Daha ne kadar kötü olabilir kibu işleri berbat etmez mi?
Bu evlilikten kurtulmak için ne gerekiyorsa onu yap bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ne kadar kötü olabilir kibu işleri berbat etmez mi?
Benden 1 yaş ufaksin. Nekadar istesemde Empati kuramiyorum. Sen evliyken orda burda sevmedigin kocanin parasini yerken ben okudum eşek gibi calistim. Benimde özgüvenim yoktu. Yapabilirmiyim nolurum neederim diye diye kendimi yedim bitirdim. Kac yasina gelmissin. Burda yuzunu bile gormedigin insanlardan cesaretleneceksen ozaman hayal gucunlede cesaretlenebilirsin. Neyse ben anlamadigim icin cekiliyorum. Allah yardimcin olsun insAllah hersey istedigin gibi olurneden ön yargılısı yazıyorsunuz hala o zaman? ben paylaşmak istedim sadece. buradaki en az 3 kadın gerçek hayatta desteğim olmuş olsa zaten bitip gitmişti. sizse bizden ne istiyorsunuz falan diyorsunuz. gerçekte alamadığım desteği almaya geldim diyeyim o zaman ama lütfen yani birazcık empati kurup yazın.
haklısınız benim düşündüğüm kadar beni düşünen yok. hayatı hep birilerinin desteğiyle yaşamış gibiyim oysa 19 yaşıma kadar özgür kız timsaliydim ben yani şu halimle alakam yoktu en azından.Valla kimseden güvence bekleme. Bunca zaman kim sizi mutlu etti o akrabalardan sanki, boşanınca onlara ihtiyacın olacak.
Cherry i dinle, al tazminatını öyle yada böyle, kendine yeni hayat kur.
Yıllarca aynı evin içinde bi saçını okşayan bile olmamış, ve en kötüsü ailen senin gözünde o mutsuzluğu ve çırpınışı görememiş, sen hala onları düşünüyorsun.
Ayrıca adam sana bi kere bile dokunmamışsa kadınlara tek bir gram bile isteği yok, yani kendini tatmin ettiği başka bi cinsel hayatı vardır.
Sırf bu yüzden bile aynı evde kalmak mide bulandırır.
Silkelen hayatına bak, kimse ihtiyarlayınca yalnız kaldığında bizim yüzümüzden demeyecek, madem öyle bıraksaydın bize ne diyecek.
bosanmak cok kolay aslinda helede sizkn durumunuzda esiniz neyin eksik tarzi bir cümle kurmuş ya çok şeyiniz eksik sevgi ilgi mesela yahu 12 sene dile kolay cinsellik 0 ve birbirimize isinmadik deyip annenize ablaniza bakire oldugunuzu söyleyin gay demeyin gerekirse ama bence deyin sizden calinmis gencligin bahari 12 sene var kim ne yapar ne düşünürse düsünsün çocuk sahibi olma yaşinizi düsünün 20 sene sonra aileler eş yok bi basina kalmis halinizi düsünün ve biran önce harekete geçinyok zaten kimse bilmiyor kalbimdekini. gay oldugunu söyleyip çirkef bir ayrılk senaryosu da düşünmüyorum sadece güvenceye ihtiyacım var, desteğe... gerçekten kimse ama kimse tam bir destek değil bana burada. sanki boşanırsam herkesten soyutlanacakmışım gibi geliyor ki bu en korkunç durum zaten gözümde.
yoksa boşanmak yazmak kadar kolay olsa yapacağım inanın
zaten diyor ki boşanırsak beni bir daha evlendirirler ondan boşanmayalım neyin eksik diyor bana. bir de annem hasta oldu son yıllarda onun etkisiyle de iyice kalakaldım bu evliliğin içinde.Gayler toplumda deşifre olmamak için paravan evlilikler yapar zaten.
O yüzden gördüğünüz her aile babası, her ton ton çoluklu çocuklu hetero değil. Siz sadece görmüyorsunuz :)
Büyük ihtimal ailesi de sezmiş olacak ki apar topar üstünü örtmeye kalkışmışlar.
Boşanıp boşanmamak sizin bileceğiniz iş.
Ama bu sakın aileler ne der diye olmamalı. Kaldıramıyorsanız bitirin. Çünkü sizden sonra birini bulur hemen tekrar paravan etmek için.
Öyleyiz, öyle olmalıyız. Bir kadın bu kadar yalnızlaştırılmamalı. Yatak odalarında köşelere sıkışmış korkudan sesini çıkaramayan kız çocukları gibi geldiniz nedense..haklısınız benim düşündüğüm kadar beni düşünen yok. hayatı hep birilerinin desteğiyle yaşamış gibiyim oysa 19 yaşıma kadar özgür kız timsaliydim ben yani şu halimle alakam yoktu en azından.
evlilikten sonrası ben değil başkaları oldu öncelik. bunu aşabilsem ah bir aşabilsem de her şey bitse artık.
ama itiraf etmem gerekirse yazdıklarınız çook iyi geldi. jepiniz sanki yanımdasınız da bana destek oluyormuşsunuz gibi geliyor
Ay bencillige bakzaten diyor ki boşanırsak beni bir daha evlendirirler ondan boşanmayalım neyin eksik diyor bana. bir de annem hasta oldu son yıllarda onun etkisiyle de iyice kalakaldım bu evliliğin içinde.
Ay bencillige bakzaten diyor ki boşanırsak beni bir daha evlendirirler ondan boşanmayalım neyin eksik diyor bana. bir de annem hasta oldu son yıllarda onun etkisiyle de iyice kalakaldım bu evliliğin içinde.
zaten diyor ki boşanırsak beni bir daha evlendirirler ondan boşanmayalım neyin eksik diyor bana. bir de annem hasta oldu son yıllarda onun etkisiyle de iyice kalakaldım bu evliliğin içinde.
para konusunu açık sözlü olmak için yazdım size ama bu artık para mevzusu değil kapatın o kısmı rica ederim. geçti gitti 12 yıl. ha paralı ha parasız o fark etmiyor şuan. kalbim biri için çarptığından beri benim para ile derdim kalmadı.Konu sahibi kimseye desteğin olduğunu düşünmüyorum kararını vereceksin
Paranın tatlı gelip bu evliliği bunun için 12 yıl surdurmeniz akıl alır gibi değil
Eşiniz karşılıklı anlaştık ben maddiyat sundum sen kabul ettin dese haklı ... Daha fazla surdurmeyin bari
anlarlar mı ki? siz yazınca içime umut doluyor ama işte bu konuda kafam karışık. ailem desteğim olacak mı? boşanmayı tereyağından kıl çeker gibi atlatabilecek miyim? bunların derdindeyim zaten.Eşin seni paravan olarak kullanıyor.Senden ayrılıp başkasıyla evlendirilse rezil olacağını biliyor.Kimsenin senin gibi ona tahammül edemeyeceğinin farkında.Bu yüzden de boşanmaya yanaşmıyor.
Ailenize durumu açıklayın.
12 yıldır onlar için sesini çıkarmadığınızı ve bu adama katlandığınızı söyleyin.
Daha fazla dayanamayacağınızı,aranızda karı-koca münasebeti olmadığını,hala bakire olduğunuzu ve eşinizin sizi arzulamadığını söyleyin.
Bunca açıklamadan sonra da durumu anlayacaklardır herhalde.
abim var bir de kız kardeşim, küçük benden. ablam yok onu düzeltmek istedim. ama dediğiniz gibi her şeyi olduğu gibi aktarsam belki de desteğim olacaklar. ben sadece üstünkörü açıkladığımda herkes babalarımızı önüme sürdü. asıl detayı bilseler belki onlar boşan diyecektir.Ilk olarak kimseye baskasini seviyorum deme bosanirken bir seyler almani zorlastirir, ortaligi bulandirma yani:)
Bence once ablanla konus durumu. Sonra beraber annenizle konusun, ben de cocuk istiyorum de otur agla gerekirse kalbi tas degil ya evladisin sonucta durumu ogrenirse destek verir.
Daha da destek vermezlerse sil hepsini defterden ciddiyim, bir psikoterapiste ya da guvendigin arkadasina soyle sana destek olsunlar. Ben bosanmak istiyorum destege ihtiyacim var diceksiniz onlar da sizi desteklicek.
Avukatta israr ediyorum, koparacaklari nafaka + tazminat onlari oyle motive ediyor ki yasam koclugu da yaparlar terapistlik de :))
Ben yurtdisinda 3000 km uzaktayim maalesef ayni sehirde olsak kvden baslayarak girtlaga basardim, ciddiyim. Guc sende Cansu, esinin ve ailesinin o vicdansizlarin ortaya cikmamasi icin seni harcadiklari bir sirlari var. Inanmiyorsan dene gor. Kvye yaz bir mesaj, ben bosaniyorum hayatimi ziyan ettiginiz sirriniz aciga cikmak uzere. Sen de oglun da 12 yilimi odiceksiniz yaz. Yaz, sonuclari gor nasil gelip yalvaracaklar.
2 veya 3. sayfada açıkladım ilk sorunuzun cevabını.Merak ettim 12 yıl olmuş çocuk baskısı gelmiyor mu ailelerden?
Ya siz anne olma konusunda da geç kaldığınızı düşünmüyor musunuz?