- 7 Mart 2011
- 905
- 980
Oo sen yenisin galibaNiye kis begeni basina banka hesaplarina para mi yatiyo bizde her konunun altina yorum yazalim o zaman
Beğeni almak için burda saçsaça başbaşa giriyolar ne diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo sen yenisin galibaNiye kis begeni basina banka hesaplarina para mi yatiyo bizde her konunun altina yorum yazalim o zaman
Ben olsam babama şirket mefta olmak üzere derdim.
anneme gelin şirketi çetesiyle birlikte cokertiyor.
kardeşime bu gelin kumar masasında seni de kaybeder.
gelinin ailesine de eti az yiyin derdim
Evet bu sitenin kuralidirBen ve Donusunboylemiolacakti bulusamiyorsak.kimse bulusamaz:/
Evet bence de sen kız çocuksun diye ayrım yapmışlar konu sahibine. Ona da şirket açsın babası yada hisseye ortak olsun. Ama bu şartlarda orda çalışıp kendini üzmeBabaniz başta hata yapmış sirkette calismiyor olsanız bile bir hisse verileblirdi zamanında.
Tabi size de bir iki daire verdiyse başka. Yok tüm birikimi kardeşinize harcadiysa bu rahatlığı maalesef kendiniz saglamissiniz.
Abuk subuk yorumlara da takılmayin bence. Karismamakta ne demek bu başka bir durum. Normal üstü yazdıklarınız. Aklım almadı her haftasonu ülke dışı şehir dışına çıkmak filan.
Kardesiniz çok rahat biri sanırım.
Sabır dilerim
Beni yönetim kurulu başkanı yapsinlarVarya yine gulmekten karnima agrilar girecek delisin sen ya ama ben sirketi kurtarmanin yolunu buldum
Yönetim kadrosuna seni koysunlar gelinin harcamalarinin dokumleride sana gelsin haftada bir gelinin ailesiyle bir toplantiyla yavas yavas isler yoluna girer gibi dusunuyorum
Beni yönetim kurulu başkanı yapsınlar.Varya yine gulmekten karnima agrilar girecek delisin sen ya ama ben sirketi kurtarmanin yolunu buldum
Yönetim kadrosuna seni koysunlar gelinin harcamalarinin dokumleride sana gelsin haftada bir gelinin ailesiyle bir toplantiyla yavas yavas isler yoluna girer gibi dusunuyorum
Ben olsam babama şirket mefta olmak üzere derdim.
anneme gelin şirketi çetesiyle birlikte cokertiyor.
kardeşime bu gelin kumar masasında seni de kaybeder.
gelinin ailesine de eti az yiyin derdim
Oo sen yenisin galiba
Kız bende kinciyim az önce biri de bana cemkirmisti ama nickini unuttum; (Oo sen yenisin galiba
Valla mi kiz kosmak ne kelime uçarak geliyorumDonusunboylemiolacakti kos sana koca buldum
Valla başka kardeşi varsa kacirma ben ali koç olmasa kacirmazdimValla mi kiz kosmak ne kelime uçarak geliyorum
Gerci ben konu sahibinin kardesi belki bosanirda teselliyi benim kollarimda bulur diye umitlenmistim ama firsati elimin tersiyle itmekte bana yakismaz
Kiz buda ayda bir kere yurtdisina seyahete yolluyo mu
Ali Koç'un kardeşi yokmuyduValla başka kardeşi varsa kacirma ben ali koç olmasa kacirmazdim
hissediyorum buraDan kazen bizi atmasına az kaldi:)ha gayret
Aaa sen bursa grubundaki bayan mısınUnutmam çok kinciyimdir sahi noldu bizim buluşma işi
Konuyu okuyuncada kardesınin gözünde Nasıl bir perde var ona şasırdım inan Nasıl bi aşktır bu
Burdakı kadınların hepsi Melek sen bilmıyomuydun ondan tepkililer görüşürsek dertleşiriz hem ben melek degılım
Süper olur ama ali koçun kardeşi var mi bilmiyorum; )Ali Koç'un kardeşi yokmuydu
Hem elti alirsin beni birbirimizin arkasindan entrikalar falan ceviririz burda konu acariz yada ne bileyim ikili ittifak falan kurar holdingi ustumuze yapariz
Sonra uçak gibi tomofillerimizle muzayedelere gider boy gösteririz olmaz mi