Merhaba
Aslında size özelden yazmak istemiştim ama sanırım henüz yetkim yok. Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Karma cildim için düzenli olmamakla birlikte bir yılı aşkın süredir Olay'in yıkama jeli, toniği ve nemlendiricisini kullanıyorum lakin yaz mevsimi gelince her sene olduğu gibi işler değişti. Özellikle de yaş 30'a yaklaştığı için cildimdeki kusurları daha çok fark ettim. Öncelikle en büyük sorunum esmer tenimin güneşe karşı çok hassas olması ve lekelerin belirginleşmesi. Bunun için geçtiğimiz hafta Sebamed'in 50+ faktör güneş koruyucu kremini aldım ve gerçekten olumlu yönde etkisini gördüm. Gözeneklerim belirgin şekilde açılmıştı göz altımdaki yağ torbacıkları fark edilir durumda idi. Sık sık yüzümü maden suyu ile yıkamaya başladım ve yine belirgin sıkılaşma gözledim. Garnier'in kafeinli gözaltı roll on uda rahatlama sağlıyor. Ve son olarak bugün yine Sebamed'in q10 göz altı kremini kullanmaya başladım.
Sevgili ba2m ve sizin tavsiye ettiğiniz ürünlerin fiyatları biraz yüksek araştrdığım kadarı ile. Haliyle benim gibi orta halli insanlar daha ekonomik çözümler peşinde. Sebamed için ne düşündüğünüzü merak ediyorum?
Sevgiler :)
Her ne kullanırsanız kullanın ama marka odaklı karar vermeyin. Markalar farklı olabilir ama içerik daima ön plandadır. Ben sizin yerinizde olsam complex ürünleri daima tercih ederim. Yani hem 50 SPF ile güneş koruma özelliği olan hem de yaşlanma karşıtı bir ürünü.
Bu maden suyu, aspirin , yumurta maskesi, pekmez bilmemnesi gibi şeyler ilgi alanıma girmiyor cevap vermeyeceğim.
Garnier roll on kullanmak cafein etkisinden dolayı kısmi bir rahatlama getirebilir ama çözüm olmaz. Daha profesyonel ürünleri araştırın.
Q10 bir mit sadece.Bunun aslı idebenone dur. Idebenone, Q10 ile aynı merkezde çalışır tek farkı 400 kat fazla etkilidir. Ekonomik olarak orta halli olunca bu ürünü almak zor elbette ama ben yine de burada belirteyim Elizabeth Arden+Allergan üretimi olan PREVAGE . Muhteşem içerikli , bana göre üretilmiş et kaliteli kremlerden biridir. Ama pahalı çookkk pahalı. Yine idebenone içeren PRIORI diye bir marka vardı , o daha ucuz ancak hala var mı doğrusu bilmiyorum. Eczanelere sormak gerek.
Sevgiyle kal