DERİNNN' in şirin evi...

gerçekten çokşirin yemek masan 4 kişilik sanırım benim de yemek takımı almam gerek amaa, salonumküçük 6 kişilik masa sığmaz, 4 kişilk yetmez ne yapcam şaşırdım

yatak odamız aynı canım... oturma odamızda çok benziyor... güle güle kullan tatlım...

en beğendiğim yemek odası takımı gerçekten hoş durmuş Allah mutlulukla güle güle oturmayı nasip etsin cnm..

çok güzel eviniz var allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bi formda simli shaggy aldım demiştiniz ama göremedim bende almak istiyorum yatak odam için kararsızım açıkçası .

çok güzel eviniz var allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bi formda simli shaggy aldım demiştiniz ama göremedim bende almak istiyorum yatak odam için kararsızım açıkçası .

Canım hem yatak odası hem salona aldım fakat henüz resim çekip ekleyemedim ama en kısa sürede çekip siteye ekleyeceğim.

DERıNN'e özel mesaj alımını kapattığın için buradan yazmam gerekti
çekilişi katılan tüm arkdaşlarımıza gönderidiğim için sana da göndermek istedim

arkadaşlar hepimiz anneler gününde anne olsun olmasın birbirimize o güzel güne hediyler vermek için çekilişte toplandık
amaç sadece hediye değil aynı zamanda güzel dostluklar kurmak da olduğu için hepinizi anneler günü çekilişi topiğine hiç olmazsa günde 5 dk sohbete bekliyoruz

Back
X