Depresyondayim kilolar basima bela oldu

Bol yürüyüs bol su sekeri hamur işini kesmelisin her sabah altıda Yuruyuse cıkıyorm on aylık bebegım var ıkı haftada ıkı bucuk kilo veriyorum hemde yagdan. Dogum kiloları gitti azmet basarıcaksın ama yürümen lazım diyetısyene git onunla beraber verirsin.

Gunaydin kk grubunun guzel minnos hanimlari araniza benide alirmisiniz 25 yasindayim 3 ay once dogum yaptim ve 25 kilo aldim dogumda 10 kilo gitti ve ben 2 kilo daha aldim suan maalesef 77 kiloyum eski kilom 60 di ve hedefim 55 li rakamlardi hamilelik oncesi zatifladim 80li rakamlardan yine yapabilirim hepberaber birbirimize destek olalim destek cok onemli cunku suan sekersiz nescafemi ictim basen hareketi yapacagim hepimize eksi kilolu gunler

Senin bebisin daha cok kucuk. Emziriyorsan abartili yeme zaten gider kilolar

Biktim valla kilolarla ugrasmaktan hayatim boyle gecti ver al her gun dikkat etmezsem veremiyorumda ayni kiloda kalamiyorumda herkes mi ben gibi
Ben senin gibiyim yedigim zamana abartirim. Cok asiri yerim. Psikolojik herhalde. Ama millet omur boyu dikkat ediyor. Bir tatlidan mesela bir catal alip birakiyorlar. Bazi seylerin sadece tadina bakiyorlar. Oyle olmak lazim

Senin bebisin daha cok kucuk. Emziriyorsan abartili yeme zaten gider kilolar
Mama + meme seklinde ilerliyoruz sezeryan ile dogum oldu ve malesef sutum hemen inmedi bircok doktoru takip ediyorum sok diyet harici diyetler sutu kesmiyormus ilac niyetine gece gunduz emziriyorum zaten suan sutum var sipa emmiyor kana kana biberon rahatligina alisti tabi

3 aylik olmus evet biberona alismissa artik memeye dönmesi cok zor. Ilk 1 ay falan hemen mamayi kesseydiniz dönerdi. Neyse aldigi anne sutu yeter ona bosverin.
Bebek kucukken uykusuzluk falan stres yapiyor insan abur cubura yoneliyor. Simdi size ne desem boş. Kendim de hep abur cubur yerdim o donem

Dikkat ettim de cok hizli kilo alip veriyorum bi ipin ucunu kacirdigim an kilo aliyorum diyorsunuz. Hic doktora gidip gerekli degerlerinizi olcturdunuz mu? Gunumuzde insulin direnci olayi fazlasiyla yaygin biliyosunuzdur. Hizli kilo alip zor vermenizin altinda yatanlar saglik sorunlari olabilir. Benim tavsiyem once bununla ilgili bir doktora gidin sonrasinda da diyetisyene. Cunku simdi biz burda kendimiz nasil kilo verdigimizi anlatsak sizde ayni etkiyi gostermeyebilir ya da daha cok sagliginizdan olabilirsiniz herkesin diyeti kisiye ozeldir ihtiyaclarina,vucut kitle indeksine vb gore degisir.

Oruc tutmak bile sutu aman aman azaltmiyir. Anne sutunun yemekle cok fazla alakasi yok aslinda

Gercekten cok stresli donemler gecirdim elimden gelen herseyi yaptim o yuzden vicdanim rahat gun icinde aliyor o beni rahatlatiyor zaten birse ben yedimmi dibine kadar yerim bugun diyete baslayacam diye dun hamburger yedim son kapanisi

Aynı sizin gibiyim .yemeği hep az yerim ama tatlı krizlerim çok fazla .Ellerim ayaklarım titriyordu resmen .Ve sizin gibi aşırı aşırı kilo alıyorum vücudum hep sis ..Gittim dahiliye de tahliller yapıldı .Kansızlık ,dvit eksikliği B12 eksikliği ,bir iki tane hormonumda biraz sıkıntı ve birde insülin direnci çıktı .Doktor bir ilaç verdi ve ömrümde ilk kez rahat rahat oruç tuttum basım dönmeden elim kolum titremeden ..
Bir baktirin derim

Gercekten cok stresli donemler gecirdim elimden gelen herseyi yaptim o yuzden vicdanim rahat gun icinde aliyor o beni rahatlatiyor zaten birse ben yedimmi dibine kadar yerim bugun diyete baslayacam diye dun hamburger yedim son kapanisi
Ben de oyleyim. Ya hep ya hic mantigini birakmali. Az da olsa dikkat etmeli. 1 haftada 5 kilo vermek yerine 3 ayda 5 kilo vermeli mesela. Bu sekilde hic verilmiyor hatta aliniyor cunku

Valla ben ne zaman diyet yapsam başlangıç kilomdan daha fazlaya geri dönüyorum. Misal 65 ile başlamışsam 63 olup şımarıyorum. Sonra cumburlop 67’ye. Yok yok diyet miyet bana göre değil artık Allaha dua ediyorum iştahımı azalt diye. O iştah azalmadan olmuyor. İştahla yenen her şey bende kilo yapıyor.

İlacın adı ne aynıyız
Bendede kansızlık var hep demirim d vitaminim cok dusuk
birde insülin direnci var
bana hap verilmisti seneler once de ben hatırlamıyorum adını

İlacın adı ne aynıyız
Bendede kansızlık var hep demirim d vitaminim cok dusuk
birde insülin direnci var
bana hap verilmisti seneler once de ben hatırlamıyorum
O ilaci kafaniza gore almayiniz.

Benim de insulin direncim var, Agustos 2018 den yana toplam 36 kilo , net 24 kilo +uc arada aldigim 12 kiloyu verdim. 4 . aramda kilo almadim. Kilo almaya musait bir istahim ve vucudum var . Cikolatayi seviyorum.

KK de zayiflama takimlarinin cok faydasi oluyor ama hakkiyla aktif olan cok az kisi var.

Ne güzel vermişsiniz .Peki ilacın etkisi oldu mu doktor kilo vrrmeni hızlandırır ,tatlı isteğini epey batıracak dedi ama hala aynıyım tatlıya karşı .Kilo da vermedim hatta aksine parmaklarım dahil sis :/ haftaya kontrolüm olacak ama kullanan birisini görünce sorayım dedim aynı etkiler oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…