- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Daha nelerSize bıraktım ne derseniz ona uyacam
Sen de benim yerime gel eğitim bilimleri çalış madem. Benim derdim gerçekten daha büyük. Töbe yarabbiFutboldan pek anlamam gs fanatiği onla ilgili komik bir foto gönderir misin paylasayim nolurrr sevaba girersin aramızı yaparak :)
Bu arada olup bittigin adamın tipi bu mu ?Kız sende gormeyiver beğendiğim bey e nazar degecek
Canim chelzy herkes bakmış adamın profiline sen bakmadın mi :)Gonder bakayim ozelden su adamin profilini.Senin begeni yelpazesi cok farkli umutsuz.
Ben beğendim vuruldum desem yeridirBu arada olup bittigin adamın tipi bu mu ?
Gözümde nedense aşırı yakışıklı bir şey belirmişti.
Nazar değmez ona korkma sen :)))
Canim chelzy herkes bakmış adamın profiline sen bakmadın mi :)
Günahımı aldin bos yere mutlu musunBen senin bizi artık kandırdığını, bize psikolojik test uyguladığını ve bu tweeti paylaştığını düşünmüştümAma tweeti aratınca kim olduğunu buldum bende. Bence de kaldırt, onu tanıyan falan çıkabilir...
İletişime geçmek istiyorsan Galatasaray’dan yürü barifena fanatiğe benziyor
Ahahahah adam bi adam popüler oldu iyi miYok canim bulamamistim.Allah razi olsun arkadasim gonderdi profilini.
Cocugun profili gezdikce "irmaginin akisina olurum Turkiyemm olurumm Turkiyem "diye mirildanmaya basladim istemsiz.
Insanlık ölmüş ben ne diyom sen ne diyonSen de benim yerime gel eğitim bilimleri çalış madem. Benim derdim gerçekten daha büyük. Töbe yarabbi
Bu sabah hikayesine cevap verdim kısa konustukDaha nelerNedir son durum?
Nazar değer kusura bakmaEvet merakliyimdir
Oh be içime su serpildiAhfjajhdw yapmadım yapmadım :)
Ben çok etkilendim bu tiplerden hoşlanıyorumSıradan bir yurdum erkeği işte bu kadar etkilenmen şaşırtıcı.
Tamam ondan hamle bekleyin benceBu sabah hikayesine cevap verdim kısa konustuk
Öğlende canlı yayın yapmıştı tek ven vardım bana ara ara gülümsedi cok tatliydi
Sizce bisey olacak mi ay canlı yayında bana gülümseyince cok mutlu oldum ya yüzünde sevinç oluştu sanki adamın ben canlı yayına girinceTamam ondan hamle bekleyin bence
Valla biraz haksızlık etmişim, kusura bakmaGünahımı aldin bos yere mutlu musun
Hikayemde galatasarayla ilgili karikatür paylaştım ise yarayacak mi bakalim
Sorun degil kuzum affettim seniValla biraz haksızlık etmişim, kusura bakmaAma sen de bi bu adam bi öbürü; ayarlarımızla oynadın.
Ama bu adamı kafalaman hiç zor değil ki gerçekten! Adam bildiğin basit, klasik biri.
Sen gözünde çok büyütmüşsün. 3-5 kelimeyle kafalarsın sen bunu.
Bu arada gs ile ilgili değil de fb ile ilgili paylaşsaydın madem. Etkiye tepki meselesi
Arada damarlarına basmak iyi olur
Bak bu adama yazmışsın, adım atacağın kadar da atmışsın. Bundan sonra yazma. Ama madem aktif ol sosyal medyada. Sürekli paylaşım yap, arklarınla gez paylaş. Ona sürekli yazdıysan yazmadığında ‘neden yazmıyor bu?’ diye düşünür belki.Sorun degil kuzum affettim seni
Peki nasil tavlayacam yardımcı olsan flört etmeyi hic beceremem