tahmin etmiştim..aynen bu tipler genellikle vazgeçilmez oluyorlar.En güçsüz erkek bile daha güçlü daha zeki daha dik duran özgüvenli kadın istiyor.bu durumda bunun kanıtı.17-18 senedir tanıyorum kızı
Hiçbir sorununu bilmem
Yani bir kere de canım sıkılıyor demez
Hep iyidir hep diktir
Asla açık vermez kendisi hakkında
Bu yasam mükemmel mi?senin tek derdin kız mükemmel yaşadığı için kızı kıskanman
Konum fake de oldu ya cok komıkInsanlar paranin ne sartlarda kazanildigini, ne emeklerle bir yere gelindigini bilmiyor sanirim. Sen git sifirdan kur firmani, tirnaklarinla belirli bir seviyeye gel, sonra kadinin biri girsin hayatina ve bodoslama dalsin tum kazanimlara.
Hangi gorumce bu durumdan rahatsiz olmaz ki? Gorumceyi de gectim, hangi insan bu duruma icerlenmez? Bunca emege yazik degil mi? Nasil olsa musluk akiyor diye bu kadar bilincsiz hareket etmenin nasil bir aciklamasi olabilir ki?
Bazıları da masum kadın severtahmin etmiştim..aynen bu tipler genellikle vazgeçilmez oluyorlar.En güçsüz erkek bile daha güçlü daha zeki daha dik duran özgüvenli kadın istiyor.bu durumda bunun kanıtı.
ciddiye almayın lütfen o yorumları.Konum fake de oldu ya cok komık
Hala kıskanıyorsun diyorlar
Kendimi parcalıyorum burda
Sanki ben gecekonduda yasıyorum :)))
Teşekkür ederim:)ciddiye almayın lütfen o yorumları.
:)) bunu isteyen cok kişi var cevremizde :))Yani su anda o kiz bunları nasıl yaptı gerçekten çok merak ettim. Konu sahibi kızma ama ben sizin gelinden ders almak isterim şahsen
Karakteri sağlam özgüvenli savunmacı olmasıyla alakalı biraz..öyle erkekler kadın bir adım gerisinde dursun ben hep onu koruyayım düşüncesindedir evet masumluğunu sever.hatta birşey bilmeyişi hoşuna gider..Bazıları da masum kadın sever
Bi işi kendi beceremeyen zavallı tipli kadınları sever
Bence bu erkekle alakalı:)
Evet siz cok güzel tanımlamıssınızKarakteri sağlam özgüvenli savunmacı olmasıyla alakalı biraz..öyle erkekler kadın bir adım gerisinde dursun ben hep onu koruyayım düşüncesindedir evet masumluğunu sever.hatta birşey bilmeyişi hoşuna gider..
Tam tersi olan durumda bazı yönleri zayıf olan erkek daha çok güçlü kadınlarla beraber olmak istiyor.Duruşu dik konuşması sağlam öyle herşeye ağlamayan sızlamayan bir kadın...onun için nimet gibi çünkü..
Bir bakıma eksik olan yönünü tamamlamak gibi..Kişiden kişiye değişiyor gerçekten.
Konum fake de oldu ya cok komık
Hala kıskanıyorsun diyorlar
Kendimi parcalıyorum burda
Sanki ben gecekonduda yasıyorum :)))
Fff gelin diye yuklenicem sanki manyagım ya benIlginc gercekten. Konunun kahramani gelin degil de kaynana olsaydi da gorseydiniz cumbusu.
eceezgi eğer olur da kardeşin bosanirsa falan aklinda olayim ;-)
Ayataya guldurduneceezgi eğer olur da kardeşin bosanirsa falan aklinda olayim ;-)
Enayilik olarak görmeyin bunuYazmadan geçemedim ne kadınlar var. İstediğini istediği gibi yaptırıp birde zeytinyağı gibi üste çıkabiliyorlar. Kardeşiniz neyine kapıldı da basireti bağlanmış gibi oturuyor desem önce kendine bak dersiniz. Bu iş nasıl beceriklidir bir kadın nasıl kıymetli oluyor böyle ben anlamıyorum bilen beri gelsin nolur bana da anlatsın. Biz hem annelik yapar,hem evi çekip çevirir üste çalışıp evin ve çocuğun maddi yükünü kocadan alırız sonra arkamızdan o da kadın mı be denir
Eğitimse alası var, dünyaa güzeli bir evlat doğurdum, hayatında yaşamadığı hayatı yaşayacak maddi durum var gururundan maaşlar birleşmez. Enayinün önde gideni olarak böyle bir kadın. Nasıl olunur bilen varsa desin bana.
Yazmadan geçemedim ne kadınlar var. İstediğini istediği gibi yaptırıp birde zeytinyağı gibi üste çıkabiliyorlar. Kardeşiniz neyine kapıldı da basireti bağlanmış gibi oturuyor desem önce kendine bak dersiniz. Bu iş nasıl beceriklidir bir kadın nasıl kıymetli oluyor böyle ben anlamıyorum bilen beri gelsin nolur bana da anlatsın. Biz hem annelik yapar,hem evi çekip çevirir üste çalışıp evin ve çocuğun maddi yükünü kocadan alırız sonra arkamızdan o da kadın mı be denir
Eğitimse alası var, dünyaa güzeli bir evlat doğurdum, hayatında yaşamadığı hayatı yaşayacak maddi durum var gururundan maaşlar birleşmez. Enayinün önde gideni olarak böyle bir kadın. Nasıl olunur bilen varsa desin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?