- 19 Şubat 2025
- 67
- -63
- 1
- Konu Sahibi yalnzcicek
Kızlar burada demin bir konu açtım herkes benim senaryo uydurduğu mu dusunmus baştan soyleyim bana inanmayan varsa yazmasın lütfen yada beni direkt engelledim ciddi ciddi diyorum üniversitede sevdiğim bir çocuk vardı babam evlenene mani oldu bende kaçtım beni dövdü odaya kapattı sonra arkadaşının oğlu varmış benden 9 yaş buyik abi derim o da benden hoslaniyormus hatta sevgilimin olduğunu biluyormus kiskanuyormus eşimin annesi kardeşleri beni zaten sevmez eski sevgilime ailesi benden uzak olsun diye onu aldı gittiler bir daha bulamadım telefonlarima cevap bile vermedi bende eşimle evlendim saten hamile olduğumu biliyordu eski eşim nişanlı iken soylemistim benden vazgeçer diye düşündüm ama aksine beni kabul etti keşke kabul etmseydi en ufak kavgada başıma kalkıyor sen yattın kalktım çocuk yaptın aka bak ben seni kabul ediyorum işte dedi seni dul birakmasim orda burda oruspuk yapmana izin vermedim dedi zaten babam ile eşim çok iyi anlaşır şimdi eşimden istem dışı hamile kaldım çocuk istemiyordum sprial taktırdım ama yinede oldu şimdi bana diceksiniz neden adamla yattım filan diye evet sevmiyorum eşimi ama yaptım bir hata