Depresyondayim kilolar basima bela oldu

Evet açken giderseniz en sağlamı olur temiz çıkar. Aile hekimliği/sağlık ocağı yapıyor ücretsiz aynen.
Tesekkürler. Yarın gideyim en iyisi biyerlerde bayılıp kalmadan gereken takviyeler varsa alayım. Şu iğne fobisi. insilün direnci testte çıkmıyo ama dimi hiçbirsey yoksa mı insülün direnci vardır sende diye farazi mi konuşuyorlar.

İnsülin direnci testi Homa olarak geçiyor siz sorun doktorunuz yönlendirecek, eğer yapılmaz ise devlet hastanesinin dahılıye bırımı de yapar. Açlık tokluk sevıyesını ölüp çarpıp birşeyler ediyorlar. İnşaAllah yoktur kalbınızı ferah tutun

Anladım. Çok saolun çok yardımcı oldunuz

Evet açken giderseniz en sağlamı olur temiz çıkar. Aile hekimliği/sağlık ocağı yapıyor ücretsiz aynen.
Mesajları sonradan gördüm sağlık ocagında yaptırdım ben aynı sizin dediğiniz gibi elim titriyor midem bulanıyor başım dönüyor sankı kansızlık var dedi doktor bu insülin için ayrı tahlil mı istemek lazım

Ben de bir yıl içinde neredeyse 8 kg almış durumdayım.Şuan için çok ciddi bir sorunum yok ama bu kilo alımı olayını durduramamaktan endişe duymaya başladım.Bu yaşıma kadar hiç kilo problemim olmadı.İstediğim her şeyi yedim ama 40 kg üzerine hiç çıkmamıştım.Şimdi bu durum ben de endişe yaratmaya başladı.48 kg çok değil biliyorum hatta ideal kilom ama sonrası için bu durum canımı sıkmaya başladı.Yaş ilerlemesine mi bağlasam bu durumu onu da bilemiyorum.Nerede yanlış yaptığımı da bilmiyorum açıkçası, bilsem doğrudan o durumu düzeltip rahatlayacağım.Bu kiloyu sabitlemek için ne yapmam gerekli ben de takipteyim konuyu.

Eğer kansızlık dediyse ve ilaçlara rağmen geçmedi ıse aynen ınsuline bakılması iyi olur Samire hanımcım.

Öyle zayıf, fit bir hatun değilim.
Hatta bir 42 beden olarak yorum yazmaya hakkım bile yok belki :)

Bence işin sırrı küçük porsiyon hazırlayıp onun dışına çıkmadığın bir düzen.
Bir de bir gün ipin ucu kaçtı ve hissettin mi ertesi günü dikkat et hiç değilse.
Bol su, mümkün mertebe hareket.
Beyaz un yerine tam tahıl, yulaf gibi seçeneklere yönelim.

Kk kadinlari birgunde neyden ne kadar yer icersiniz bi yazin nolur kilo almadan kilonuzu sabitleyerek nasil yasiyosunuz
100 kiloya az kaldi bana nolur yardim edin
merhaba ben actıgım konunun sıze faydalı olacagını dusunuyorum ıcınde saglıklı tarıfler var kekler borekler ama unsuz sekersız :)
krız anlarında bunlardan yararlanabılırsınız
gunde 2 ögun proteın agırlıklı beslenerek kendı basıma 6 ayda 40 kılo verdım
koruma donemımde de bu actıgım konuda yazdıgım gıbı devam ettım
yasadıgım ve ızledıgım yolu paylastım belkı ısınıze yarar dıye konumu kopyaladım
canınızı sıkmayın hepsının caresı var

Gunaydin kizlar telefonuma bacak egzersizleri iceren bir uygulama yukledim dun 2 gundur yapiyorum acayip agriyor bacaklarim boyle giderse sekillenir ins. Sizler neler yapiyosunuz zayiflamak icin

Mideni küçültmem gerek yoksa sürekli genişleyen bir mide her öğünde daha fazla ister yani bu şu şekilde mümkün, öyle günlerce aç kalmana gerek yok sadece iki gün dayan, aslında bende 2-3 saat arası değişiyo alıştığım için belki de ama, baktım kilo alıyorum azaltıyorum yemeğimi aç kalıyorum midem gur gur ötüyo dayanıcaksın buna, aç yatıcaksın her öğünde tıka basa dolmadan kalkıcaksın hani tutsun yeter dedikleri varya o şekilde, mide buna alışınca küçülüyo o bir iki günü atlat sonra zaten istesen de miden almıcak, heleki akşam 8den sonra sıvı harici bişey sokma ağzına alışkanlık yap bunu, sıvıdan kastım şekersiz şeyler kesinlikle, içtiğin suda tarçın çubuğu ve limon olsun mutlaka yağ yakar ödem atarsın bi yandan, tatlıyı kes abur cubur asla yeme, bunlar yerine meyve ve leblebi, ceviz, kuru üzüm bunlardan atıştırabilirsin ama çok da değil tabiki falan filan

içme suyuna bir çubuk tarçın atın masanızda 1,50 lt su olsun her 20 kg 1 lt diyr senin 3lt içmen lazım en az suyu tarcın acayıp şekeri kesiyor yaz mevsımı meyve yiyin tatlıyı meyve ile karsılayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…