- 23 Ağustos 2012
- 49.931
- 1
- 231.821
- 798
ah keske bu kadar cevval bir kadın olsam da çat çat söyleyip bitiriversem. onu düşün, bunu düşün derken kendimi yedim. maddiyatla avundum ama o da bir yere kadar. bir de sizler gibi kimse sırtımı sıvazlayıp destek olup cesaret vermedi ki herkes akrabadır, akrabadan çıkılır, akrabadan olunur dedi dedi sindirdiler beni diyorum zaten. bunun farkındayım ama müdahale edemiyorum işin acı tarafı da bu.
Ablacim bak paralara konarsan afedersin ama miktiret akrabayi falan parayi yer icer gezersin. Paralari kaptiktan sonra hicbirine ihtiyacin yok istemezsen hicbiriyle gorusme.
Sen bu isi becerecek gibi degilsin, sen bu yazdiklarimi al en iyisi bir avukata gotur. Alacagi tazminat ustunden anlasin. Tehdit santaj islerini sen avukata birak en iyisi onlar bizden iyi biliyor bu isleri Seni sessiz bulmuslar yiyorlar yok mu disli bir ablan, arkadasin falan?
Yakin bir yerde yasasam valla yardima gelirdim paralari nonos kocandan ve bencil ailesinden catir catir alirdim hem de komisyonsuz sadece mutluluk karsiliginda