Evet saolun beni anlamıssınızYa ben sizi anliyorum,aman sana noluyo kardesin diye karisamazsn yok efendim kiskaniyosun falan diyenler olmus da.. ohoo birincisi sen evine degil evliligine degil,isyerindeki durumla alakali birseye karisiyosun. Ikincisi,babanizin da kardesinizin de hatta kendnizin de hakkini korumaya calisiyorsunz. Hadi kardes artik neyse evlenmis gitmis kendi halinden memnunsa size ne de.. insanin babasinin parasiyla acilip da donen biyerin yuzune bile bakmayan dunurlerine hizmet ediyor olmasi koyar adama.. Bir de maddi olarak hakkinizi yemesini birakin. Elin alacaklilariyla siz ugrasiyormussunz. Ne icin? Gelinhanm mutlu mesut gezsin alisverisler yapsn ara sira anasigilide hollandalara yollasin diye....
ortada verilen bi emek var aileceBiz gayet doğru anladik sen kendi algilarini sorgula bence
Ay nerden baksan saçmalık sırf yazmış olmak için yazıp beğeni alma derdinde benimde bi konum vardı aynısını yaptı şaçmalama ustasıKocalarına aynını yaptırt demiş:))))
Sanki beniö gorımcem kocamla aynı şirkette calısıyor
Sanki kocam bana evde köle muamelesi yapıyor ve bizim yeemmeye ekmeğimiz yok:))
Meyhaneye giderher şeyi geçtim de
bir kadının meyhanede ne işi var
nasıl bir ortam olduğunu dahi bilmem şok oldum
Kendi basına meyhanaeye gider karısı arkadasları ile , araba kullanamıycam der kardesim gece bi vakit gider meyhaneden karısını alır.
Hadi ya siz kişiyi unutmamıssınız:)))Ay nerden baksan saçmalık sırf yazmış olmak için yazıp beğeni alma derdinde benimde bi konum vardı aynısını yaptı şaçmalama ustası
Bir de begeniyorlarmi bu saçma yorumuAy nerden baksan saçmalık sırf yazmış olmak için yazıp beğeni alma derdinde benimde bi konum vardı aynısını yaptı şaçmalama ustası
bence deMeyhaneye gider
Amsterdamda eğlence merkezlerine gider
Kıbrısta kumarhaneye gider
Ama bunlar hep evlendikten snr yaptıgı şeyler
Evli bir kadın nasıl gider bir koca da nasıl izin verir
Niye kis begeni basina banka hesaplarina para mi yatiyo bizde her konunun altina yorum yazalim o zamanAy nerden baksan saçmalık sırf yazmış olmak için yazıp beğeni alma derdinde benimde bi konum vardı aynısını yaptı şaçmalama ustası
Birde kumar oynuyor yol verin o sasali bana evine dönsün düzelmez bu kadın sonradan görme sindirememisMeyhaneye gider
Amsterdamda eğlence merkezlerine gider
Kıbrısta kumarhaneye gider
Ama bunlar hep evlendikten snr yaptıgı şeyler
Evli bir kadın nasıl gider bir koca da nasıl izin verir
kendi mi idare etmıs bunu kim soyledi sizepardon sürekli aynı şeyi yazmak durumunda bırakmışız. ödemelerden ben sorumluyum diyip duruyosunuz..
ortak mısınız o sirkete kardesinizle ??
degilsiniz eeeee o zaman ??
adamın borcunu !!! yine adamın parasiyla ödüyorsun ???
adamın çalışanından farkın yok..
kardeşini doldurmaya çalışmissin ama tutmamış.sen kardeşi isen o da sevdiği saydığı karısı.
kabul edin artık..
-onun evine karışamazsınız.
-onun eşinin alışverişine karışamazsın.
-nerde yedi ne aldı ne sattı bi bırak peşini.
sen istediğin kadar buraya yaz yaz yaz. kardeşin cevabını vermiş zaten..
tekrar söylüyorum senin derdin kişisel gelin hanımla.
bak açık söyle; baban kurdu diye!! ortak mı olmak istiyorsun!!
burda da herkesin ""Aaaa!!! olur mu öyle şey , senin baban kurmuş ortak sayılırsın, seninde hakkın var orda, gelin hanima istediğin gibi karışırsın""
kendi görümceniz kendi evinize pahalı bişeyler alınca hesap soruyor mu ???
yeni girmişsiniz kardeşinizin yanına. bu zaman kadar kendi idare etmiş e batmamış bu çocuk. çok lazım degilsiniz bence. bu kadar karışmayın dış ses olarak.
Unutmam çok kinciyimdir sahi noldu bizim buluşma işiHadi ya siz kişiyi unutmamıssınız:)))
Kardesım razıBirde kumar oynuyor yol verin o sasali bana evine dönsün düzelmez bu kadın sonradan görme sindirememis
Ben veUnutmam çok kinciyimdir sahi noldu bizim buluşma işi
Konuyu okuyuncada kardesınin gözünde Nasıl bir perde var ona şasırdım inan Nasıl bi aşktır bu
Burdakı kadınların hepsi Melek sen bilmıyomuydun ondan tepkililergörüşürsek dertleşiriz hem ben melek degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?