Derdim kardeşim!!!

Canım ordan çık ki anladığım kadarıyla çıkmışsın. Kendine yeni bi iş bul. Anlattığın kadarıyla bi şirketi tek başına yönetebilecek kadar yetenekli birisin. Kendi işini kur. Böylece bu stresler de olmaz

Ben olsam babama şirket mefta olmak üzere derdim.
anneme gelin şirketi çetesiyle birlikte cokertiyor.
kardeşime bu gelin kumar masasında seni de kaybeder.
gelinin ailesine de eti az yiyin derdim:kk77:

Varya yine gulmekten karnima agrilar girecek delisin sen ya ama ben sirketi kurtarmanin yolunu buldum

Yönetim kadrosuna seni koysunlar gelinin harcamalarinin dokumleride sana gelsin haftada bir gelinin ailesiyle bir toplantiyla yavas yavas isler yoluna girer gibi dusunuyorum

Vallahi ben anlamıyorum böyle kocaları nasıl herşeye peki karıcım diyorlar :-)

Babaniz başta hata yapmış sirkette calismiyor olsanız bile bir hisse verileblirdi zamanında.
Tabi size de bir iki daire verdiyse başka. Yok tüm birikimi kardeşinize harcadiysa bu rahatlığı maalesef kendiniz saglamissiniz.
Abuk subuk yorumlara da takılmayin bence. Karismamakta ne demek bu başka bir durum. Normal üstü yazdıklarınız. Aklım almadı her haftasonu ülke dışı şehir dışına çıkmak filan.
Kardesiniz çok rahat biri sanırım.
Sabır dilerim
Evet bence de sen kız çocuksun diye ayrım yapmışlar konu sahibine. Ona da şirket açsın babası yada hisseye ortak olsun. Ama bu şartlarda orda çalışıp kendini üzme

Varya yine gulmekten karnima agrilar girecek delisin sen ya ama ben sirketi kurtarmanin yolunu buldum

Yönetim kadrosuna seni koysunlar gelinin harcamalarinin dokumleride sana gelsin haftada bir gelinin ailesiyle bir toplantiyla yavas yavas isler yoluna girer gibi dusunuyorum
Beni yönetim kurulu başkanı yapsinlar

Beni yönetim kurulu başkanı yapsınlar.
o kargoculari bir koyarım bir daha şirketin önünden gecemezler:KK14:

Ben olsam babama şirket mefta olmak üzere derdim.
anneme gelin şirketi çetesiyle birlikte cokertiyor.
kardeşime bu gelin kumar masasında seni de kaybeder.
gelinin ailesine de eti az yiyin derdim:kk77:

katılmıyorum ama yorumunuz cok cok iyi cok güldüm :KK5::KK70::KK52:

Oo sen yenisin galiba
Beğeni almak için burda saçsaça başbaşa giriyolar ne diyosun:KK11:

Valla mi kiz dedigin iyi oldu du bari herkesle arayi iyi tutayim yalakalik falanda yapayim

Hatta gelin hanimin saygideger ailesinin ellerinden opuyorum soylediklerimin hepsi latifeydi:KK23:
O etleride tek basiniza yemeyin birgun mangal partisine bizleri davet ederseniz memnun oluruz :kk77:

Hem eli bosta gelmiyoruz demi ipeqbojuqu ipeqbojuqu borcamda getiririz kare yuvarlak dikdoertgen kapakli kapaksiz yeterki o sıcacik aile ortaminda birkac saatte olsa zaman gecirme lutfundan bizleri mahrum etmeyin:KK36:

Konuyu konu sahibesinin asil odaklandigi noktadan farkli yere cekistirenler kuvvetle muhtemel ciddi gorumce sorunlari yasamis olmalilar ki gorumce alerjiligi ciddi atara sebep olmus. :p

Konu sahibesi diyor ki maddi olarak sikintili durumdayken musriflik neyin nesi. Sorun bu bayanlar. Konuyu evirip cevirip en olmadik yerinden tutmanin ne anlami var?

Valla mi kiz kosmak ne kelime uçarak geliyorum:KK55:

Gerci ben konu sahibinin kardesi belki bosanirda teselliyi benim kollarimda bulur diye umitlenmistim ama firsati elimin tersiyle itmekte bana yakismaz

Kiz buda ayda bir kere yurtdisina seyahete yolluyo mu

Işden ayrilmakla en iyisini yapmissiniz kardesinizin burnu sürtsün biraz isleri toparliyamassa akli yerine gelir belki. Ben bu konuda hic kimseye üzülmedim acikcasi kardesiniz ayri suclu gözüne perde inmis karisi meyhanede orada burda yurt disinda gezmeler kardeşiniz fazla geniş. Gelinin keyfi zaten yerinde ona diyecek hiç bir laf yok. Gelinin ailesi de sömürücü. Babaniz zamaninda sizi de ortak etseydi yada hisse verseydi büyük haksizlik olmus size karşı bence. Bu konuda sadece size üzüldüm okadar didinmişsiniz o şirket için çalişmışsınız felan bide kiskanclik paracı damgası yemişsiniz kardeşinizden. Burada yazilan yorumlara da takilmayin bence hicde haksiz degilsiniz sonucta siz geline ifitra atmadiniz ya da yalan olan birsey demediniz. kardesiniz diyorki size harcamalara felan dikkat et ya ne alaka iyi de siz orada müşteri toplamassaniz para girmeski hesaba yani akli siraca karisina diyemediklerini işyerinde birakiyor gibi geldi bana. Kardesiniz gercekten cok saf ayri takilmalar felan. Tabiki bir adam evde ütü de yapar camasir da atar makinaya yerleri de siler ama o kadin hic birsey yapmiyormus bide böylede olmazki ya. Kardesinizin parasi kalmassa gelin hanimda ortalikdan tos olur

Valla mi kiz kosmak ne kelime uçarak geliyorum:KK55:

Gerci ben konu sahibinin kardesi belki bosanirda teselliyi benim kollarimda bulur diye umitlenmistim ama firsati elimin tersiyle itmekte bana yakismaz

Kiz buda ayda bir kere yurtdisina seyahete yolluyo mu
Valla başka kardeşi varsa kacirma ben ali koç olmasa kacirmazdim:KK66:
hissediyorum buraDan kazen bizi atmasına az kaldi:)ha gayret

Valla başka kardeşi varsa kacirma ben ali koç olmasa kacirmazdim:KK66:
hissediyorum buraDan kazen bizi atmasına az kaldi:)ha gayret
Ali Koç'un kardeşi yokmuydu:KK16:

Hem elti alirsin beni birbirimizin arkasindan entrikalar falan ceviririz :KK14: burda konu acariz yada ne bileyim ikili :KK19:ittifak falan kurar holdingi ustumuze yapariz

Sonra uçak gibi tomofillerimizle muzayedelere gider boy gösteririz olmaz mi:KK19:

Unutmam çok kinciyimdir sahi noldu bizim buluşma işi :KK45:
Konuyu okuyuncada kardesınin gözünde Nasıl bir perde var ona şasırdım inan Nasıl bi aşktır bu
Burdakı kadınların hepsi Melek sen bilmıyomuydun ondan tepkililer :KK48: görüşürsek dertleşiriz hem ben melek degılım:KK68:
Aaa sen bursa grubundaki bayan mısın
Ben çok dikkatsizim yaaa
Özelden yazsana

Ali Koç'un kardeşi yokmuydu:KK16:

Hem elti alirsin beni birbirimizin arkasindan entrikalar falan ceviririz :KK14: burda konu acariz yada ne bileyim ikili :KK19:ittifak falan kurar holdingi ustumuze yapariz

Sonra uçak gibi tomofillerimizle muzayedelere gider boy gösteririz olmaz mi:KK19:
Süper olur ama ali koçun kardeşi var mi bilmiyorum; )
yoksa da üzülme konu sahibinin kardeşi varsa kaçırma bence:KK66:

X