- 30 Kasım 2019
- 11.958
- 38.105
- 598
- Konu Sahibi yildiztozuu
Eşiniz kompleks yapmış.Zavallı.Geri adım atmayın.Hem eve para getirsin hem kölem olsun istiyor bu tür.Alır ama başka bir şey alır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışmıyorsun de laf sok, çalışınca şimdi de çalışmanı istemiyorum de. Uşağı var heralde arkadaşın Sanırım ben de farketmeden sizin gibi davranıyor olurdum. Geçmişin acısını çıkarıyorsunuz. Evlilik ilişkisinde ne kadar doğru tartışılır ama biraz da erkekler düşünsün! Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle davranmaya devam. Adam biraz kendine gelsin artık!Eşim 2 senedir doğuda jandarma personeliydi.Ben yanına gidememiştim ailemin yanındaydım. Sonra başka bir şehire memur olarak atandım. 7 ay sonra eşimin yanıma tayin oldu yani doğu görevi bitti ve geldi. Benim maaşıma ek olarak sosyal medyadan kazandığım bir miktar para var. 5senedir emek verdim yeni meyvesini yemeye başladım.Maaşımla beraber aylık 8 9 bin gelirim var çok şükür.
Neyse konuya geliyorum. Eşim sürekli imada bulunuyor sen işe girdin değiştin vs diye. Ben de dün en sonunda evet gözümüz açıldı eşinin eline bakmakla kendi ayaklarımın üstünde durmak arasında fark var dedim şakayla karışık. Biraz da eyvallahim yok davraniyorum.Sebep elime para gecmesi değil işsiz olduğum zamanlarda eşimin "çalışsaydın şu olurdu, onlar bunları yapıyor çünkü eşi çalışıyor vs vsss..." Bunun hırsını çıkarıyorum hala unutamıyorum çünkü. Bazen olur olmadık şeylere hesap yapardı kendi ailesi istese feda olsun diye gönderirdi falan. En son bir meselede bana şunu demişti "ekmeğini ben veriyorum nankörlük yapma ". Sonra aylarca bunun özrünü diledi ama kalbim nasıl kirildiysa hiç unutamıyorum. Madem çok çalışmamı istiyordun al bak çalışıyorum, böyle olmamı çok istiyordun gibisinden içimde hala geçmeyen bir sinir var..
Geçen bana diyor ki eskiden evet isterdim calismani ama şuan çok meraklı değilim çocuğumuz daha önemli onun yanında olman vs..Şimdi de bir süre çalış beğenmezsen başka işler yaparsın sen becerirsin vs diyor.
Bugün yine konu açıldı.4 senelik evliyiz 250 bin TL değerinde bir aarsamızvar.160 bin tl ye araba alıyoruz. Şimdiden ev alma planları yapılıyor. Bende dedim yavaş ya bukadar senede herşeyi nasıl sigdiralim herşey zamanla olur yarinimi dusunerek bugünü mu ihmal etmek istemiyorum. Konular açıldı falan yine sen değiştin hayırdır demeler başladı. Evet değişimim şu eşimden hiçbirşey istemiyordum bu bir yapısal özellik ailemden de isteyemiyordum. babamın durumu çok iyiydi öğrenci kredimi kendim calisip öderim diye ödemedim düğünüm de hem aza kanaat ederek geçti.
Ve bu değişme muhabbetinden dolayı sürekli evde bir kavga oluyor.Virusten dolayı çocuğu kreşe falan gönderemiyorum yanimda annemle kız kardeşim var onlarda şahit olup duruyor. Iki gün önce çocuğu parka götürdük gelinimiz aradı. 15 dakka onla konuştum baktım eşim ilerden el kol yapıyor. Kapattım gittim yok biz akşama kadar konuşamıyoruz gelmişsin dakikalarca telefondasın diye s*kerim telefonunu tarzı küfür etti vs parkta sesini yükselterek bağırıyor. Al cocugu gidiyoruz diyor sen git ben gelmiyecek dedim kendi gitti eve 3 gün bunun kuslugu oldu sonra kendi geliyor konuşmaya çalışıyor ama özür vs yok.
Böyle aptal saptal kavgalar olmaya başladı.Biz nişanlıyken sosyal medya hesaplarımızı kapattık ben kendi kazanç sagladigim hesabımdan videolar gösteriyordum.Ben de açacağım hesap dedi. Bunu kullanabilirsin dedim.Yok kendim açıcam dedi.ben de hayır benim kişisel hesabim yok açamazsın dedim.Oda sende hesaplarını kapat ordan gelecek Allahtan gelsin yapma o işi demeye başladı yine bir kavga..
Burda benim hatam da var elbet ama zamanında calismak, para kazanmak, sürekli hesap kitap yapma muhabbetleri okadar psikolojimi yıprattı ki böyle yapınca kendimi iyi hissediyorum. Nasıl davranayım bu adama?
Böyle bir konu açmadım belki başka konumda buna benzer şeyler bahsetmisimdirBen bu konuyu daha önce okudum , dejavu mu yoksa neden aynı konuyu defalarca açasiniz ki ?
Açsın nolmuşBöyle bir konu açmadım belki başka konumda buna benzer şeyler bahsetmisimdir
Bende dejavu oldum okurken hatta yukariya cikip eski tarihli konu mu diye baktim ama nick hatirlayamadim.Ben bu konuyu daha önce okudum , dejavu mu yoksa neden aynı konuyu defalarca açasiniz ki ?
Bende dejavu oldum okurken hatta yukariya cikip eski tarihli konu mu diye baktim ama nick hatirlayamadim.
Hadi açtım tamam sanane peki?Aynı konu , acmadim diyor konu sahibi ama birebir aynı , neyse çift dikiş istiyor demek ki yapacak bir şey yok
Benim için bir sorun yok size üzülürüm bir kerede anlamıyor demek ki diye isterseniz 15 kere açın bananeHadi açtım tamam sanane peki?
3 aylık memurum.2 yaşında kızım var annemle kayınvalide dönüşümlü olarak bakıyor.Esim 2 senedir doğuda jandarma personeli.2 aydır kayınvalidem yanimda ve 2 tane de kaynım var biri üniversitede okuyor diğeri sınava hazırlanıyor.
Kızım 3 yaşına gelince kreşe veririm dedim.Kayinvalidem ve annem sehirdisindan geliyor buarada.
Neyse konuya geleceğim.Kizim için sabah arıyorum soruyorum işte genelde her sabah cicibebe yediriyor öğlen yoğurt ben gelene kadar dünden yemek kalmadıysa yemek yapmıyor.Ben de anne yumurta vs yap seviyor diyorum.Hani yemek yedirme konusu iyi değil.Aksam saat
9 da yemeğe oturulursa çocuk bizi beklerse ac kalır diyorum.1 aydır 1er gün arayla gidiyorum.Ben evdeyken yemek vs yapıyorum.Ben eve bir süpürge tutmasam tutmuyor.Neyse bunları sorun etmemistim.Cocuk iyi olsun başına birsey gelmesin diye.
Tatil günleri bütün temizlik işini ben yapıyorum.2 kaynım var banyo yaptıklarında paspasin yüzü saçtan gözükmüyor ve bu günlük oluyor.Lavaboda tras oluyorlar kıllarını temizlemiyorlar.Evi süpürüyorum mutfak tezgahında sofra bezinde aklınızın almayacağı yerlerde kıllar çıkıyor bazen yemeklerde.Ikisinin de sacları uzun buarada omuzlarına kadar.
Neyse ben söyledim bakın dikkat edin diye.Kayinvalideme de dedim.Anne bak ben temizliyorum siz de dikkat edin artık her yerden kil toplamaktan midem bulandı diye.Degisen birşey yok.
Esimle konuşurken şunu dedim.Ya tamam ben sadece çocuğa bakılsın diye iş beklemiyorum sadece yaptığım şeylere dikkat etsinler diye.Vay efendim sen kendine temizlikçi arıyorsun.Anama tek bir laf et ozaman görürsün bilmem ne.
Dün dedim misal anne ben olmadığında etraf çok batarsa bir süpürge tutuver diye.Ben çocukla uğraşıyorum ondan birşey yapamıyorum diyor.Cocukla uğraşmak da ekstra bir çorba yemek yapmıyor oturup tv basında akşama kadar kalkmıyor.Cocuk kendi kendine oynuyor.Babaanne gel hamur yapalım diyor kızım bacağım ağrıyor kızım kolum ağrıyor.Ya oturduğun yerden hamuruyla oynayacaksın yani.Bir ara işten geldim kapıyı çalcam içerden aglama sesi geliyor kızımın.Aklimda yoktu ama bir dakka dinledim oynayalım diye ağlıyor ama başka ses yok kizimin sesinden başka.Sinirlendim girdim eve.
Yanı bazen diyorum ben mi hataliyim.Esim diyor sen değiştin yok çalışmaya başlayınca değiştin. Ben de evet şartlar değişti çünkü biraz destek bekliyorum dedim.tartıştık sağolsun asla alttan aLma anlamaya çalışma huyu yok.Engelledik birbirimizi. Okadar sinirliyim ki ben ne zaman birşey anlatsam yok değiştin bilmem ne.Ya işten geliyorum boş günümde temizlik alışveriş vs.Cope kadar atıyorum atarım sorun değil de.Evde eşşek kadar adam var birseyin ucundan tutsunlar.Dun yoğurt için süt al dedim 5kg ona bile gidecek gitmedi bile kaynım.Hesapladim 1 ayda 3bin mutfak alışverişi.Dolduruyorum ne isterlerse ellerini ceplerine attırmıyorum .Genç adamlar diye kayınvalide salonda her biri başka odada kaldı 3 ay 800 tl ayda doğalgaz faturası ödedim bütün her yer yanıyor diye.Yani ben bukadar uğraşırken benim bir sitemem bir sinirim bukadar mı anlamsız neye uğraşıyorum ki lanet olsun
Lütfen az bile olsa bir fikri olan varsa bana yardımcı olsun.5 senedir evliyim.Esim jandarma.Evlendim adıyaman da 2 sene kaldım.Tayini Hakkariye cıktı bizi götüremedi.Sonra ben adliyede katipliği kazandım.
Eşimin tayin zamanı geldi.
Tayin daire bize şunu dedi."Yeni atandigin icin 1 kereye mahsus esin senin yanına gelebilir sana tabi olarak daha sonra sen ona" diye.Hatta bunu bizzat yaşayanları gördüm.
Evlendim adıyamanda düzen kurdum.Hakkariye çıkınca evimi eşimin memleketine marasa taşıdım .Sınavı kazandım 3 ay oldu Bursaya geldim. Tam tamam oldu artık rahat edeceğiz dedim.Esim çevre illerden 10 tercih yaptı tercih dışı Amasya ya çıktılar.3 aydır yeni düzen kurdum küçük kızım var perişan olduk.Simdi bunları yaşadık .
Hakkimi nerede arayacağım ben.Verilen bir hak neden yerine getirilmiyor.Herkes istediği yere gitmiş neden biz...Bir de ikimizde memurken..
Merak etmeyin ben gereken insana gereken cevabı veriyorum burdaki herkes tebrik ettiği halde sizin bunu söylemeniz ne bileyim eski konularımı bu kadar takipteyseniz anlamanız lazimdiBenim için bir sorun yok size üzülürüm bir kerede anlamıyor demek ki diye isterseniz 15 kere açın banane
Ama bu cengaverliginizi keşke birakamadiginiz kocaniza da söyleseniz belki size saygı duyar
Aklî sıra dedektiflik yapıyor hasbamBunlar önceki konular. Aynı konu değil.
Konu sahibi, meseleyi gayet net anlatmış arkadaşlar. Sakın memuriyeti de instagram işinizi de bırakmayın.
Aklî sıra dedektiflik yapıyor hasbam