Derdim varrr:((((

Eşime dönersem ayrı evine çıkmayı kabul ettiği takdirde dönerim tavsiye almadan da o eve donmemem gerektiğini biliyorum.eğer sesimi cikarmasam dahada ezerlerdi ve ben boşanma kararına kadar vardiysam anlamışlardır kolay lokma olmadığımı bütün tavsiyelerin ortak yolu gururumu cignetmemem iyiki yazdım içimi döktüm sn ve diğerleri hepinize teşekkür ederim

Yuvamı tek sebeple kurtarabilirdim,
kayınbaba özür dilerse.’
Ama sen bence kocan gel derse gidersin

Sokağa atmışlar pijama ile. İnsan bile değiller ne özrü...
Aslında doğrusu özür bile dinlemeden postalamak haklısın.
Ancak evliliğin ilk zamanları ise denge oturtmak çok zor oluyor.
Belki eşi hala ailesinin etkisinden çıkamamıştır bu biraz zaman alabilir.
Benim eşimde ilk 1 sene hayatı zindan etti bana , kayınbabadan duymadığm kalmadı ama sonra bir çark etti kendine geldi yani , o gün bugündür ne ailesine laf ettirir ne kendi beni üzer.
Kocasının ailesi özür diler ve birdaha onlara karışmayacağı sözünü verirse ve uygularsa , biraz kocasının ağzına ettikten sonra bir kere daha denenebilir.
Ama tekrar söylüyorum en ufak yanlışta boşanmalı ve asla geri dönmemeli.

Diğer konularınızda da arkadaşlar söylenebilecek her şeyi söylemişler ama siz hala aynı noktada "ilk evliliğim, bekaretim, yuva(!)m, eşim" diyip duruyorsunuz. Oysa ortada ne bir yuva ne de bir eş yok. Bakire olarak evlenmek de gördüğünüz üzere saygınlık için yeterli olmamış. demek ki bir evliliğin doğru-dürüst yürümesi için tek kriter bu değil. Önce insan(!) olmalı karşındaki.

Ne yapmak istediğiniz hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Hatta biraz önce neredeyse geyik sayılabilecek bir konu bile açtınız.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/derdi-olanlar-gelin-dertleselim.1095852/

Bence de o konu üzerinden devam edip kafanızı boşaltın. Yoksa daha çok konu açarsınız buraya.

yüzüne tükürüp pijamayla sokağa satıyorlar ne noktada sesini çıkardın merak ediyorum eve geri alın beni diye mi bağırdın acaba. Alscaksın eşyalarını ailenin yanına gidip boşanma maddi manevi tazminat davalarını açacaksın onlara o zaman gururlu bir kadın gibi davranmış olursun. Ayrı eve de çıksan sanki hiç gelmeyecekler evine sanki kocan birden değişecek. Kendini kandırma

Sudan sebepler yani kavga sebebi
Eşin aramıyor sormuyor ailesinden çekiniyor demekki o zaman sende boşver
Bulunmaz hint kumaşı değil ya
Bi kere alttan alırda geri döneyim dersen halin harap olur demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…