Derdim ailem...

Nomu şu duyduklarımdan ve söylemek zorunda kaldıklarımdan daha fazla üzülmem. Benim 3 düşüğüm var ya , ben ağZıma almıyorum olumsuz tek cümleyi kadının -annem olan kadının- ettiği cümleye bak.... bir de hala bana bir hançer de sen vur bilmem ne diye saçmalıyordu!!!! Bunu affetmem , istesem de affedemem şu cümleleri... gerçekten aptalmışım bunca vakit alttan alıp herşeyi Yok saymışım. Ne halleri varsa görsünler....

Bebeginle olan mevzuyu bilmem,
Ama sanki olayı normalleştirmek istiyorlar gibi geldi bana...
Sen suçlu hisset pısıp kal diye...
Öyle canım , pıstırmaya çalıştı aklınca "üff ne küçük meseleler bunlar " falan takılmış plak gibi aynı cümleler. Madem o kadar küçük yap aynısını abime diyorum resmen sağırı oynuyor. Defalarca aynı cümleyi kurdum , duymamazlığa veriyor!

Bebeğimle olan mevzu diye birşey Yok ki , hamileyim ve doğuracağını nerden biliyorsun diyor. 3 düşüğüm var daha önce! Doğar doğmaz Allah bilir yiyeceği lokma varsa gelir dünyaya , doğanın da ölmeyeceğinin garantisi Yok..

Şu an annemden tek kelimeyle nefret ediyorum!! Bu unutulmaz herşeyi affetsem de bunu asla affetmeyeceğim!

Bebeginle ilgili derken,
Aileni sen tanıyorsun,
O tarz sözleri bende duydum abimden...
Söylemeye çalıştığı şey fazla bağlanma gibiydi...
Tabi o sıralarda pek farketmemistim,
Hani söylemek var, söylemek var...
Tabi sen biliyorsun.

Rahmetli babamda böyleydi. Hep uzaktık birbirimize hiç bir zaman sormadı kızım nasılsın,eşinle aran nasıl,geçiniyormusun diye. Kaldı ki hiç bir zaman maddi beklenti içinde olmadım aileme karşı. Evet gün geldi sadece ekmek çorba yediğimiz dönemler oldu. Ama ne eşimin ailesine nede benimkilere yansıtmadık. Bana sormayan insana babam da olsa derdimi anlatmam ben. Ama hep manevi destek istedim kendimçe .Sonuç görmedim tabiikide varsa yoksa oğlu,gelini ve torunları. Ben şanslıydım. Eşimden yana düşe kalka geldik bu zamana .Rabbim mekanını cennet eylesin ölünce kimse ben kadar üzülmedi biliyor musunuz? Baba kız ilişkileri iyi oğlan insanlara hep imrendim ve imreneceğim.Sadece siz değilsiniz tek mağdur emin olun. Allah size eşinize ve bebeğinize ömürler versin. Babanda olsa kimseye muhtaç etmesin

Bebeğin doğunca gösterme annenlere. En azından bir süre.

Bende dokuz yaşındayken kaybettim babamı,
Belli sebeplerle senelerce kin duydum ona,
Ama sanki kinimin asıl sebebi onsuzlukmuş gibi geliyor...
Abim annemle tamammis ta, ben babasız yarım kalmışım gibi...
Annem, abim, eşim, 2 kızım var ama kimsesiz hissediyorum...
Belki de bundan konu sahibini anlıyorum...
Yarı aç yarı tok idare ediliyor da kimsesiz hissederken mutlu olunmuyor...

Genelde şunu yazarım yine yazacağım;
Baban elden ayaktan düşünce göreceksin o ağabeyi ve korktuğu gelini. Kim sahip çıkacak bakalım..

Bence bir daha arayıp sorma. Babanın algılar kapalı. Sen onun gözünde pipin yoksa yarım insansın. Sen evlenip ele giden bir cinssin.. Cehalet parayla değil ki..

kendini üzme bebegine odaklan kendi üzdüğün zaman bu üzüntü stres bebegine yansıyor ailenin yaptığı haksızlık ama şuan hamilesin bir can var içinde onu düşün onun için mutlu ol şuan ondan ve senden önemli kimse yok

Konunu okduudm,bunlar demek ki bahaneleri ne geçmişi açıyorsun--o zaman anlaşılan birşey isterken ima etme bekleme-direkt iste---demek ki onlar öyle yapıyorlar, bir de üstüne acındırıyorlardır kendini...ihtiyacın da yokmuş, gerek kalmamış,kafandaki düşüncenin ailenin düşünüp harekete geçmesini bekliyorsun. Biliyorum ki istemiceksin, ama bu farkı görmek için denemeye değer.. babanda onların ağzından konuşuyordur, çocuk ortada mı kalsın, gibi cümleler emin ol abi-yenge cümleleridir.

Aynısını ben yaşadım abime ev aldılar ve 150bin lik altın taktılar yengeme, ablama marka eşyalar aldılar 20 yıldır kira vermiyor evlerine oturttular bana gelince elleri dardaymis ben evlenirken masrafsız bi şekilde beğendiğim hicbi şeyi almadan herseyi gözümde kalarak evlendirildim esimin durumu yoktu bi ekmek bile zor girerdi evime, ablamın durumu iyiydi zenginlerdi evine oturttu babam ikinci evinin kirasını da ablam aldı ben kıralarda sürünürken ,böyle bisey i üvey evlat olmayı ben seçmedim üvey değilim ama onlar bana öyle davranıyor çok ac kaldım çok perişan oldum ama hiç ses edemedim çünkü severek evlendim fakir biriyle evlendim ailem beni çocukken de dışlandım hiç oyuncak alınmadı güzel giysi ws. Onlardan kurtulma amaçlı evlendim ama huzur vermiyorlar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…