- 23 Ağustos 2012
- 49.957
- 1
- 231.935
- 798
Cherry'mm ya bir gün gülme krizinden öleceğim senin yüzünden.
Lütfen hiç banlanma sen
Konu sahibi eğer aklın varsa bu kızı dinlersin.
Ömrünün bu sekilde tukenip gitmesinden daha kotu degil boşanmış olmak.. Hic degilse hayata dair bi beklentin, umudun olur.. Sevgi yok, aşk yok, tutku, heyecan, kari koca hayati yok, bu ne arkadaşım? Ustelik adam gay, nereye varacaksiniz boyle soylesene..o kişinin haberi bile yok kendim çalıp oynuyorum :) her ne olursa olsun evli bir kadınım. sadece boşanırsam olur bir şey olacaksa da.
Hepsini geçtim de, hiç mi nefsiniz uyanmadı, hiç mi iştahınız kabarmadı?
Öpüşmenini nasıl bir şey olduğunu merak etmediniz mi?
Hayatınızda bir ten, sıcak nefes, sex istemediniz mi?
Sevmek, şevişmek mutlaka tadılması gereken hazlar.valla ben soracaktım. insan hiç mi sarılmak, öpmek/öpülmek, koklaşmak istemez. hiç bir paraya değişmem sevdiğim adama sarılmayı.
12 yıldır hiç yaşanmamış cinsellik var ve sadece son 2 yılında eş cinsel olduğunu öğrendiniz. Bundan önceki 10 yıl cinsellik olmayışını hic sorgulamadiniz mi? 10 yıl her gece başım ağrıyor demedi herhalde? Çok akademik bilgim yok ama bildigim kadarıyla eşiyle cinsellik yaşayan ve çocuğu olan gayler de var.
Çok geçmiş olsun, ne denir, ne akıl verilir inanın hiç bilmiyorum
Bende bunu anlayamadim bir tek bana mi tuhaf geldi diyorki ben cocuk istemiyordum diyor. Yani bu kararini acik yureklilik le soyleyen birinin kendi kararlarini kendisinin almasi ailesinin baskici olmadiginin kanitidir.soz konusu yani profil olarak karsimizda ezik bir karakter yok...dediginiz gibi 12 yil dile kolay hicmi cinsel tatmin ihtiyaci duymadi yada ailesin den birilerinn dikkatini cekmedi..arada ask ,sevgi yok ...Sevmek, şevişmek mutlaka tadılması gereken hazlar.
konussam aileler arasında kıyamet kopar die sustum zaten
hem gay desem inanmazlar bile bana iftira derler kavga cıkar bilmem ne diye düşüne düşüne hala evli duruyorum. biri cesaret verse ipleri koparacak gibiyim ama kimse beni yüreklendirmiyor samimi bir ablam var manevi, ona anlattım gay oldugu kısmı haric o bile aileleriniz kopar baban kardesinden olur deyince kalakaldım
Hiç kimse senden daha değerli değil mutlu olmak senin hakkın kusura bakma baban la kardeşi bir gün esas dünyaya gidecek sen de boşa gitmiş yillarinla kalacaksın kim ödeyecek bedelini yada senin 12 yılını kim verecek para sevgi veriyor mu yada başını omzuna dayayabilecegin sana aşkla bakan bir eş veriyor mu kendine daha fazla yazık etme hiçbir şey için geç değilkonussam aileler arasında kıyamet kopar die sustum zaten
hem gay desem inanmazlar bile bana iftira derler kavga cıkar bilmem ne diye düşüne düşüne hala evli duruyorum. biri cesaret verse ipleri koparacak gibiyim ama kimse beni yüreklendirmiyor samimi bir ablam var manevi, ona anlattım gay oldugu kısmı haric o bile aileleriniz kopar baban kardesinden olur deyince kalakaldım
Sırf bakire olmakla bile kanıtların gay olduğunu ay şok oldum resmen kanım dondu eziyet bence bu iki arkadaş gibi olmakbilmiyorum ki annesi biliyordur belki de dediğiniz gibi cunku cocuk mevzusunda hiç ısrarcı olmazdı. dil ucuyla söylerdi torunumuz olsun falan die. ama bilmiyorum. boşanırsam bi daha evlencem mecbur diyor biz alıstık artık diyor. kurulu düzeni bozmak mı istemiyor amacı ne anlamıyorum bu konuda esimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?