tabii ki hatalarım olabilir ve bunlar "insan gibi" söylenirse benim için hiç sorun olmaz...yanlış bildiğimi öğrenip doğruya çevirmek tam tersine sevindirir beni.ben kompleksi biri değilim sonuçta ve hergün yeni birşey öğrenirim.size de saygı duyuyorum doğru bildiklerinizi söylediğiniz için.ama eğer gerçekten niyetiniz iyi olsaydı böyle ukalaca bir yöntem seçmezdiniz.saygı duyarım sizin de yönteminiz bu demekki. madem bukadar çok doğru şey biliyorsunuz o zaman açın bir konu cevaplayın bütün soruları.bunu da akıl edebilirsiniz herhalde.....
Ukalalık yapmak aklımın köşesinden bile geçmedi. Sizi kırmamak için de sözcüklerimi seçerek kullandım. Yine de öyle algılandım isem özür dilerim.
Burada yazdığım şeylerin tümü doğrudur. %1 abartısı yoktur ki bunu eminim siz de anlarsınız.
Konu açıp cilt bakım tavsiyesini uzaktan verebileceğimi sanmıyorum, insanları görmek gerek ayrıca dermatolog değilim . Ama insan fibroblastı üzerine düzenlenen birçok protokolü de gayet iyi biliyorum.
Ben sizinle tartışmak için konuya müdahil olmadım , rahatsız olduysanız tüm mesajlarımı hakikaten sileyim. Ama bu şekilde tanışmış olduk birbirimizden istifade edelim. Ne dersiniz ?