- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi Jupiter neptun
-
haklısınız gerçekten artık yüzünü bile görmek istemiyorum, aynı ortamda olunca sürekli bir gerginlik negatiflik oluyor, başka bir şehre filan gitmeyi düşünüyorum ama çocuğum çok küçük onun büyümesini beklemem gerekiyor malesef, yeni bir hayat kurmak için maddi manevi güçlü olmam lazım şuan hiç hazır değilim, hani diyorsun 9 ay karnında taşımış annedir ama yok yani bir yere kadarArkadasim anne dedigin o kadinla neden hala gorusuyorsun? Kendine ne kastin var?
Yuzune bile bakilacak bir insan degil...herşeyi geçtim ilk evliliğimde akciğer embolisi geçirdim ağzımdan burnumdan kan pıhtıları geliyordu, bacağımda damar tıkanmış akciğerlerime pıhtı atmış nefes alamıyordum, ölümden döndüm 17 gün hastanede yattım, ömür boyu kan sulandırıcı ilaç ve varis çorabı giymek zorundayım, bazen özellikle yazın filan ve çok yorulunca daha çok ağrıyor, doktorun bir tanesi hastalığını kabullen artık demişti, ondan sonra yüzleşmiştim ve artık alıştım, ama sağlığım bile annemin umrunda değil, bazen ayağım ağrıyor dedimde ağrıycak yani normal filan diyor, ya beni sen doğurmadın mı neden bu kadar vicdansızsın be kadın, hani diyorum 20 yaşında anne olmuş bir şey bilmiyor filan, ama onun kuşağında herkes aşağı yukarı o yaşlarda anne oluyordu, peki benden esirgediği annneliği kardeşime yağdırması, aralarının çok iyi olması….ki ben kardeşimi çok seviyorum ama bizi uzaklaştıran annem….
Sirf babana benzedigin icin sana bu muameleyi yapan bir insandan bahsediyorsun. Bunlarin pismanligini yasar elbet ama sende actigi yaralar kapanmaz. Kendine bir iyilik yap ve o kadini hayatindan cikar. Anne demek bu demek degil. Senin de cocugun var, sen ona bunlari yapar misin? Karsindaki resmen bir psikopat.haklısınız gerçekten artık yüzünü bile görmek istemiyorum, aynı ortamda olunca sürekli bir gerginlik negatiflik oluyor, başka bir şehre filan gitmeyi düşünüyorum ama çocuğum çok küçük onun büyümesini beklemem gerekiyor malesef, yeni bir hayat kurmak için maddi manevi güçlü olmam lazım şuan hiç hazır değilim, hani diyorsun 9 ay karnında taşımış annedir ama yok yani bir yere kadar
teşekkürlerBence biraz bebeginiz buyudukten sonra sırtınızdaki bütün kamburlari atın.
aynen anne olunca daha iyi anlıyor insan bazı şeyleri, kendinden önce çocuğunu düşünüyorsun, ama ben bunun böyle olduğunu kendim yaşayınca anladım, yoksa bildiğim şeyler değildi,Sirf babana benzedigin icin sana bu muameleyi yapan bir insandan bahsediyorsun. Bunlarin pismanligini yasar elbet ama sende actigi yaralar kapanmaz. Kendine bir iyilik yap ve o kadini hayatindan cikar. Anne demek bu demek degil. Senin de cocugun var, sen ona bunlari yapar misin? Karsindaki resmen bir psikopat.
çok teşekkürler beni anladığınız ve kalbinizde hissettiğiniz içinBilmiyorum ben çok üzüldüm, kocaman sarılmak isterdim size.
Tek diyebileceğim bu...
Tabiki her zaman...çok teşekkürler beni anladığınız ve kalbinizde hissettiğiniz için
inanın şuan sarılmış gibi oldu
duanızda bana da yer verirmisiniz
Su an yapman gereken tek sey, elinden geldigince birikim yapip cocugunla kendine bir hayat kurmak. Sen cocugunla bas basa bir ailesin zaten. Sana hayri olmayan insanlar hayatinda olsa ne olmasa ne. Seni somurmekten baska ne yapiyorlar? Onlarsiz daha mutlu olursun bence. Ve en onemlisi cocugunun mutlu bir anneye ihtiyaci var.aynen anne olunca daha iyi anlıyor insan bazı şeyleri, kendinden önce çocuğunu düşünüyorsun, ama ben bunun böyle olduğunu kendim yaşayınca anladım, yoksa bildiğim şeyler değildi,
onun bunların pişmalığını yaşayacağını sanmıyorum, yaş aldıkça tuhaflaşmaya başladı, giderek maddiyatçı bencil bir insana dönüşüyor malesef
annen mi baban diye seçme şansım olsaydı babamı seçerdim, hem fiziksel hem karakter olarak ona benziyorum, ki artık onu anlıyorum annem yüzünden bu durumdayız
parçalanmış bir aileyiz,
ben sadece aile olmak istemistim evlenerek
ama demek ki olmayınca olmuyor, bu durumu da kabullenmem gerekiyor artık
çok üzücü bir durum keşke öyle yapmasalardı, bizde açtıkları yaraların vebali ne olacak acabaBen de pek anlaşamam annemle.
Küçükken, misafir çocuklarının yaramazlıkları yüzünden insan içinde vururdu bana.
Hiç unutmam, bir kere tv de kendi istediğim kanalı açtığım için dövüp misafir çocuklarından ve annelerinden ağlata ağlata özür diletmişti.
Abime gelince iş, “çocuk psikolosi” der dururdu.
Evlendim, abimin nişanında yaptıklarını benim düğünümde yapmadı.
Ahh ahh keşke ben de diğer insanlar gibi “annemsiz yaşayamam” diyen çocuklardan olsaydım ama değilim maalesef.
Öyle konuyu görünce anlatasım geldi..
şuan 52 yaşında genç yani daha aramızda 20 yaş varBaşka kardeşiniz var mı? Çok tuhaf bir kadınmış ya kaç yaşında? Şimdi ters birşeyle sizi malum evlerinden mahrum bırakır falan
Eyvallah haklısınız çok teşekkürlerSu an yapman gereken tek sey, elinden geldigince birikim yapip cocugunla kendine bir hayat kurmak. Sen cocugunla bas basa bir ailesin zaten. Sana hayri olmayan insanlar hayatinda olsa ne olmasa ne. Seni somurmekten baska ne yapiyorlar? Onlarsiz daha mutlu olursun bence. Ve en onemlisi cocugunun mutlu bir anneye ihtiyaci var.
aynen diyorum annem bana sahip çıkmamış elin adamından ne bekleyebilirim kiAnne de koruyucu kollayıcı olmayınca geriye pek bir şey kalmıyordur eminim....
Ne diyeyim ki..
Sabir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?