• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dermokozmetik Uzmanından tavsiyeler isteyen var mı??sorularınızı cevaplayabilirim....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ba2m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum

Merhaba canım.öncelikle böyle bir konu açıp herkese yardım etmeye çalıştığın için çok çok teşekkürler.Gelelim benim içinden çıkamadığım sorunlarıma :((( 23 yaşındayım.Yanaklarımda siyah nokta nokta güneş lekesi var,sonra zamanında yolmus olduğum sivilcelerin siyah izleri var.EEE bide zaten siyah noktalar var.Sürekli bir adet sivilce olur yüzümde.biri biter başka bi yerden bidaha başlar.Göz altlarıma gelinceee morluk var,çok güldüğüm için bu yaşta oluşan torbalar var ama sadece gülünce çıkıyo :) olsun ben hiç çıkmasın istiyorum :)) Göz çevresi için estetik operasyon geçirmek istedim ve dün Antalyada Gökhan Beye gittim.Sizin yüzünüzde ameliyatlık bişey yok diyip gönderdi :( ama var ben görüyorum çok var hemde.makyajsız ekmek almaya bile gidemiyorum :'( senden tüm bu problemler için yardım isticem başın çok kalabalıktır eminim ama :/ bu arada cilt tipimi sorcak olursan ne ararsan var.bazen yağlı olurken bazen pütür pütür olabilen,habire değişkenlik gösteren bi cildim var.Offfff işin açıkçası bana yardım edebilirmisin? Fiyatları hiç önemli değil ama gerçekten en kısa zamanda bu psikolojiden kurtulmak istiyorum !!!! :(

uzun zamandır güneş kremi dışında krem kullanmıyorum cildim çok kuru bana bir marka önerebilirsiniz düzenli bakıma başlamak istiyorum.Göz çevresi kırışıklıklarım oldukça arttı.34 yaşındayıom.

merhaba 23 haftalık hamileyim ve işe gidip gelirken kullanmak için yüzüme bioderma nın photoderm max ultra fluid 50 + high protect aldım. Renksiz olanını. nette türk sitelerinde benzer ürün var ama benim aldığım ürün değil çünkü benimkinin kutusunda paraben free parfum free yazıyor, içindekiler bölümünde de parabenle ilgili bi madde yok ve turuncu tüp. Yabancı kaynaklarda aynı ürünü görebiliyorum ve benim aldığım ürünle aynı ama nette türk sitelerinde beyaz tüp ve benim üründe yazanlar yazmıyor. Ben şimdi neye güveneyim elimdekine mi nettekine mi?

Eklentiler

• $photoderm_max_ultra_fluide_tint_dore_cr_t40ml.jpg
    $photoderm_max_ultra_fluide_tint_dore_cr_t40ml.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 125
karma cılt yapım var yasım yırmı uc.bazı yerlerde sıvılce lekem var eczane vısh yuz yılama jelı ve hamılton gunes koruyucu vermıstı kullandım pek ıse yaramadı dıyebılırım bana onerı yazabılır mısınız :nazar:

canım la roche un garantisi var akne ve siyah nokta yapmaz diye.ayrıca dediğim gibi gel i alırsan hiçbir parlama yaşamazsın o da spf 50+

aylar oldu bu dedigin urunu kullandim ama malesef cildimde cilt bakim uzmaninin tabiriyle minalar olustu..

abartili sivilce problemi olmayan ben yanaklarimdaki sivilcelerden kurtulamiyorum malesef, minik minik surekli cikiyor, urunu ilk kullandigim ayda yanaklarimda kocaman kocaman cikmaya basladilar, degildir dedim 2 ay daha devam ettim ama yok yine ayni sorun devam etti...

biraktiktan sonra yanaklarimdakiler gecmeye basladi ama o deri alti yaglanmalari gecmedi malesef ....

Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum

Öncelikle size çok teşekkür ediyorum adına :)

Benim kuru bir cildim var yaşım 21.
1.Makyajımı ve göz makyajımı hangi ürünle temizlemeliyim? Makyaj temizleme haricinde ciltimi nasıl temizlemeliyim?
2.Günlük haftalık cildime bakım yapmak için neler yapmalıyım?
3. Kayısı ve üzüm çekkirdeği yağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Cildimi nemlendirmek ve gözaltı morlukları için kullanmalı mıyım?

Umarım çok yormuyorum sizi şimdiden çok teşekkür ederim

bioderma gözaltına yetmemiş olabilir canım gözaltı morluğun varsa k vitamini eksikliği de olabilir yada genetik bir faktör olabilir.göz altı ürünleri baya pahalı biliyorsun bunların içinde en uygun olanı la roche un redermic c olanı.84 civarı fiyatı .c vitamini olduğu için göz altı morluklarına da iyi geliyor.buarada bol yeşil çay iç bu da göz altı morluklarına iyi gelir.redermic genelde 30 ve üstü bir ürün ama gözaltı morluklarına da iyi geldiği için bir zararı olmaz sana

redermic serisi hiç uygunmu sizce 25 yaşındaki genç birine.. Uzmanlık bunu gerektirmiyor bence. :34:göz altı bakım kremidir ayrıca zaten göz altı morluklarını fayda etmez göz altı kırışıklıklarının oluşumuna engel olmaya yardımcıdır.

La roche posay effaclar serisi aknede başarılı bir seri. Ama genç aknelerde ergenlik aknelerinde ama ilerlemiş yaşlarda akne problemi yaşanıyor ise veya ergenlik sivilceleri çok yoğun ve ilthaplı ise neostrata öneririrm (hassas ciltler için yeşil serisi daha mantıklı) eczkubra:)

Cildiyeye gittim doktor bioderma sebium global al yaninda jel hediye su an onunla temizledikten sonra her sabah kullan dedi. Cildim karma cenemdeki kucuk sivilceler ve eskiden kalma kirmiziliklar var. Kremi on gundur kullaniyorum. İlk gunlerde yuzumde hafif kizarikliklar ve biraz yanma oldu. Ama bu gun gectikce artti kremi surdukten sonra disari cikamiyorum yuzum pul pul dokuluyor az sursem de cok sursem de gecmiyor. Disaridayken yuzum kuruyup pul pul oldugunda hafif islatiyorum yuzumu ama gecmiyor. Cildim yagli oldugu icin ve doktor onermedigi icin uzerine nemlendirici surmeye korkuyorum. Yardimi olabilicek bir sey onerebilecek olan var mi? Kullanmayi birakmali miyim? Bi yarari olsa dokulmelere yanmalara raziyim yuzumun bi kismi kipkirmizi oluyor parama aciyorum su an 😿

Merhaba 20 yaşındayım yağlı bir cildim var 1 yıl önce roaccutane kullandım ama şuanda yanağımın kulağıma yakın yerlerinde beyaz pütürler var ve regl dönemi öncesi dudak üstümde ve çenemde çıkan sivilcelerim var.tedavi olduğum için bu durum zoruma gidiyor.yaklaşık iki yıldır bioderma foaming jel kullanıyorum makyajımı temizlerken sensibio h2o güneş koruyucu olarakta solante acnes 50 spf. Genelde la roche ürünlerinden bahsediyosunuz bioderma hakkında çok bilgi sahibi misiniz bilmiyorum ama şu an aklımda sebium serum yada global almak var.serum cilt aydınlatmaya yağ dengesini korumaya ve pütürlere global ise akneye iyi geliyormuş ikisinden birini alsamda 10 puanım olucağı için diğerinide alabilirim ama aynı işlevleri görüyorsa topladığım puanlarla maskesini yada peelinginide alabilirim siz ne önerirsiniz effeclar duonun testerını kullandım ama sivilce olmayan yerde bile sivilce çıkarınca korktum yani bana kusma yapmadan temizliycek bir şeyler lazım çok uzun oldu ama günlük bakım rutinim nasıl olmalı bu ürünleri hangi sırayla ne şekilde kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Slm cnm 32 yasinda yim goz cevremde kirisikliklar basladi hangi urun tavsiye edersin la poche yada Vichy olsun lutfen abd kolayca alabilirim tesekurler

Saglik ve afiyette kal 🌹

Yaşım 34 karma yagli bir cilt yapisina sahibim.Cildimde en belirgin kusur.Burnum,çenem ve hatta giderek kaş aramda dahi cikan siyah noktalar.Yanaklarimdaki gözeneklerde oldukca geniş.Yüzüm gun icinde yagdan sürekli parlar.Çok nadir de olsa yuzumde tek tük sivilce cikar.3aylik hamileyim ayrica.Daha önce cilt bakimi rutinimi Amwayin toprak serisi ile yapiyordum.Ve yine ayni markanin goz kremini kullaniyordum.Ama yasim itibariyle yaslanma karsiti ürunlere gecis yapmaliyim. Bana siyah nokta ve gözeneklerime iyi gelecek bir rutin önerebilir misiniz.Cildim yagli oldugu icin cok fazla kirisigim yok ama sarkma var sanki.Goz cevremde kaz ayagi cizgileri de malum tabi.Ayrica zaten yagli olan cildimi daha da yaglandirmayacak bir gunes kremi önerebilirseniz sevinirim.Hamilelikten kaynakli lekeler olussun istemiyorum.Çok oldu biliyorum ama son olarak karin catlaklari olusmasin diye ne önerirsiniz.Bio oil iyimidir?Yardimlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum.Iyi calismalar dilerim😃😗😘

Mrb 30 yaşındayım karma ve hassas bir cilde sahibim yanak bölgemde her daim iltihaplı sivilceler vardır ve sivilcelerden dolayı lekeler var yüzüm çok parlıyor.internetten la roche posayın redermic göz kremi ve gündüz kremini sipariş ettim bu ürünler sivilcelerime iyi gelmicek ama sivilce lekelerimi ve kırışıklıklarıma iyi gelebilir.sivilceler içinse yıkama jelleri yada sabunlar tek başına yeterlimi aceba krem kullanmam lazımmı.bio oille yazılar vardı ben aldım kullandım hiçbir işe yaramıyor yüzünüzü yağlandırmaktan başka ben tavsiye etmiyorum heleki yağlı cildi olanlara.vucudunuza kullanabilirsiniz ancak.bana sivilceler için ne önerebilirsiniz cildi çok kurutmadan sivilcelere iyi gelen bi krem varmı.

merhaba. sırttaki pürüzler sivilceler için ne yapabiliriz? özellikle yazın oluşuyorlar.

Merhaba 37 yasindayim yagli ve akneye meyilli bir cildim var la Roche posay effaclar tonik ve bioderma pro refiner krwm kullaniyorum sebum dengelemek icin merak ediyorum yasima göre mi krem kullanmaliyim yoksa cildime göre mi çünkü matlastirirci gizenwk sıkılaştırıcı kremleri kullanirken cildimin nemsiz kalip kirismasindan korkuyorum

Back