• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden Yaşça büyük birisi sizinle olmak isteseydi napardiniz ?(yardıma ihtiyacım var )

Yahu etmese neden konuyu açayım snsmsmsm
Anladım canım aralardaki mesajları okumadığım için sordum, ilk mesajına da yazmamışsın sanki yeni tanıştınız gibi anladım.
Daha çok gençsin inan önüne çok daha iyi ,güzel sana denk adamlar çıkacaktır vakti geldiğinde , anneni dinleme boşver bu kişi sana uygun değil.

Anladım canım aralardaki mesajları okumadığım için sordum, ilk mesajına da yazmamışsın sanki yeni tanıştınız gibi anladım.
Daha çok gençsin inan önüne çok daha iyi ,güzel sana denk adamlar çıkacaktır vakti geldiğinde , anneni dinleme boşver bu kişi sana uygun değil.
Problem değil çok haklısın doğru adımlar atacağım ileri ki surecler için inşallah

Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Yaş farkı çok
Sen daha öğrencisin.
Adamın çocuğu var.
Üç hayırla olmaz bu iş diyorum

Diğer mesajları okumadım.Ama bence çocuksuz insan çocuklu bir insanla evlenmeli cocuklarin bazen öyle dönemleri oluyorki öz annesi bile zorlanıyor.Ayrica 16 yaş farkı çok çok fazla adam liseyi yariladiginda siz da yeni doğmuşsunuz.Azcik daha olsa çocuğu olabilecek yastaniz.uymaz bir kere zevkleri uymaz hobileri uymaz hiç birseyi uymaz

Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Çok küçüksün, baba sevgisini bekliyorsun şu anda . Ama sende olgunlaştığında o 16 yaş öyle bir batacak ki gözüne...

Benim çocuğumla aramda 21 yaş var. 16 yaş bence çok çok fazla

Benim eski is arkadasim benden genc 35 yasinda galiba ve 60 yasindaki eski profesörümle evlendi. Adam yaninda babasi gibi duruyor. Herkesin kendi secimi ama yas farki cok fazla

30 yasindayim, bu adam bana gelseydi bosanmis cocuklu haliyle haddini bildirerek yollardim. Siz 21 yasindasiniz, hayatinizin baharinda yasitlarinizla konserden konsere kosmak varken uvey annecilik mi oynamak istiyorsunuz? Kaldi ki adamin niyeti sizinle gununu gun etmek belli ki.

21 yas yasal olarak yetiskin bir yas olsa da dusunce olarak olgun degilsiniz, hala cocukca dusunuyorsunuz ve sizinle ayni hayat tecrubesinde insanlarla vakit gecirmeniz daha saglikli olur.

Yine 30 yasinda bir insan olarak gozumde 21 yasimda biri cocuktur ve onunla romantik ve entelektuel seviyede paylasabilecegim bir sey yoktur. Aynisi bu adam icin de gecerli. Bu adam size tamamen yuzeysel sebeplerle yaklasiyor. Bunu su an anlayamiyorsunuz ama yasiniz biraz buyudugunde anlayip ne kadar hastalikli bir dusunce oldugunu goreceksiniz.

Bunun disinda adam red flagim diye bagiriyor;
  • kendinden 15 yas kiza goz koyma,
  • cocuklu ve bosanmis oldugunu saklama(yalanci da diyebiliriz),
  • yasal olmayan yontemlerle bir takim isleri cozme,
  • eski esine b.k atma

KK daki konulari okuyorsaniz hakimsinizdir kadinlar kocalarini bosamamak icin nelere goz yumuyorlar. Bir dusunun bakalim sizce bu adam o kadar iyiyse bu kadin cocugu olmasina ragmen bu adamdan neden bosandi?

Lutfen egitiminize odaklanin kendinizden yasca buyuk erkeklerle iliski kurmaya calismak yerine. Bir yerlerde ucuncu kez sinava hazirlandiginizi okudum. Bence onceliginiz bir an once universiteye yerlesmek olmali. Bu yaslarda yasadiginiz iliskiler size hicbir sey katmayacak onceliklerinizi iyi belirleyin bence.

Annenize gelince de cok uzuldum gercekten gencecik kizina bunu reva gormesine. Lutfen boyle konularda annenizi dinlemeyin.

Adam mı kalmadı ya baştan defolu adamları neden istiyorsunuz.16 yaş çok fazla, çocuğu var siz bekarsınız olmaz.Karun kadar zengin değilse tabi :dondurma: Bazı çok kadınlar zenginse evleniyor yaş farkını önemsemeden

Sizin yaşlarda bu heyecanlar normal..olgun adam,güzel işi var,arabası var...vs bunlar hep gelip geçici duygular,çoğunlukla karşı tarafın isteği cinsellik olur, kendinden yaşça ufak kızlarla gezince kendilerini nimetten sayarlar.
Annem ayrı bir konu maalesef o da başımın belası fabrikatör değil adam ama toplumda saygı gören bir mesleği var diyeyim ya. Anneme göre daha prestijli birini bulamam beni aşağıda görüyor çünkü
Bi hakim-zabıt katibi aşkı konusu vardı ,bu o konu mu acaba

Adam mı kalmadı ya baştan defolu adamları neden istiyorsunuz.16 yaş çok fazla, çocuğu var siz bekarsınız olmaz.Karun kadar zengin değilse tabi :dondurma: Bazı çok kadınlar zenginse evleniyor yaş farkını önemsemeden
Acun mesela kendinden 30 yaş küçük aldı,16 yaş küçük almaz vallahi yaşlı bulur.😁servet artıkça ,yaş farkı da artıyor

Hayır diyeceksiniz bu kadar basit o yaşayarak yol almış ne siz ona yetişmeye ne o sizi beklemeye gerek görmeyecek mantıklı olun aşk ki o bile yok ortada 16 yılı kapatmaz gözünüz açılmamış yola gelir sanıyor kendi yolunuza gidin eklenti yapmayın çok ciddiyim.Ha konu maddi ise onu bilemem hesap kitap tamamen duygusal diye bakıyorsanız yillarinizi bedel karşılığı ederi var diye görüyorsanız onun orasını bilemem.Benim bildiğim sonra Behlül girer işin içine .Ben bilemem kuşak farkı bende problem her zaman böyleydi kabul edene sevene lafım hiç yok olabilir .Ben kızıma istemem Allah korusun

Yani belli yaşta maddi değil manevi sevip yuva Kurana birşey diyemem de sizde çocuk yok kendiniz küçüksünüz daha ben kızıma bile eşin iki yaş falan senden küçük olabilir diyorum mesela

Siz kararınızı zaten vermişsiniz.Ama pişman olursunuz

Size çok katılıyorum. Esasında aklımı kurcalayan başka bir durum var ki o da annem bu durumu biliyor ve adamın konumundan kaynaklı adamla gorusmemi istiyor çünkü ona göre bu harika bir fırsat yaşının büyük olması da çok iyi çünkü olgun olur diyor annemin yorumları ve baskısı beni yordu bu sebepten bende buraya danışmak istedimm
Aslında o olgunluk sonra başka türlü olumsuzluk yaratabilir.O olgun siz daha çok gensiniz.Sizin gençlik davranışlarınız ona çocukça gelebilir.Sizi olgunlaşmamış bulup eleştirir vb.Anneye katılmadım bu nedenle.
Çocuklu evlilikler çok zor gerçekten ne kadar iyi niyetli olursanız olun.Çocuk çok küçük daha.Sizin çocuğunuz yok ve birdenbire çocuk sahibi olacaksınız evlendiğiniz andan itibaren.Çevremde çok var ve daha bunu iyi yönetene rastlamadım inanın.Baba içinde zor Onlarda iki arada hatta üç arada kalıyor eski eş çocuk yeni eş.Yönetilmiyor.Çok gençsiniz yolunuza bakın.
Geçen gün burada okudum babanın kızı geliyormuş çocuk erken uyumuyormuş kadın eşi ile hiç yalnız kalamıyormuş.Bakın sorun işte.Bize ters gelebilir zaten çok eleştrildi ama evlilik eşler için sorun.

Problem değil çok haklısın doğru adımlar atacağım ileri ki surecler için inşallah
Yaş evet ayrı bi sorun ama çocuk çok ciddi problem. İnsan işin içine girmeden anlayamıyor. Çok yakın bir arkadaşım severek evlendi adamın 2 çocuğu var. Daha evleneli 5-6 ay oldu ve keşke evlenmeseydim dedi. Bunu söyleyebilmek kolay değildir. Çocuk ister istemez eşin önüne geçiyor. Eski eş kıskanıyor. Kadın boşansa bile adamın mutlu olmasını kaldıramayan o kadar kadın var ki.. keşke senin yaşlarında olsaydım. O kart adama mı kaldın. Para statü gençliğini veremez sana. Ne şanslısın ki vazgeçmişsin. Allah ın sevgili kulu olduğunu düşünüyorum

Yaş evet ayrı bi sorun ama çocuk çok ciddi problem. İnsan işin içine girmeden anlayamıyor. Çok yakın bir arkadaşım severek evlendi adamın 2 çocuğu var. Daha evleneli 5-6 ay oldu ve keşke evlenmeseydim dedi. Bunu söyleyebilmek kolay değildir. Çocuk ister istemez eşin önüne geçiyor. Eski eş kıskanıyor. Kadın boşansa bile adamın mutlu olmasını kaldıramayan o kadar kadın var ki.. keşke senin yaşlarında olsaydım. O kart adama mı kaldın. Para statü gençliğini veremez sana. Ne şanslısın ki vazgeçmişsin. Allah ın sevgili kulu olduğunu düşünüyorum
İnşallah oyleyimdir burada ki hanımefendiler sağolsun hata yapmama engel oldular şükür ki bende yanlıştan döndüm yoksa ne yalan söyleyeyim belki yaşımın vermiş olduğu tecrubesizlikle aklım karışabilir di buraya konuyu açtığım için hiç pişman olmadım valla.

Aslında o olgunluk sonra başka türlü olumsuzluk yaratabilir.O olgun siz daha çok gensiniz.Sizin gençlik davranışlarınız ona çocukça gelebilir.Sizi olgunlaşmamış bulup eleştirir vb.Anneye katılmadım bu nedenle.
Çocuklu evlilikler çok zor gerçekten ne kadar iyi niyetli olursanız olun.Çocuk çok küçük daha.Sizin çocuğunuz yok ve birdenbire çocuk sahibi olacaksınız evlendiğiniz andan itibaren.Çevremde çok var ve daha bunu iyi yönetene rastlamadım inanın.Baba içinde zor Onlarda iki arada hatta üç arada kalıyor eski eş çocuk yeni eş.Yönetilmiyor.Çok gençsiniz yolunuza bakın.
Geçen gün burada okudum babanın kızı geliyormuş çocuk erken uyumuyormuş kadın eşi ile hiç yalnız kalamıyormuş.Bakın sorun işte.Bize ters gelebilir zaten çok eleştrildi ama evlilik eşler için sorun.
21 yaş evlenecek adam 16 yaş büyük 37 yaşında.Daha çocuk bile denebilir 21 nedir k
Aklıma takıldı sorayım.Anneniz bu kişinin 4 yaşında daha küçük çocuğu varken neden ayrılmış bunu sorguladı mı acaba.BU çok önemli konu.Ben olsam genç bile olsa önce bunu araştırırım neden ayrılmış.Sonra anladığım kadarı ile üst düzey bürokrat orada.Onlar çok mu iyi oluyor.Biz burada neler okuduk eşlerine kaba kuvvet gösreten öğr avukat vb erkekler.Anneniz hayal dünyasında yaşıyor galiba.20 yaşında gencecik çocuğunun sadece ünvanlı diye başını yakacak

21 yaş evlenecek adam 16 yaş büyük 37 yaşında.Daha çocuk bile denebilir 21 nedir k

Aklıma takıldı sorayım.Anneniz bu kişinin 4 yaşında daha küçük çocuğu varken neden ayrılmış bunu sorguladı mı acaba.BU çok önemli konu.Ben olsam genç bile olsa önce bunu araştırırım neden ayrılmış.Sonra anladığım kadarı ile üst düzey bürokrat orada.Onlar çok mu iyi oluyor.Biz burada neler okuduk eşlerine kaba kuvvet gösreten öğr avukat vb erkekler.Anneniz hayal dünyasında yaşıyor galiba.20 yaşında gencecik çocuğunun sadece ünvanlı diye başını yakacak
Aslında annem evlilik için değil ama tanımak amacıyla konuşmamı istemişti. Zaten evlilik lafı hiç geçmedi. Fakat annem çok gelgit akıllı bir insandır örneğin dün konustuk ve sizin bu sorduklarinizi ona bende sordum ve adama yol verdiğimi söyledim bir dusundu ve haklısın iyi yapmışsın çok iyiyse karısı çocuğa rağmen bosamazdi dedi . Allah'tan ki yanlıştan döndüm şükür

Back