- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Süper olur ama ali koçun kardeşi var mi bilmiyorum; )
yoksa da üzülme konu sahibinin kardeşi varsa kaçırma bence
Kiz o elti kumar masasinda benide kaybeder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper olur ama ali koçun kardeşi var mi bilmiyorum; )
yoksa da üzülme konu sahibinin kardeşi varsa kaçırma bence
Ortada yapılan bi ayrım yokEvet bence de sen kız çocuksun diye ayrım yapmışlar konu sahibine. Ona da şirket açsın babası yada hisseye ortak olsun. Ama bu şartlarda orda çalışıp kendini üzme
Meyhane deyince kafanızda ne canlanıyor emin olamadım ama meyhaneler genelde fasıl çalınan, mezenin olduğu ve genellikle rakı içilen mekanlar.her şeyi geçtim de
bir kadının meyhanede ne işi var
nasıl bir ortam olduğunu dahi bilmem şok oldum
Kendi basına meyhanaeye gider karısı arkadasları ile , araba kullanamıycam der kardesim gece bi vakit gider meyhaneden karısını alır.
Şimdi ben hepinizi yönetim kuruluna seçeceğim hiççç merak etmeyinBeni yönetim kurulu başkanı yapsinlar
Beni yönetim kurulu başkanı yapsınlar.
o kargoculari bir koyarım bir daha şirketin önünden gecemezler
Hehe kesin haketmiştirKız bende kinciyim az önce biri de bana cemkirmisti ama nickini unuttum; (
en son kumda oynamaya gondermistim
Obeltiyi buraya moderator yapsalar siteyide cokertirKiz o elti kumar masasinda benide kaybeder
ipeqbojuqu yakalandik kiz hemide sopasida var cok korktumŞimdi ben hepinizi yönetim kuruluna seçeceğim hiççç merak etmeyin
Evet kızlar evlenirken hep prenses oluyorKesinlikle sen haklısın.. Resmen ne koparırsam kar mantığıyla bakıyor gelininiz olaya. (kocasına bile) Şirket hesaplarının ayrılması gerekir en azından şahsi harcamalar için. Ben böyle davranan kız taraflarını anlayamıyorum ya. Kızımız ucuza gittiği mantığı var hep. Tövbe yarabbim bizlerde evlendik. Kimseden bişi istenmedi. Sanki dünyada eşi benzeri olmayan bi varlık kızları. Her şeyin en lüksü en pahalısı olacak bilmem ne. Ne özelliği var yani bu insanların anlamadım.
Valla inan ki okurken sinirlerim zıpladı. Babanız kardeşinizle konuşsa. Yazık günah bunca saçma sapan harcamaya.
Evet konumun içine ettinizipeqbojuqu en sonunda kazen ve mune yirum yaptiginiz her konuyu geyige ceviriyorsunuz diye bizi siteden sürgun edecekler demedi deme
Yok dönmeyeceğimSakın hatasını anlamadan dönme. Yoksa böyle giderse beraber batarsınız, suçu da bölüşürsünüz. Babanın gözünde sen de düşersin.
K
Kendi görümcem hesap sormuyor çünkü görümcem ile kocam aynı sirkette calısmıyor hesapları bütceleri ortak değil anlatabildim mi
"""görümcem bana karısamaz cunku esimle aynı sirkette calısmıyor""""
bakın bu ne demek biliyor musunuz ??
ben görümceyim ve kardesimle aynı şirkette çalışıyorum. o zaman eşine karışırım.
tamtamına bu demek... ben söylemiştim..
gelin hanımın kumarı vs. varsa ben tasdiklemem ama eşi karışmıyor diyorsun.. ee napacaksın karışmıyorsa zorla da karıştırtamıyorsun gördüğün gibi...
Valla benim kardeşim de topu atmak üzere olsa ben de müdahale ederim.Konuyu konu sahibesinin asil odaklandigi noktadan farkli yere cekistirenler kuvvetle muhtemel ciddi gorumce sorunlari yasamis olmalilar ki gorumce alerjiligi ciddi atara sebep olmus.
Konu sahibesi diyor ki maddi olarak sikintili durumdayken musriflik neyin nesi. Sorun bu bayanlar. Konuyu evirip cevirip en olmadik yerinden tutmanin ne anlami var?
İnanın yorumunuzu okurken agladım((Valla benim kardeşim de topu atmak üzere olsa ben de müdahale ederim.
Oğlum bir dur, gözünün önüne bak, ne var ne yok hepsini yedin. Yakında yiyecek bir şey kalmayacak, el elde baş başta kalacaksın derim.
Sana ne diyenler olmuş da, insanın canı sadece kendi üzüldüğünde yanmaz bayanlar. Sabahtan beri yok bencilsin, kıskançsın deyip durdunuz da konu sahibine. Esas bana dokunmayan bin yaşasın deseydi o zaman bencil olurdu. Bu çocuk batsa, karısı bıraksa gitse, depresyonlardan depresyon beğense tüm aile mutlu mu olacaklar?
Belki batarken tüm aileyi batıracak ne biliyorsunuz? Siz hiç iflas eden şirket görmediniz mi? Ben gördüm, o ihtişam nasıl yere batıyor şaşarsınız. Bir tanıdık şimdi araba yıkıyor, araba! Bir sürü malı mülkü vardı bu adamın.
Az geniş bakın olaya.
Dahası öyle batanlar var ki, borçlardan hapse girenler oluyor. Bu iş öyle basit inat meselesi değil.
Tamam şimdilik o aşamaya gelmemiş ama aşama aşama ilerliyor işte. Bela geliyorum diyor, aklı başında olan dur der şuna.
Bunu çözemediniz işte. Son 3 günde benzer kardeş, aile konuları açıldı, 3 konuda da anlamadan dinlemeden linç edildi. Bir sakin olun ya. Kimse kimsenin gelini görümcesi değil, bir durun gözünüzü seveyim.
Konumun son paragraflarını okumadınız sanırımKardeşin hem anlayışlı, hem karısına maddi manevi eli açık, hem kendi işini kendisi görüyor, temizliğe de yardım ediyor ayyy bütün kk bekar kadınlarına bu yada buna benzer kocalar nasip olsun inşallah