DERİNNN' in şirin evi...

güle güle oturun tatlışım eviniz eşyalarınız güzelmiş antalyanın neresin de eviniz...

çok şirin bi evin var fazla da abartıya kaçmamışsın.. Allah güle güle ,mutlu oturmayı nasip etsin inşallah.. mutfak perdelerini rengini çok beğendim nerden aldın acaba :utangac:

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

güle güle oturun tatlışım eviniz eşyalarınız güzelmiş antalyanın neresin de eviniz...

Tşk ederim tatlım. 75. yıl Cumhuriyet lisesine 100 mt uzaklık mesafesinde. Semt Yenigün mh. diye geçiyor Antalya'ya geldiğinde beklerim tatlım.
:1hug:

çok şirin bi evin var fazla da abartıya kaçmamışsın.. Allah güle güle ,mutlu oturmayı nasip etsin inşallah.. mutfak perdelerini rengini çok beğendim nerden aldın acaba :utangac:

Kaleiçinde Kocabıyık mefruşattan tatlım. :1hug:

çok memnunum herşeyden.çok kullanışlı ve rahatlar. ben yazın evlendim. gerçekten yaptırma mobilyadan daha ucuza geldi herşey. nakit aldık. bir de yatak odası değil ama oturma gurubu kampanyadaydı. yatak odası iki buçuk milyarı geçmişti ama tam hatırlamıyorum. tekrar güle güle kullan canım.

Evin çok şirinmiş canım :nazar: herşeyin çok güzel iyi günlerde kullanın mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin Allah a.s.

Back
X