- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Ben anlatayim miŞimdi iş bölümünü yapımızda bu gelin ne ise yarar onu cozemedim
Herşey ortakti ya oyla nda çalışıyor olacak simdigelin çalışıyormuş
Kız bu bizim hayalimizde hayatBen anlatayim mi
Ayda bir kere yurt disi gezisi hafta sonlari yurt ici evdeki mobilyalarin ve beyazesyalarin degisimiyle ilgilenme internet alis verisini ustlenme yurt disi donuslerinde 7 sulaleye hediye secme annesine d&r dan kitapmalisverisi yapma her hafta kasaptan 300 400 liralik alisverisi yapma ve konu sahibinin kardesinin dukkanina ilaveten kargo sirketi kurma
Valla ben yazatken yoruldum Allah gelin hanimin yardimcisi oksun sahiden cok yorucuymus
Ben kocamı kendi zevkim için sabah işe gidecek olan kocamıŞimdi iş bölümünü yapımızda bu gelin ne ise yarar onu cozemedim
Ha ha aynen bence de gelin bu
biz alalım ifadesini ne dersin orti
Sen bu sitenin çıbanısın galiba millete akıl vercegine üslup edep öğren herkesin kalbi senim gibi kararmıs değilOrtak mısın maaşlı çalışan mı? Ayrıca kadının harcamaları seni hiç ilgilendirmez, bu kadar kıskanma yengeni. Yapabiliyorsan ders al, sen de yaptırt aynılarını kocana.
Ben ortak değilim resmiyette ama benim de geliriö kazancım iyi
Ben bankada idim bu şirket kurulurken zaten o zaman kupkuru bomboş bi yerdi
Kasap annelerinin evinin alt katında
Annelerine tasıyordur
Anneleri de zaten bu ay sonu 3 aylıgına hollandaya gideceklermıs
Hangi para ile cok merak ediyorum
Ailem bana hak veriyor
Babam da annem de kardesimle konusuyor ama kardesim cok asabi yakıp yıkıyor
Babam en son birak ne halt yerse yesinler dedi
Kız bu bizim hayalimizde hayat
ama ben sadece ali koç la evlenirken.olur saniuordum
meyhaneye gidiyor birde bu kız ne içiyorlar bende ondan istiyorum
Aynen ve biz aynısını yaşadık.dayım para lüks içinde yaşarken milletten sigara parasibisteyecek durumda düştü.alacaklılar anneannemi buluyordu.keşke bizimkilerde vaktinde karisalardi böyle olmazdiArkadan acıtasyonlu bi fon muzigiyle duygusal bi metin yazalim belki insafa gelir
Kiz şaka maka valla ben konu sahibinin kardesine acıdım ne ask bu oyle insanin gozunu kor etmis
benim kafam aldıda tekrarlayayım.eğer şirkett ödemeleri bana geliyor alacaklılar beni nbiliyo diye hayıflanıyorsanız işten çıkın olsun bitsin.ancak siz önce konuyu nasıl anlattığınıza bir tekrar bakın en baştan sonra bu yazdıklarınızın nasıl algılanacağını tekrar bi düşünün.Karı
Karısına ne almıs ne satmıs değil konu
Şirket ödemelerinin bu harcamalar yuzunden aksaması
Bilmem algılayabildiniz mi
Aldı mı kafanız
Evet çalışanım
Ama diğer tüm haklara ben de sahibim
Bu yuzden şirketin alacakları ve ödemeleri konusj da ben yetkiliyim
Bu yüzden tüm banka hesapları ekstreleri bende
Ve bu yuzden ödeme için insanlar beni arıyor
Orda bi sorumlulıgum var
Kardesim odeme için aradıklarında ece hnm ilgileniyor diyo
Ne diyeceğim millete ben calısanım ortak değilim mi
Çalışanım evet cnk bu şirket kurulurken ben baska işteydim
Yok bence bu gelin ya da onun gibi ocak batıran empati yapıyor.Sen bu sitenin çıbanısın galiba millete akıl vercegine üslup edep öğren herkesin kalbi senim gibi kararmıs değil
Aynen ve biz aynısını yaşadık.dayım para lüks içinde yaşarken milletten sigara parasibisteyecek durumda düştü.alacaklılar anneannemi buluyordu.keşke bizimkilerde vaktinde karisalardi böyle olmazdi
Herkesin derdinde aynı tavır atar gider sorunları büyük ablamızın :)Yok bence bu gelin ya da onun gibi ocak batıran empati yapıyor.
Biz gayet doğru anladik sen kendi algilarini sorgula bencebenim kafam aldıda tekrarlayayım.eğer şirkett ödemeleri bana geliyor alacaklılar beni nbiliyo diye hayıflanıyorsanız işten çıkın olsun bitsin.ancak siz önce konuyu nasıl anlattığınıza bir tekrar bakın en baştan sonra bu yazdıklarınızın nasıl algılanacağını tekrar bi düşünün.
Belki menapoza giriyordurHerkesin derdinde aynı tavır atar gider sorunları büyük ablamızın :)
Kocalarına aynını yaptırt demiş:))))Sen bu sitenin çıbanısın galiba millete akıl vercegine üslup edep öğren herkesin kalbi senim gibi kararmıs değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?