Arkadaşlar ben İzmir Gaziemir'de bir eczanede dermokozmetik uzmanıyım.foruma 5 senedir üyeyim sadece yeni isim aldım.uzun zamandır da güzellik bölümünü okuyorum ve hepinizin kullandığınız yada kullanmayı düşündüğünüz ürünler hakkında endişelerinizin olduğunu görüyorum.herhangi bir ürünle ilgili veya cildinizle ilgili yaşadığınız problemlerle ilgili sorunuz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim...sorularınızı bekliyorum
Merhaba canım.öncelikle böyle bir konu açıp herkese yardım etmeye çalıştığın için çok çok teşekkürler.Gelelim benim içinden çıkamadığım sorunlarıma (( 23 yaşındayım.Yanaklarımda siyah nokta nokta güneş lekesi var,sonra zamanında yolmus olduğum sivilcelerin siyah izleri var.EEE bide zaten siyah noktalar var.Sürekli bir adet sivilce olur yüzümde.biri biter başka bi yerden bidaha başlar.Göz altlarıma gelinceee morluk var,çok güldüğüm için bu yaşta oluşan torbalar var ama sadece gülünce çıkıyo :) olsun ben hiç çıkmasın istiyorum :)) Göz çevresi için estetik operasyon geçirmek istedim ve dün Antalyada Gökhan Beye gittim.Sizin yüzünüzde ameliyatlık bişey yok diyip gönderdi ama var ben görüyorum çok var hemde.makyajsız ekmek almaya bile gidemiyorum :'( senden tüm bu problemler için yardım isticem başın çok kalabalıktır eminim ama :/ bu arada cilt tipimi sorcak olursan ne ararsan var.bazen yağlı olurken bazen pütür pütür olabilen,habire değişkenlik gösteren bi cildim var.Offfff işin açıkçası bana yardım edebilirmisin? Fiyatları hiç önemli değil ama gerçekten en kısa zamanda bu psikolojiden kurtulmak istiyorum !!!!