ahahahha
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bir git sana yazdığım ilk mesaja bak rica ederim. ayrıca "ben hakkımı istiyorum yeaaaa" dediğim bir cümle mi var acaba? kusura bakmayın ben babamın evini "benim hakkım" olarak görmüyorum. adam ölü değil sağ bunun için de eşit bölmek zorunda değil, bir çocuğun hiç evi olmaz , engeli olur vs vs ona verebilir bu bana "haksızlık" gelmiyor. ki yıllardır veriliyor zaten neden eşit bölmüyor benim hakkımı yiyor diye bir düşüncem olmadı.
mesele bambaşka da....sana paragraflarca anlatsam da zaten derdimi idrak etmeyeceksin kin nasıl bürümüşse gözünü , burdan ateş saçıyorsun
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
babamla 3 kuruş için bağımı koparmak gibi bir niyetim yok zaten, bu kadar hırs içinde değilim. bütün çabam uğraşım beni kırdıklarını bilsinler ve bundan sonraki ilişkimiz daha sağlıklı olsun diye.
ha son cümlene gelince gayet hak veriyorum. ne olursa olsun o adam benim babam ve çocuğum dedesini bilsin, zaten senede 1 ya görecek ya göremeyecek. ben ne kadar kırılmış olursam olayım dede torun ilişkileri zarar görmesin...