- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Azıcık bir kan alırlar demir, d vitamini ve insüline bakarlar sanırım tek tahlılde zaten.
Bebiş sağlıklı maaşAllah inci gibi dişleri olacak demek ki, siz de hurma falan yerseniz iyi gelir.
[/Qsaolun çok şükür bir sorunu yok. Açken gideyim dimi bir de sağlık ocagında yapıyorlar mı
Tesekkürler. Yarın gideyim en iyisi biyerlerde bayılıp kalmadan gereken takviyeler varsa alayım. Şu iğne fobisi.Evet açken giderseniz en sağlamı olur temiz çıkar. Aile hekimliği/sağlık ocağı yapıyor ücretsiz aynen.
İnsülin direnci testi Homa olarak geçiyor siz sorun doktorunuz yönlendirecek, eğer yapılmaz ise devlet hastanesinin dahılıye bırımı de yapar. Açlık tokluk sevıyesını ölüp çarpıp birşeyler ediyorlar. İnşaAllah yoktur kalbınızı ferah tutunTesekkürler. Yarın gideyim en iyisi biyerlerde bayılıp kalmadan gereken takviyeler varsa alayım. Şu iğne fobisi.insilün direnci testte çıkmıyo ama dimi hiçbirsey yoksa mı insülün direnci vardır sende diye farazi mi konuşuyorlar.
Anladım. Çok saolun çok yardımcı oldunuzİnsülin direnci testi Homa olarak geçiyor siz sorun doktorunuz yönlendirecek, eğer yapılmaz ise devlet hastanesinin dahılıye bırımı de yapar. Açlık tokluk sevıyesını ölüp çarpıp birşeyler ediyorlar. İnşaAllah yoktur kalbınızı ferah tutun
Nerde yapılıyor bu tahliller hangi bölümAzıcık bir kan alırlar demir, d vitamini ve insüline bakarlar sanırım tek tahlılde zaten.
Bebiş sağlıklı maaşAllah inci gibi dişleri olacak demek ki, siz de hurma falan yerseniz iyi gelir.
Mesajları sonradan gördüm sağlık ocagında yaptırdım ben aynı sizin dediğiniz gibi elim titriyor midem bulanıyor başım dönüyor sankı kansızlık var dedi doktor bu insülin için ayrı tahlil mı istemek lazımEvet açken giderseniz en sağlamı olur temiz çıkar. Aile hekimliği/sağlık ocağı yapıyor ücretsiz aynen.
Eğer kansızlık dediyse ve ilaçlara rağmen geçmedi ıse aynen ınsuline bakılması iyi olur Samire hanımcım.Mesajları sonradan gördüm sağlık ocagında yaptırdım ben aynı sizin dediğiniz gibi elim titriyor midem bulanıyor başım dönüyor sankı kansızlık var dedi doktor bu insülin için ayrı tahlil mı istemek lazım
Kansızlık geçmiyor bide takviye ilaçlar oluyor vitamin demir gibi onlardan kullanan varmıEğer kansızlık dediyse ve ilaçlara rağmen geçmedi ıse aynen ınsuline bakılması iyi olur Samire hanımcım.
Kk kadinlari birgunde neyden ne kadar yer icersiniz bi yazin nolur kilo almadan kilonuzu sabitleyerek nasil yasiyosunuz
100 kiloya az kaldi bana nolur yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?