliteli ürünlerdir. LİPOTEC öyle sıradan bir kimya şirketi değildir. Dünyanın neredeyse tüm kaliteli cilt bakım ürünleri LIPOTEC tarafından ya formüle edilir ya da içerik aktifleri LIPOTEC tarafından hazırlanır. La Praire , Elizabeth Arden, Dior , Kinerase vs .
Kozmetik alanında her ne kadar fransızlar çok hakim gibi görünse de özellikle bazı aktifler ve bitkisel ekstrasyon alanında ispanyollar da önemli işler yapıyorlar. BABE de bunun bir meyvesi. Payot markası da öyle aslında.
BABE nin bir önemli özelliği de içeriğinde kullanılan aktif bileşenlerin ambalaj üzerinde belirtilmesidir. Örneğin kutusunda yazar "2% salisilik asit" diye. Ne kullandığını bilirsin. Hayal satın almazsın. BABE nin türkiyedeki en önemli handikapı ise pahalıya satılmasıdır ve satış kanalı olarak eczaneleri seçmeleridir. Oysa kozmetik mağazalarında satılsa ve fiyatı da avrupayı geçtik iran fiyatları ile aynı olsa en çok satılan markalardan biri olur. Ama kafa yok ki ithalatı yapanda . İlla altın vuruş yapacaklar ve eczaneleri doyurmak için %200 kar verecekler. Doktor çalışması gibi al gülüm ver gülüm komedileri yapacaklar. Bir Şampuanın fiyatı şişecek şişecek 40 lira olacak. Satılır mı satılmaz elbette.
BABE yi kullan tavsiye ederim ama üretim tarihine çok dikkat ederek kullan. Üretim tarihinden itibaren 6-8 ayı geçen ürünleri kullanma mesela. Umarım yardımım dokunmuştur bye
kusura bakma canım çalışırken kaçırdığım mesajlar olabiliyor gözümden kaçmış önemsenmediğini düşünme sakın chegirl sana gereken bilgiyi vermiş üstüne birşey ilave etmeme gerek yok:))
bu iki firma da alanlarının dev isimleri beğendiğim markalar ve mutlaka ki düzenwnli ve doğru kullanımla ürünleri işe yarar
lancome hakkında bu forumda mı hatırlamıyorum daha önce şöyle birşey duymuştum ürünleri kullanıldığı sürece cilde çok faydası oluyor ama bıraktığımız andan itibaren cilt eskisinden daha da kötü oluyormus.siz ne diyorsunuz bu durum için?birde ben şuan cliniquenin 3 adımlı cilt bakım setini kullanıyor.daha yeni başladım sayılır bunu kullanmaya.cilt analizi yaptırmadım ama cildimin karma bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum bu yüzden 3 numaralı setini aldım fakat şöyle bir sorunum var alnımda baya sivilce çıktı yanaklarımda da bir kaç tane var acaba bunu iyi olarak mı görmeliyim yani ne bilim haniölü deriyi temizliyor mikropları bu şekilde atıyor falan diye yoksa kötü olarak mı yani cildime zarar verdiğini mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?