• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi ne bu adamin?

Bir önceki konunuza da yazmıştım yine yazıyorum eşiniz tam bir EZİK.
Değiştiniz çünkü artık sizi ezerek kendi egosunu tatmin edemiyor, ezikliği yüzüne yüzüne çarpıyor.
Bakın şimdi de diyor ki çocuğumuz önemli işinden falan. Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum eşiniz 2.çocuğu isteyecek yakındır. Elinizi eteğinizi çekin ve evle çocukla ilgilenin, siz yine çalışmayın, o da tatmin olsun diye isteyecek.
Yanında başarılı bir kadın görmeyi hazmedemeyen adamlara yol verin ya, sizin başarınızla, azminizle gurur duyacağı yerde şu yaptıklarına bakın.

Eşim 2 senedir doğuda jandarma personeliydi.Ben yanına gidememiştim ailemin yanındaydım. Sonra başka bir şehire memur olarak atandım. 7 ay sonra eşimin yanıma tayin oldu yani doğu görevi bitti ve geldi. Benim maaşıma ek olarak sosyal medyadan kazandığım bir miktar para var. 5senedir emek verdim yeni meyvesini yemeye başladım.Maaşımla beraber aylık 8 9 bin gelirim var çok şükür.
Neyse konuya geliyorum. Eşim sürekli imada bulunuyor sen işe girdin değiştin vs diye. Ben de dün en sonunda evet gözümüz açıldı eşinin eline bakmakla kendi ayaklarımın üstünde durmak arasında fark var dedim şakayla karışık. Biraz da eyvallahim yok davraniyorum.Sebep elime para gecmesi değil işsiz olduğum zamanlarda eşimin "çalışsaydın şu olurdu, onlar bunları yapıyor çünkü eşi çalışıyor vs vsss..." Bunun hırsını çıkarıyorum hala unutamıyorum çünkü. Bazen olur olmadık şeylere hesap yapardı kendi ailesi istese feda olsun diye gönderirdi falan. En son bir meselede bana şunu demişti "ekmeğini ben veriyorum nankörlük yapma ". Sonra aylarca bunun özrünü diledi ama kalbim nasıl kirildiysa hiç unutamıyorum. Madem çok çalışmamı istiyordun al bak çalışıyorum, böyle olmamı çok istiyordun gibisinden içimde hala geçmeyen bir sinir var..
Geçen bana diyor ki eskiden evet isterdim calismani ama şuan çok meraklı değilim çocuğumuz daha önemli onun yanında olman vs..Şimdi de bir süre çalış beğenmezsen başka işler yaparsın sen becerirsin vs diyor.
Bugün yine konu açıldı.4 senelik evliyiz 250 bin TL değerinde bir aarsamızvar.160 bin tl ye araba alıyoruz. Şimdiden ev alma planları yapılıyor. Bende dedim yavaş ya bukadar senede herşeyi nasıl sigdiralim herşey zamanla olur yarinimi dusunerek bugünü mu ihmal etmek istemiyorum. Konular açıldı falan yine sen değiştin hayırdır demeler başladı. Evet değişimim şu eşimden hiçbirşey istemiyordum bu bir yapısal özellik ailemden de isteyemiyordum. babamın durumu çok iyiydi öğrenci kredimi kendim calisip öderim diye ödemedim düğünüm de hem aza kanaat ederek geçti.
Ve bu değişme muhabbetinden dolayı sürekli evde bir kavga oluyor.Virusten dolayı çocuğu kreşe falan gönderemiyorum yanimda annemle kız kardeşim var onlarda şahit olup duruyor. Iki gün önce çocuğu parka götürdük gelinimiz aradı. 15 dakka onla konuştum baktım eşim ilerden el kol yapıyor. Kapattım gittim yok biz akşama kadar konuşamıyoruz gelmişsin dakikalarca telefondasın diye s*kerim telefonunu tarzı küfür etti vs parkta sesini yükselterek bağırıyor. Al cocugu gidiyoruz diyor sen git ben gelmiyecek dedim kendi gitti eve 3 gün bunun kuslugu oldu sonra kendi geliyor konuşmaya çalışıyor ama özür vs yok.
Böyle aptal saptal kavgalar olmaya başladı.Biz nişanlıyken sosyal medya hesaplarımızı kapattık ben kendi kazanç sagladigim hesabımdan videolar gösteriyordum.Ben de açacağım hesap dedi. Bunu kullanabilirsin dedim.Yok kendim açıcam dedi.ben de hayır benim kişisel hesabim yok açamazsın dedim.Oda sende hesaplarını kapat ordan gelecek Allahtan gelsin yapma o işi demeye başladı yine bir kavga..
Burda benim hatam da var elbet ama zamanında calismak, para kazanmak, sürekli hesap kitap yapma muhabbetleri okadar psikolojimi yıprattı ki böyle yapınca kendimi iyi hissediyorum. Nasıl davranayım bu adama?

devlet memurlarının hariçten para kazanması yasak değil mi, onu nasıl yapıyorsunuz?

Sen para kazanıyorsun, yüklü bir meblağ eline geçiyor bunun bir özgüveni duruşuna yansımıştır illa ki.
Eşin deli gibi kıskanıyor, hele de biraz süslenip püslenirsen her zamankinden bir tık fazla, seyreyle sen cümbüşü..
dewamke...

Ben olsam Bi kuruş bile vermem maaşımdan, sadece kadın tutarım kendi maaşımla ev işi temizlik yemek için başka da bişeye karışmam. Madem ihtiyacı yok beyefendinin

Eşim 2 senedir doğuda jandarma personeliydi.Ben yanına gidememiştim ailemin yanındaydım. Sonra başka bir şehire memur olarak atandım. 7 ay sonra eşimin yanıma tayin oldu yani doğu görevi bitti ve geldi. Benim maaşıma ek olarak sosyal medyadan kazandığım bir miktar para var. 5senedir emek verdim yeni meyvesini yemeye başladım.Maaşımla beraber aylık 8 9 bin gelirim var çok şükür.
Neyse konuya geliyorum. Eşim sürekli imada bulunuyor sen işe girdin değiştin vs diye. Ben de dün en sonunda evet gözümüz açıldı eşinin eline bakmakla kendi ayaklarımın üstünde durmak arasında fark var dedim şakayla karışık. Biraz da eyvallahim yok davraniyorum.Sebep elime para gecmesi değil işsiz olduğum zamanlarda eşimin "çalışsaydın şu olurdu, onlar bunları yapıyor çünkü eşi çalışıyor vs vsss..." Bunun hırsını çıkarıyorum hala unutamıyorum çünkü. Bazen olur olmadık şeylere hesap yapardı kendi ailesi istese feda olsun diye gönderirdi falan. En son bir meselede bana şunu demişti "ekmeğini ben veriyorum nankörlük yapma ". Sonra aylarca bunun özrünü diledi ama kalbim nasıl kirildiysa hiç unutamıyorum. Madem çok çalışmamı istiyordun al bak çalışıyorum, böyle olmamı çok istiyordun gibisinden içimde hala geçmeyen bir sinir var..
Geçen bana diyor ki eskiden evet isterdim calismani ama şuan çok meraklı değilim çocuğumuz daha önemli onun yanında olman vs..Şimdi de bir süre çalış beğenmezsen başka işler yaparsın sen becerirsin vs diyor.
Bugün yine konu açıldı.4 senelik evliyiz 250 bin TL değerinde bir aarsamızvar.160 bin tl ye araba alıyoruz. Şimdiden ev alma planları yapılıyor. Bende dedim yavaş ya bukadar senede herşeyi nasıl sigdiralim herşey zamanla olur yarinimi dusunerek bugünü mu ihmal etmek istemiyorum. Konular açıldı falan yine sen değiştin hayırdır demeler başladı. Evet değişimim şu eşimden hiçbirşey istemiyordum bu bir yapısal özellik ailemden de isteyemiyordum. babamın durumu çok iyiydi öğrenci kredimi kendim calisip öderim diye ödemedim düğünüm de hem aza kanaat ederek geçti.
Ve bu değişme muhabbetinden dolayı sürekli evde bir kavga oluyor.Virusten dolayı çocuğu kreşe falan gönderemiyorum yanimda annemle kız kardeşim var onlarda şahit olup duruyor. Iki gün önce çocuğu parka götürdük gelinimiz aradı. 15 dakka onla konuştum baktım eşim ilerden el kol yapıyor. Kapattım gittim yok biz akşama kadar konuşamıyoruz gelmişsin dakikalarca telefondasın diye s*kerim telefonunu tarzı küfür etti vs parkta sesini yükselterek bağırıyor. Al cocugu gidiyoruz diyor sen git ben gelmiyecek dedim kendi gitti eve 3 gün bunun kuslugu oldu sonra kendi geliyor konuşmaya çalışıyor ama özür vs yok.
Böyle aptal saptal kavgalar olmaya başladı.Biz nişanlıyken sosyal medya hesaplarımızı kapattık ben kendi kazanç sagladigim hesabımdan videolar gösteriyordum.Ben de açacağım hesap dedi. Bunu kullanabilirsin dedim.Yok kendim açıcam dedi.ben de hayır benim kişisel hesabim yok açamazsın dedim.Oda sende hesaplarını kapat ordan gelecek Allahtan gelsin yapma o işi demeye başladı yine bir kavga..
Burda benim hatam da var elbet ama zamanında calismak, para kazanmak, sürekli hesap kitap yapma muhabbetleri okadar psikolojimi yıprattı ki böyle yapınca kendimi iyi hissediyorum. Nasıl davranayım bu adama?
Resmen sizin başarınızı kıskanıyor.Bırak açsın hesap .Sen yoluna bak.O kadar emek vermıssın gelmıssın bır yerlere.Neden kapatacakmışsın?Helal oldun sana 👏Alkışlıyorum seni.Deki acabılırsın hesap ben emek verdım buradan ekmek yeneye devam edecegım.Hem her seyı sımdı alırsanız anı nasıl yaşayacaksınız?Adam resmen ne koparsam kar diye dusunuyor!!!

Ekmeğini ben verıyorum nedir ya ekmegımızı Allah verır o ıstemese adım bıle atamayız.

Erkeklerin kadınlara hayvan gibi davranmasinin sebebi demek ki maaslariyla alakaliymis. hareketlerine dikkat etsin malum maasiniz var çat diye bosayabilirsiniz. Kompleksli sey. Baya ciddi bir konuşma yapmanız gerek. Paranıza para katma uzerine değil de evliliğinizi kurtarma üzerine bir yatırım yapabilirsiniz . Terapist şart görünüyor maalesef

Esin komplekse girmis. Asagilik kompleksi baslamis. Seni kisitlayarak seni asagi cekerek kendinin yukari cikacagini saniyor. Ben olsam hic eyvallahim olmaz. Istemiyorsan kapi orada de. Cunku boyle tiplere kendini oyle hissetmesin diye her dedigini yaptikca daha beter sindirir, bunun sonu gelmez. Bastan sınırı cizmek gerekir. Kabul etmiyorsa da gule gule. Bu arada esini birak ama isini asla birakma. Dunyanin binbir turlu hali var. Evladin ve kendi gelecegin icin yaptigin iki isten de vazgecme.
Biraz akılı bir adam olsa evimize ne guzrl kac maas geliyor derdi. Oysa araba ev herseyi simdi sana aldirmak derdi. Eskiden kadin parasina dokunulmazmis. Simdiki erkekleri ben anlamiyorum. Gayet de rahat kadini hem evde calistirip hem de arabalarinin kredisini odetiyorlar, kendileri de senin kazandigin paranin kurusu kurusina hesabini sorarken kendi kazanclarini sana danismadan ailelerine gonderiyor ya da ne biliyim hesapsiz alisveris yapabiliyorlar. Tavsiyem kendine de birikim yap.

Bu arada saygi biterse sevgi de biter. Size kufretnesine izin vermeyin. Agzini toplamayi ogrensin. Size bu sekilde davranirsa kapi orada demeyi ogrenin. Hic eyvallahiniz olmasin. Kuyrugu bir kez kaptirdiniz mi gerisini alamazsiniz.

Her ne olursa olsun eşiniz sizi hırslandırmasaydı belki bu konuma gelemeyecektiniz. En azından maddi rahatlıgınız olmuş ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Bunlara şükredip geçmişi unutun bence. Sizin adınıza iyii olmuş bir bakıma.
İşinizi bıracak haliniz yok. Benim eşim de askeri personel ve zamanında çalışmamı kariyer yapmamı istiyordu. Şu an oldu ve çalışmasam evde cocuga baksan daha iyi degil mi demeye başladı. Benim de ailem 6 ay yanımdaydı ve bu süre zarfında hep çalıştığım için küfürler,moral bozmalar vs. ailem gitti çocugu bakıcıya verdim baya Bi düzeldi. Ama umrumda degil iyi ki o tarz cümleleri söylemiş ki silkelenmemi saglamış diyorum.

Gelgitler çok oluyor onların özellikle hep çevreden kaynaklanıyor, eşi çalışan varsa onu söylüyorlar, bu sefer biz çalışmaya başlayınca adam evine ne zaman gitse eşi evde hazır yemekle karşılıyor diyorlar. Hep özentiler, hiç duymayın bile

Back