merhabalar, öncelikle 17 yaşındayım...Çok tuhaf bir cildim var.Kısaca şöyle anlatayım; Cildim karma cilde giriyor,çünkü gece yatıp sabah kalktıgımda veya suratımı cok uzun sure yıkamadıgımda T bölgem bayağı yağlanıyor,böylelikle T bölgemde hep fix 2 sivilcem oluyor.Cildime dikkat etmek istiyorum ve kuruluğundan erkenden kırışmak,yaglı oldugu ıcınde hep alnımda ıkı sıvılceyle dolasmak ıstemıyorum.Bu yüzden gidip eczaneden surat temizleme sabunu ve daha sonra nemlendirmek için krem aldım.(Sabun
ucray Nemlendirici:avene) Fakat şöyle bir sorun var ki, bu sabun ve nemlendırcı sabah ve akşam düzenli olarak kullanıyorum fakat gün içersinde bu sefer burnum soyuluyor ve burun çevresinden aşağı inip hafifte ağız kenarlarım kuru kalıyor.(elimi gezdirdiğimde pütürümsü) ve bi türlü yumuşacık ve sağlıklı bi cilde ulaşamıyorum,o sinir bozucu iki üç sivilcede hep orda duruyor.
Bir de göz etrafım aşırı derecede kuru,erkenden kırış kırış olacak...onun içinde hemen bi nemlendirici almak ıstıyorum ama yaşıma uygun olmalı tabii,herkes farklı bişey onerıyor bilemedim o yüzden.
Ve son olarak en cok goz makyajı yapıyorum ve akşam yatmadan once onu sılıyorum fakat sanırım makyaj temizleme ürünüme alerjim var. gözlerim hemen yanıyor ve sabah kalktıgımda aşırı çapaklanma oluyor.Bunun için ne önerirsiniz?
Çok soru sordum biliyorum ama yardımcı olursanız gerçekten çook sevinicem, şimdiden teşekkür ederim :)