- 23 Ağustos 2012
- 49.951
- 1
- 231.906
- 798
Cherry'mm ya bir gün gülme krizinden öleceğim senin yüzünden.
Lütfen hiç banlanma sen
Konu sahibi eğer aklın varsa bu kızı dinlersin.
Sag olun varolun öncelikle :)
Valla ben kadinlarin bu kadar zirlama meraklisi olmasini gercekten anlayamiyorum genel olarak.Paralari sokup basip gitmek yerine evim, ailem, yuvam kocam diye kosede zirildiyorlar sonra herif coktaaaan dugun altinlarina kadar alip metresine yelken acmis oluyor.
Her konuya konudan bagimsiz olarak ayni cevabi yaziyorum: Paralari al
- Cherry bosaniyoruz yuvam yikiliyor cok uzgunum. Ben: Paralari al Ertesi gun konu sahibesi: Kocam altinlari aldi meger altinlar icin beni oyaliyormus bosanmamaya Ben: Dememis miydim
- Esin evi terk etti 2 cocugum var Ben: Cocuklarin rizkini al bu adam eninde sonunda terk eder cocuklar ne yiyip icicek Konu sahibesi: Uhuuuuu cok seviyorum kocisim gitmesin diye neler yapabilirim Ben: Bosver kocisi cocuklarla ne yiyip iciceksiniz Konu sahibesi: Adam gitti ortada kaldim akil verin Ben: Dememis miydim
.
.
.
100 kere yaziyorum elinizde hele de santaj malzemesi varken durmayin. Durmayin. Bu konudaki kocanin vardir mutlaka sevgilisi fln bir foto patlatip anasina yollamaya bakar. Korkmayin. Alin paralari kosenizde pisip oturmayin yaziyorum herkese. Herifler hayatinizi harcarken, aldatirken, doverken soverken vicdan yapmiyor siz mi vicdan yapicaksiniz? Bakin iste konu sahibesine 12 yil cop kim verecek bunun hesabini? Var mi oyle 19luk kizi alip ziyan etmek? Ben olsam KVnin kulagindaki altin kupeye kadar alirim, iyice mezarcilik yaparim. Erkekler ve aileleri her seye mustehak, hic acimam,