- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 18
- 29
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Herhangi bir durumdan kimin su an neye cami sikkinsa konuşalım anlatirsak ferahlariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kac skntim vrda nieyse bahsetmek istemiyorum sadece skntim oldugunu soylemek istedim .Herhangi bir durumdan kimin su an neye cami sikkinsa konuşalım anlatirsak ferahlariz
O ne demek ki ?Taşındık tabelası ile yollarlar sizi maalesef.
Mune görmesin :)))Bugun altin olan kolye ucumu lavaboya dusurdum. Ona canim sıkıldı ama kurtarma operasyonu gerceklestirdim . Mutlu son.
Konu buraya uygun değil taşınır bu konu demek istedim.O ne demek ki ?
Konu tasinacak dediydin.Mune görmesin :)))
Hi anladm banlanmayalim da gittimz yerde de konusuruz konusasim var bos bosKonu buraya uygun değil taşınır bu konu demek istedim.
Sahi evli ve mutlu olunuyor mu? Ben de evli mutlu olmak istiyorum...Hi anladm banlanmayalim da gittimz yerde de konusuruz konusasim var bos bos
Hayir sadce nick bulamadgm icin oyle yazdmm bbide utanmadan musmutluyu ekledim.Sahi evli ve mutlu olunuyor mu? Ben de evli mutlu olmak istiyorum...
Ben bekar olduguma gore bekarin turevlerini yaziiicigimm.Sahi evli ve mutlu olunuyor mu? Ben de evli mutlu olmak istiyorum...
Ne güzel bende bekar olsaydım... 25 yaşında olsaydım... Yok 27 daha iyi :) şimdi evli musmutsuzum... Yaşı hiç sormaBen bekar olduguma gore bekarin turevlerini yaziiicigimm.
Bekar mutlu
Bekar mutsuz
Bekar musmutlu
Bekar umutlu
Bekar umutsuz
Bekar umutsuzmutlu
Bekar umutlumutsuz vs vs...
-----