Derdi ne bu adamin?

Çalışmıyorsun de laf sok, çalışınca şimdi de çalışmanı istemiyorum de. Uşağı var heralde arkadaşın Sanırım ben de farketmeden sizin gibi davranıyor olurdum. Geçmişin acısını çıkarıyorsunuz. Evlilik ilişkisinde ne kadar doğru tartışılır ama biraz da erkekler düşünsün! Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle davranmaya devam. Adam biraz kendine gelsin artık!

Bende dejavu oldum okurken hatta yukariya cikip eski tarihli konu mu diye baktim ama nick hatirlayamadim.

Aynı konu , acmadim diyor konu sahibi ama birebir aynı , neyse çift dikiş istiyor demek ki yapacak bir şey yok

Hadi açtım tamam sanane peki?
Benim için bir sorun yok size üzülürüm bir kerede anlamıyor demek ki diye isterseniz 15 kere açın banane
Ama bu cengaverliginizi keşke birakamadiginiz kocaniza da söyleseniz belki size saygı duyar

Bunlar önceki konular. Aynı konu değil.

Konu sahibi, meseleyi gayet net anlatmış arkadaşlar. Sakın memuriyeti de instagram işinizi de bırakmayın.

Benim için bir sorun yok size üzülürüm bir kerede anlamıyor demek ki diye isterseniz 15 kere açın banane
Ama bu cengaverliginizi keşke birakamadiginiz kocaniza da söyleseniz belki size saygı duyar
Merak etmeyin ben gereken insana gereken cevabı veriyorum burdaki herkes tebrik ettiği halde sizin bunu söylemeniz ne bileyim eski konularımı bu kadar takipteyseniz anlamanız lazimdi

Eşinizde ciddi bir eziklik var. Siz çalışmıyorken kendisini sizden üstün görüyordu. Artık böyle bir şansı olmadığı için öfkeleniyor. Ne güzel kendi geliriniz de var. Boşanın kendi rahatınıza bakın

Aklî sıra dedektiflik yapıyor hasbam

İki üye aynı konuyu tekraren mi açıyorsunuz diye meraklanmış, denk geldim, baktım iş polemiğe gidiyor, önceki konularınızı buraya aktararak aynı konu değil dedim ki, dertlendiğiniz konudan uzaklaşılmasın. Size de hitaben, arkadaşlar meseleyi gayet net anlatmış, işinizi bırakmayın dedim, çekildim.

Bu defa siz dönüp, benim mesajımı alıntılayarak, başka bir insana yukarıdaki lâfı söylemişsiniz. 50 küsür yaşında insanım, profilim herkese açık, 10 senedir yazdığım tüm mesajlar da ortada, gerek görürseniz bakabilirsiniz. Benim ne böyle bir tarzım vardır ne de böyle şeylerle işim olur. Seviyeyi buralara indirecekseniz de, benim mesajımı kullanarak, alıntılayarak yapmayın bunu. İstirham ediyorum.

Komplekse girmiş. Ekmeğini ben veriyorum diyecek kadar tiyniyetsiz biri! arada ez bunun başını da ödesin bedelini ,haketmiş vala.

Sizi tebrik ediyorum, aynen devam. Sosyal medyada para kazandığınız alan ne ki, bu kadar karşı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…