eşimin biriyle ilişkisi yok bana kalırsa, çünkü öyle bir detay yakalamadım. ilk yıllar vardı belki çünkü hep boşanalım derdi sonradan da o boşanmayalım diyen taraf oldu.Çocuğunuz var mı?
Eşinizin düzenli ilişkisi var mı? Yani görüştüğü şüphe duyduğunuz bir erkek var mı?
Herkes kendi hayatını yaşasın eşiniz böyle bi durumu kabul eder mi?
Bence hiçbi şey olmamış gbi davranıp birikim yapın yada eşinize gay olduğunu bildiğinizi söyleyin eminim bunun duyulmasından korkar boşanmayı kabul edebilir.
Mutlaka anlayacaklardır merak etme,korkma,utanma.anlarlar mı ki? siz yazınca içime umut doluyor ama işte bu konuda kafam karışık. ailem desteğim olacak mı? boşanmayı tereyağından kıl çeker gibi atlatabilecek miyim? bunların derdindeyim zaten.
o kişinin haberi bile yok kendim çalıp oynuyorum :) her ne olursa olsun evli bir kadınım. sadece boşanırsam olur bir şey olacaksa da.Başka birine aşık oldum dediniz. Bu kişi ile görüşüyor musunuz eğer görüşüyorsan yakalanırsan eşini aldatmış konumunda olacaksın . O saatten sonra kimse sana hakvermez..Bence bir an önce karar vermelisin..
2 veya 3. sayfada açıkladım ilk sorunuzun cevabını.
çocuk düşüncem yoktu benim gençken, şimdi de yok. sevmiyor değilim ama anne olma hayalim hiç olmadı işin açığı. gençliğimi yaşamadığım içindir belki de. çünkü aşk, sevgi ve hayatı yaşama konusunda eksik hissediyorum kendinmi. onları tamamlarsam ancak bir çocuk düşünürüm. tabii önce boşanmam lazım .
önümdeki yol uçsuz bucaksız görünüyor
Cansu acikca konus bence esinle ben sevmek, sevilmek ,cocuk sahibi olmak istiyorum, senin durum da malum, Ya bosaniriz, ya da baskasinin cocuguna babalik yapicaksin sen sec artik
de.
Ailesi de biliyor ogullarinin durumunu senin basini bile bile yakmislar.
Ailesi, ogullari, senin hayatini ziyan ediyor. Dimdirekt bosan. Adamdan nesi varsa yoksa 12 yilina karsilik iste. Diceksin ki ya paralari vericeksin ya da herkes senin ve ailenin ne mal oldugunu ogrenecek hastaneden rapor alicam. Rezilligin duyulmasin istiyorsan paralari gorelim kardes diceksin.
Arabani da babandan al bir an once.
Nedir bu yahu senin ailen, onun ailesi herkes senin sirtina binmis gidiyor. At hepsini sirtindan bu kadar.
Ablacim bak paralara konarsan afedersin ama miktiret akrabayi falan parayi yer icer gezersin. Paralari kaptiktan sonra hicbirine ihtiyacin yok istemezsen hicbiriyle gorusme.
Sen bu isi becerecek gibi degilsin, sen bu yazdiklarimi al en iyisi bir avukata gotur. Alacagi tazminat ustunden anlasin. Tehdit santaj islerini sen avukata birak en iyisi onlar bizden iyi biliyor bu isleriSeni sessiz bulmuslar yiyorlar yok mu disli bir ablan, arkadasin falan?
Yakin bir yerde yasasam valla yardima gelirdim paralari nonos kocandan ve bencil ailesinden catir catir alirdim hem de komisyonsuz sadece mutluluk karsiliginda
+1Cansu acikca konus bence esinle ben sevmek, sevilmek ,cocuk sahibi olmak istiyorum, senin durum da malum, Ya bosaniriz, ya da baskasinin cocuguna babalik yapicaksin sen sec artik
de.
Ailesi de biliyor ogullarinin durumunu senin basini bile bile yakmislar.
Ailesi, ogullari, senin hayatini ziyan ediyor. Dimdirekt bosan. Adamdan nesi varsa yoksa 12 yilina karsilik iste. Diceksin ki ya paralari vericeksin ya da herkes senin ve ailenin ne mal oldugunu ogrenecek hastaneden rapor alicam. Rezilligin duyulmasin istiyorsan paralari gorelim kardes diceksin.
Arabani da babandan al bir an once.
Nedir bu yahu senin ailen, onun ailesi herkes senin sirtina binmis gidiyor. At hepsini sirtindan bu kadar.
Biraz ne bileyim tuhaf geldi. Su anda eger bunu empoze ettirdiyseniz. Bosanma isi bence sizin icin daha kolay gibi..kararlarinizi baski olmadan aliyorsunuz eminimki torun bekleyen aileye yok bu bnm dusuncem diyebilyrsanz nasil oluyorda bosanma karariniz da doyemiyrsnz sasirdim simdi..2 veya 3. sayfada açıkladım ilk sorunuzun cevabını.
çocuk düşüncem yoktu benim gençken, şimdi de yok. sevmiyor değilim ama anne olma hayalim hiç olmadı işin açığı. gençliğimi yaşamadığım içindir belki de. çünkü aşk, sevgi ve hayatı yaşama konusunda eksik hissediyorum kendinmi. onları tamamlarsam ancak bir çocuk düşünürüm. tabii önce boşanmam lazım .
önümdeki yol uçsuz bucaksız görünüyor
Sizden hic torun beklentileri olmadi mi 12 sene icinde?
Ablacim bak paralara konarsan afedersin ama miktiret akrabayi falan parayi yer icer gezersin. Paralari kaptiktan sonra hicbirine ihtiyacin yok istemezsen hicbiriyle gorusme.
Sen bu isi becerecek gibi degilsin, sen bu yazdiklarimi al en iyisi bir avukata gotur. Alacagi tazminat ustunden anlasin. Tehdit santaj islerini sen avukata birak en iyisi onlar bizden iyi biliyor bu isleriSeni sessiz bulmuslar yiyorlar yok mu disli bir ablan, arkadasin falan?
Yakin bir yerde yasasam valla yardima gelirdim paralari nonos kocandan ve bencil ailesinden catir catir alirdim hem de komisyonsuz sadece mutluluk karsiliginda
Esine adam gibi bosanirsa kimseye gay oldugunu soylemeyecegini soylesen? Belki yola gelir.. Boyle is mi olur ya? Gay oldugunu bile bile kalkip evleniyor, bi genc kizin hayatini mahvediyor resmen, sonra da kaaccc sene boyunca mahkum ediyor bu hayata, neden yani, nicin katlanacaksin? Sevmek, sevilmek, esinle oynasmak, coluk cocuk yapmak hakkin degil mi? Hani insan evlenir, Allah korusun saglik sorunlari olur, baska seyler olur, elele devam edersin yine de ama burda hem resmen zorla evlendirmek var hem gay bi koca var (bu durumu degistirmeye de niyeti yok gibi) hem de kustahca hadsizce kadinin hayatina ipotek koyup boyle devam etmesini istemek var! Ne hakla?konussam aileler arasında kıyamet kopar die sustum zaten
hem gay desem inanmazlar bile bana iftira derler kavga cıkar bilmem ne diye düşüne düşüne hala evli duruyorum. biri cesaret verse ipleri koparacak gibiyim ama kimse beni yüreklendirmiyor samimi bir ablam var manevi, ona anlattım gay oldugu kısmı haric o bile aileleriniz kopar baban kardesinden olur deyince kalakaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?