• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret eden koca kişisi

coxugunuz yokmus ayrilin yani adam degismeyecek yurt disinda oldugunuz icin ölene kadar akrabaalarina para verecek ya bunu kabulleneceksiniz ya da ayrilacaksiniz.ama sizede mal mülk tatli geliyor birseyimiz yok diyorsunuz ev arabaniz varmis.onlari bölusmek zor geliyordur size tabi ulkenin kanunlarini bilmeyorum
Bence de her zaman verecek.

11 yilda dil olayini nasil cozemezsiniz yahu?

Adam niye kaybetme korkusu yasasin ki? Ona mahkum bir kadin var elinde ne derse desin gitmiyor. Bu adamlari bu kadar şikarlandırıp (tepenize cikartip) sonra neden hakaret ediyor diyorsunuz.

Yurtdisindasiniz, burada yuzlerce binlerce saglik calisaninin olmak istedigi yerdesiniz, dil olayini acilen cozup kendinizi bu ayidan kurtarin.

11 yilda dil olayini nasil cozemezsiniz yahu?

Adam niye kaybetme korkusu yasasin ki? Ona mahkum bir kadin var elinde ne derse desin gitmiyor. Bu adamlari bu kadar şikarlandırıp (tepenize cikartip) sonra neden hakaret ediyor diyorsunuz.

Yurtdisindasiniz, burada yuzlerce binlerce saglik calisaninin olmak istedigi yerdesiniz, dil olayini acilen cozup kendinizi bu ayidan kurtarin.
11 yıldır burada değilim. İki yıldır buradayım. Ama haklısınız. Dili ogrenmem gerekiyor.

İnsanın karakteri sinirli olunca ortaya çıkar kendine sahip çıkamayan birinin karakteri zayıftır. İnsan sevdiğini kırmaz dil yarası derler. Alttan asla almayın bu susulacak bir şey değil

Hayır calismiyorum. Eve tikanip kaldım zaten. Hemşireydim. Dil olayını çözemedim.
Bu sebeple boşanmıyorsunuz o halde.. Bence siz bi işe girin, çalışarak daha çabuk öğrenirsiniz dili, tabi ki hemşirelik yapamazsınız ama başka bir şeyden başlayabilirsiniz.. Sonra özgüveniniz gelir

Ben konuya başka bir açıdan bakmak istiyorum…
Eşiniz ne kadar kazanıyor ve aylık kardeşlerine gönderdiği miktar nedir?
Ben şuanda bekarım aylık kazancım 100se en az 10 anneme 10 kardeşime her ay gönderiyorum. Nişanlımla da daha başından konuştum kardeşime ve anneme her ay destek olmaya devam edeceğim diye belirttim; nişanlım da artık bu konuda yalnız olmadığımı ve kendisinin de elinden geleni yapacağını ve birlikte destek olacağımızı söyledi…
Yani sizin eşiniz de iyi kazanıyorsa ve çevresine yardımcı olacak bir durumdaysa, sizin de olanaklarınızdan kısmıyorsa ailesine göndermesinde ne gibi bir sorun var? Bunu anlayamadım.
Sizden kısıyor mu?

Gideli 2 yıl olmuş ve halen dil olayını cozememissiniz.
Adam da haliyle bana muhtaç bir yere gidemez para kazanmiyor diye düşünüyor o yüzden size sormadan veriyor dağıtıyor parayı.
Acilen dil öğrenip mesleğe başlayın ve paranızı kenara atın biriktirin eşinize vermeyin derim.
Birde tartışma sonrası aldığınız tavır nasıl ? Hiçbir şey olmamış gibi mi davranıyorsunuz mesela çayı yemeği gene önüne geliyor mu ?
Tartışma sonrası aldığınız tavır çok önemli net sınırlar çizmek açısından

Merhaba kızlar,
Kalbim çok kırık. Eşim normalde iyi, sevgisini saygisini gosteren bir insan. Ama bir tartışma aninda bambaşka bir kişiliğe bürünüyor. Bana beddualar hakaretler etti. Normalde tanısanız adam ne kibar ne olgun beyefendi dersiniz. Egitim seviyesi maximum. Eğitimle adam olunmadiginin tam bir ornegi. O kadar içim acıdıyor ki. Ben kocamdan hakaret duymak için gelmedim bu dünyaya. Kaç defa konuştuk. Tamam dedi. Benim de bazı takintilarim vardi. Ben kendimi düzelttim. Ama o hayır. Her geçen tartışmadan seviyesini daha da dusuruyor. Tartismanin konusu da aradıklarında tek muhabbetleri para olan dolaylı ve ya direkt para isteyen kardesleri. Çocuğumuz yok. Gözleri sadece bizim gelirimizde. Gelirimiz iyi de olsa daha bir ev ve arabadan başka bir şey yok. Onların da daha kredileri var. 11 yıllık evliyim. Her geçen yıl hakaret seviyesi arttı. Eskiden bu kadar değildi. İçim çok soğudu ona karşı.
Çok büyük ders vermek istiyorum. Ciddi anlamda kaybetme korkusu yaşasın istiyorum. Geçmişte de boşanirim senden dediğim için bence ciddiye almıyor simdi. Diyeceksiniz e boşan. Kafam çok karisik. Bir insan hayatı paylaştığı insana bunları söyleyebiliyorsa zaten onu hak etmiyordur ama ben nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üstelik yurt dışındayım. Bunun gibi bir insan için mesleğimi bıraktım geldim. Asla böyle bir şey yapmasin hiç bir kadin. Asla.
yani bunlar çok klasik artık hakarete susan insan sürekli hakaret işitir o saatten sonra. saygısızlığı kabul ettiğiniz ana bitiyor her şey. insan sevdiğine hakaret etmez ya. hiç kandırmayın kendinizi beni seviyor diye. hakaret edince rahatlayan tiplerden

Nasıl normal ilgi sevgi gösteren biri hakaret dozu gittikce artıp kardeşlerine para yediriyorsa birde mesleği biraktiysaniz nasıl ders vereceksiniz ona adamın elinde tüm kozlar seven hakaret etmez kavgada vs onu geçin

Back