Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
derdim dağları aşmış benim dinler misiniz beni de
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.232
- 798
gerçekten ne düşünüyor bi fikrim yok ama boşanırsam senden sonra yine evlendircekler beni dedi bana ikna etti evliyiz hala. en basta da ben akraba die bosanmayalım diyordum. simdi kendisi dese diye ağzının içine düsecegim nerdeyse
anası babası biliyor o zaman ..
eşşek kadar adamı niye zorla evlendirsinler ki bir daha.
- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.962
- 133
Benim anlamadığım tamam yaşınız küçükmüş ama hiç mi evlenme aşamasına kadar olan kısmı diretmediniz akrabamı istemiyorum diye? Ben eşimle tanıştığımda 20 yaşındaydım, 24te evlendim. 20 yaşındayken beğenen vs oluyordu, çok net tavrımı koyup "ay ben bununla nasıl evlencem" diye ortalığı ayağa kaldırırdım o yaşta da yani. O kısımda nasıl sessiz kaldınız?
Hele ki böyle bir durumu nasıl senelerce saklayabildiniz? Annenize de mi çıtlatmadınız? Böyle bir adamın sırrını tutmak niye? Akraba filan demeyin, bozulsun ilişkiler, çok da tın, önemli olan sizsiniz. 12 seneye yazık günah.
Hele ki böyle bir durumu nasıl senelerce saklayabildiniz? Annenize de mi çıtlatmadınız? Böyle bir adamın sırrını tutmak niye? Akraba filan demeyin, bozulsun ilişkiler, çok da tın, önemli olan sizsiniz. 12 seneye yazık günah.
- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
kesinlikle tek çözüm o ama iste kimse bana o yonden cesaret vermiyor. babalarımızı dusuneyim, annem hasta onu dusuneyim derken derken 12 aşmışız ama nasıl geçti tabii bir ben biliyorum
Belki ilk zamanlar bi kavga gürültü olur ama kardes onlar kopacaklarini sanmiyorum. Onlar bir sekilde yine görüsürler, zamanla herseyi unuturlar olan sana olur.
Arada bag filan da yok ya gerci, kes gitsin
- 8 Ağustos 2017
- 30
- 9
- 1
- 38
cocuk konusu uzun 12 yılın 9 yılında kafamızın etini yedilerse belki hei topu 3 yıldır kimse bizden taraftan öyle bi beklentri içinde değil artık. öneriler tavsiyeler elbette oldu ama bunların bir önemi yok zaten olsun istemiyordum ben.Niye tedavi vs. onermeye calismadilar mi? Isin pesini birakacaklarini pek sanmam, yapmak istemiyoruz degilde olmuyor denilince herkes bir seyler oneriyor, doktor, ilac falan.
Aranizdaki yaslar kac? Baska kardesleriniz var mi?
esim 36 ben 31. bir abim var evli, bir kız kardeşim var nişanlandı bu sene mayısta. eylül ortası evleniyor o da.
- 8 Ağustos 2017
- 30
- 9
- 1
- 38
babalar anneelere düstü laf biz de boyun eğdik gibi olduk. ailelerimizde erkegin sözü geçiyor ne yazık kı annem hasta die sustum babam zaten kardeşi die söylemedim. öyle böyle 12 yılı tükettimBenim anlamadığım tamam yaşınız küçükmüş ama hiç mi evlenme aşamasına kadar olan kısmı diretmediniz akrabamı istemiyorum diye? Ben eşimle tanıştığımda 20 yaşındaydım, 24te evlendim. 20 yaşındayken beğenen vs oluyordu, çok net tavrımı koyup "ay ben bununla nasıl evlencem" diye ortalığı ayağa kaldırırdım o yaşta da yani. O kısımda nasıl sessiz kaldınız?
- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
12 sene boyunca bu durumdan dolayı ruh sağlığınız bozulmadı mi? Nasıl dayandiniz.Bence saglikli düşünemiyorsunuz. Eğer düşünseydiniz çoktan ayrılmış olmalıydıniz.ne akraba oluşunuz ne de size sunduğu maddi imkanlar için bu durum çekilmez bu işe bi son verin.önce bir uzmandan yardım alin.sonra da soluğu avukatta alın bence
- 30 Ağustos 2013
- 2.101
- 7.332
- 358
Kiz kardesinizle esinizin durumunu paylasmadiniz mi? Keske annenize ya da yakin birine anlatsaydiniz.cocuk konusu uzun 12 yılın 9 yılında kafamızın etini yedilerse belki hei topu 3 yıldır kimse bizden taraftan öyle bi beklentri içinde değil artık. öneriler tavsiyeler elbette oldu ama bunların bir önemi yok zaten olsun istemiyordum ben.
esim 36 ben 31. bir abim var evli, bir kız kardeşim var nişanlandı bu sene mayısta. eylül ortası evleniyor o da.
Boyle devam etme zorunlulugunuz yok ama sanki bosanmamak kolayiniza geliyor.
- 8 Ağustos 2017
- 30
- 9
- 1
- 38
maddi açıdan boşanmamak işime geliyor ama manevi açıdan bitik haldeyim. maddiyat da bi yerden sonra yetmiyor zaren bana şuan.Kiz kardesinizle esinizin durumunu paylasmadiniz mi? Keske annenize ya da yakin birine anlatsaydiniz.
Boyle devam etme zorunlulugunuz yok ama sanki bosanmamak kolayiniza geliyor.
aslına bakarsanız kendim dışında kimseyi yiyip bitirmedim bu konuyla. sorunlu olduğumuzu biliyorlar daha dogrusu anlıyorlar illaki ama kimse boşanma cesareti vermedi bana. vermiyor.
- 8 Ağustos 2017
- 30
- 9
- 1
- 38
Şu an bakiresiniz değil mi ?[/QUOT
evet.
- 8 Ağustos 2017
- 30
- 9
- 1
- 38
bilmiyorum ki annesi biliyordur belki de dediğiniz gibi cunku cocuk mevzusunda hiç ısrarcı olmazdı. dil ucuyla söylerdi torunumuz olsun falan die. ama bilmiyorum. boşanırsam bi daha evlencem mecbur diyor biz alıstık artık diyor. kurulu düzeni bozmak mı istemiyor amacı ne anlamıyorum bu konuda esimianası babası biliyor o zaman ..
eşşek kadar adamı niye zorla evlendirsinler ki bir daha.
- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
Esin boşanalım dedi sen kabul etmedin. Şimdi sen istiyorsun omu istemiyor
18lik kızmı bu ya zorla evlendireceklermis. Adam için kısır deseydiniz. Kısır adamı ne diye zorla evlendirirler bu ailenin kafasını cozemedim
gerçekten ne düşünüyor bi fikrim yok ama boşanırsam senden sonra yine evlendircekler beni dedi bana ikna etti evliyiz hala. en basta da ben akraba die bosanmayalım diyordum. simdi kendisi dese diye ağzının içine düsecegim nerdeyse
18lik kızmı bu ya zorla evlendireceklermis. Adam için kısır deseydiniz. Kısır adamı ne diye zorla evlendirirler bu ailenin kafasını cozemedim
- 23 Ağustos 2012
- 49.931
- 1
- 231.822
- 798
Cansu acikca konus bence esinle ben sevmek, sevilmek ,cocuk sahibi olmak istiyorum, senin durum da malum, Ya bosaniriz, ya da baskasinin cocuguna babalik yapicaksin sen sec artik
de.
Ailesi de biliyor ogullarinin durumunu senin basini bile bile yakmislar.
Ailesi, ogullari, senin hayatini ziyan ediyor. Dimdirekt bosan. Adamdan nesi varsa yoksa 12 yilina karsilik iste. Diceksin ki ya paralari vericeksin ya da herkes senin ve ailenin ne mal oldugunu ogrenecek hastaneden rapor alicam. Rezilligin duyulmasin istiyorsan paralari gorelim kardes diceksin.
Arabani da babandan al bir an once.
Nedir bu yahu senin ailen, onun ailesi herkes senin sirtina binmis gidiyor. At hepsini sirtindan bu kadar.
de.
Ailesi, ogullari, senin hayatini ziyan ediyor. Dimdirekt bosan. Adamdan nesi varsa yoksa 12 yilina karsilik iste. Diceksin ki ya paralari vericeksin ya da herkes senin ve ailenin ne mal oldugunu ogrenecek hastaneden rapor alicam. Rezilligin duyulmasin istiyorsan paralari gorelim kardes diceksin.
Nedir bu yahu senin ailen, onun ailesi herkes senin sirtina binmis gidiyor. At hepsini sirtindan bu kadar.
- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
Sen 12 yıldır KENDIN için ne yaptın. Genç bi bayansin. Çalışır kendine bakarsın. Neolursa olsun bukadar bunalmış olsan ayrilirsin. Gay olduğunu dünyaya açıklamak zorunda degilsin. Adamın çocuğu olmuyor istemiyorum anlaşamıyorum ayrılıyorum diyebilirsin. Para senin için demekki dahada önemli
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Kardeşinden kopmak istemeyen aile çocuklarını evlendirmeyecek kardeşim. Her evlilik pembe panjurlu masallar gibi geçmiyo onlarda biliyordur ve herşeyi göze almışlardır.
Sen boşanma davanı aç ve doktordan alacağın rapor kanıtıyla yüklü miktarda tazminat talep edeceğini söyle, yada anlaşmalı boşanmayla o tazminatı elden al.
Öyle yada böyle 12 yılın tazminatı olmalı.
Benim anlamadığım senin birine aşık olabileceğini hiç düşünmüyor mu?
Sen boşanma davanı aç ve doktordan alacağın rapor kanıtıyla yüklü miktarda tazminat talep edeceğini söyle, yada anlaşmalı boşanmayla o tazminatı elden al.
Öyle yada böyle 12 yılın tazminatı olmalı.
Benim anlamadığım senin birine aşık olabileceğini hiç düşünmüyor mu?
- 8 Ağustos 2017
- 30
- 9
- 1
- 38
ah keske bu kadar cevval bir kadın olsam da çat çat söyleyip bitiriversem. onu düşün, bunu düşün derken kendimi yedim. maddiyatla avundum ama o da bir yere kadar. bir de sizler gibi kimse sırtımı sıvazlayıp destek olup cesaret vermedi ki herkes akrabadır, akrabadan çıkılır, akrabadan olunur dedi dedi sindirdiler beni diyorum zaten. bunun farkındayım ama müdahale edemiyorum işin acı tarafı da bu.Cansu acikca konus bence esinle ben sevmek, sevilmek ,cocuk sahibi olmak istiyorum, senin durum da malum, Ya bosaniriz, ya da baskasinin cocuguna babalik yapicaksin sen sec artik
de.
- 23 Ağustos 2012
- 49.931
- 1
- 231.822
- 798
bilmiyorum ki annesi biliyordur belki de dediğiniz gibi cunku cocuk mevzusunda hiç ısrarcı olmazdı. dil ucuyla söylerdi torunumuz olsun falan die. ama bilmiyorum. boşanırsam bi daha evlencem mecbur diyor biz alıstık artık diyor. kurulu düzeni bozmak mı istemiyor amacı ne anlamıyorum bu konuda esimi
Sence niye olabilir kizim, adam tekrar evlen bosan gay oldugunu acikla ugrasmak istemiyor da ondan. Adam ugrasmak istemiyor, bu kadar seni ya da baska bir kadini umursadigi yok. Senin kadar yumusakbaslilikla 12 yil diz kirip oturacak 1 enayi daha arayip bulmak da zor, adam da bunu biliyor.
- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Cansu acikca konus bence esinle ben sevmek, sevilmek ,cocuk sahibi olmak istiyorum, senin durum da malum, Ya bosaniriz, ya da baskasinin cocuguna babalik yapicaksin sen sec artik
de.