• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim varrr:((((

Eşiniz siz işten ayrıldınız diye size tokat atmamış mıydı? Hala hangi yuvadan hangi eşten bahsediyorsunuz.
Hayat sizin hayatınız ama bu adamla bu insanlarla mutlu olmayı beklemeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kayinpeder neden boyle birsey yapti? Evliligini kurtarmak istiyorsun belli ki ama esinden bir adim gelmesi gerekiyor...ne kadar suredir evlisiniz? Cocugunuz var mi?

Kaç defa konu açmışsınız bu konuda emin olamadınız mı hala? Böyle biriyle evlilik olmaz unutmayın bunu. Daha gençsin yazık değil mi sana da ?

Arkadaşlar birkaç gün önce kayinbabamin yuzume tukurup pijamayla kapiya koydugunu esimin hicbir tepki vermediğini ve boşanmaya karar verdiğimi söylemiştim. Tabiki herkez doğru karar verdiğimi söylüyor ama kizacaksiniz bana biliyorum ben hala yuvami kurtarirmiyim esim ayrı eve cikarmi diye muzice bekliyorum herşey esimde bitiyordu aslında aramıyor sormuyor ama fikrinin ailesinin yanında olmak olduğunu ne yazıkki biliyorum çok kötü duygu arkadaşlar eşinizin size sahip çıkmaması ve kendi ailesine ezdirmesi ömür mu geçer geçmez hele benim için evliliği için ugrasmayan adam için hiç... herşeyin farkındayım ama ben hala ilk evlilik ilk koca ilk bekaret bunlar bir kere gitti şimdiki hayatım ya daha kötü olursa ya degerim hiç bilinmez se diye düşünmekten kendimi alamıyorum.sağolsun yengesi arıyor bana destek çıkıyor haklı buluyor hatta konuşmuş bugün eşimle eşim hala aileme saygısızlık yaptı beni cok kiskaniyordu açıkçası tarafını seçmiş sanırım Allaha dua etmekten başka çarem yok.
İlk evliliğiniz, ilk kocanız ve bekaretiniz değer görmeniz için yeterli oldu mu? Değer vermek zihniyet meselesidir bekaret ya da ilk koca vs değil. Sizin için uğraşmayan bir adam ve yüzünüze tükürdüğünü söylediğiniz insan ziyanı bir yaşlı için o eve dönülür mü? Buyurun kararı siz verin.

Ya hu bu kadar koca Budalası olunmaz arkadaşım
Bu adam senin ona duyduğun hiçbirşeyi duymuyor ne saygı ne sevgi
Zaten köle olarak aldığı sen baş kaldırınca oda Toto kaldırmış afedersin

1 senedir evliyim çocuğum yok tedavi bile oldum olmadi

Diger konunu okudum isi biraktin diye tartisma cikmis galiba evde kp ile falan...esinden herhangi birvhaber var mi...su olursa barisirim falan gibi bi haber yolluyo mu? Ayrica yasadiklarina ailenin tepkisi nasil? Bosansan seni kabul ederler mi

Önce kendimize saygı...
Lütfen.
Öz saygınızı da mı yitirmek istiyorsunuz?
Yine evlenirsiniz (derdiniz evlenmekse)
İlla evlenmek zorunda da değilsiniz. Kolay şeyler gelmemiş başınıza. Öncelikle bu durumdan kurtulun, hayatınızı yoluna koyun. Eş her zaman bulunur. Bekara boşanmak kolay derler, benimki sadece yorum. Allah yardımcınız olsun.

Diger konunu okudum isi biraktin diye tartisma cikmis galiba evde kp ile falan...esinden herhangi birvhaber var mi...su olursa barisirim falan gibi bi haber yolluyo mu? Ayrica yasadiklarina ailenin tepkisi nasil? Bosansan seni kabul ederler mi
Bugün haberini aldım ailesiyle kavga etmiş bana da senin için kavga ettim dedi bişey yazmadım ailem arkamda destekçi sahip çıkıyorlar bosansamda

Önce kendimize saygı...
Lütfen.
Öz saygınızı da mı yitirmek istiyorsunuz?
Yine evlenirsiniz (derdiniz evlenmekse)
İlla evlenmek zorunda da değilsiniz. Kolay şeyler gelmemiş başınıza. Öncelikle bu durumdan kurtulun, hayatınızı yoluna koyun. Eş her zaman bulunur. Bekara boşanmak kolay derler, benimki sadece yorum. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Yapmayın şunu Allah aşkına ya. Ortada bir evlilik mi koca mi var? Sizi ailece eziyorlar. Siz hala o eve dönmenin pesindesiniz. Hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi?

Çocuğunuz falan var mı? Kac senelik evlisiniz?

Karısını pijamayla kapıya koyan babasına ses etmeyen adamı direk boşayın üstüne 2 rekat şükür namazı kılın bence.

Dön evine stres topu gibi oynasınlar senle. biri tükürsün diğeri dövsün diğeri yerde sürüklesin öbürü de hani bana desin. Evden kovarlarsa yine merdiven altında yatarsın sabah gidip yalvarıp barışırsın. Verilen hiçbir tavsiyeden bir şey anlamamışsın iki gram gururun da yok nerede bulcaz bunun gibisini diye kıymetini bilirler belki arada

Back