• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışınca sen yazmadan yazmayan aramayan sevgili

4 yıllık ilişki eskisi gibi değilim her zaman sen adım atınca artık bir anlamıda kalmıyor..
Geçen gün tartıştık görüldü attı 4 gün ne aradı ne yazdı 4 gün sonunda aradı görüştük
Bugün sabah ufak bi tartışma geçti telefonları kapattkk hiç aramadı yazmadı nasılsın ne yaptın nerdesin diye üstelik canımın sıkkın olduğunu bilmesine rağmen ve ben artık o yazmayınca yazmıyorum onsuz daha huzurluyum ama özlüyorum da bu davranışları yüzünden beni ondan vazgeçmeye mecbur bırakıyor… nasıl dayanir ki insan? Hep ben adım attı bunca zaman hep ben
Bir kadın olarak gerçekten artık benim kafam almıyor bu tarz şeyleri. Neden ya niçin bir erkek için bu kadar çabalar insan salla gitsin ya sana değer vermeyene sen neden veriyorsun. Zaten böyle yapa yapa bu hale kendin getiriyorsun karşı tarafı. Bırak kendi değerini bil ya ne diye şöyle biri için kendini üzülüyorsun. Ne hali varsa görsün diyip bak yoluna her zaman sen adım atacaksan senin adımların ile yürüyecekse bu ilişki bi hayır gelmez sadece kendine yazık edersin..

Back