Depresyondayim kilolar basima bela oldu

evet bu hastalıkta kilo alma problemi çok tehlikeli ipleri saldın mı gider. Bakalım bazen ilaç veriyormus doktor. Bende tiksinsem iyi olur valla tatlıdan :) serbetlide sevmem hep sütlü böyle nasıl tiksineyim :kızgın::halay:bak canım çekti
Ben de sütlü tatlılar yerdim. Baklava da bile bol sütlü olanı yerdim.

Kan tahlili yaptır canım d vitamini eksikliğide kilo aldırıyor.
Kilom stabil normal kilodayım . Sıkıntım gece verdiğim kendimle tatlı savaslarım. Yenilirsem alacağım biliyorum. yataktan bir kalkıyorum tatlıya yanmışım içim yanıyor :) Kan sekeri tahlili için açlık gerekiyormuydu kaç saatti onu unuttum hatırlıyor musun acaba :KK72:

Ama o 92 kiloyken yaptığım bir şeydi artık öyle bir şey yapmıyorum. drdotty drdotty cidden en son ne zaman jelibon yediğimi bile hatırlamıyorum.
Takımda biri daha vardı böyle jelibon yiyen, maviydi sanırım. Kurtulmana sevindim. Bende bayramda ağzıma çikolata tatlı hiçbişey sürmedim ama dün ödül olarak bisküvili pasta yapıp 2 dilim yedim (yılda 3-4 kez yaparım bu kaçamağı) :olamaz:

Takımda biri daha vardı böyle jelibon yiyen, maviydi sanırım. Kurtulmana sevindim. Bende bayramda ağzıma çikolata tatlı hiçbişey sürmedim ama dün ödül olarak bisküvili pasta yapıp 2 dilim yedim (yılda 3-4 kez yaparım bu kaçamağı) :olamaz:
Ben de bayram da hiç börek, çörek yemedim canım dün sabah biraz saçmaladım kısa bir depresyona girdim sonra beni üzen şeyden kurtulunca iştahımda düzeldi.

Ben hep ayni kilodayim bazi gunler cok yiyorum bazi gunler az. Ama gune kahveyle başlarım ayrica sigarada iciyorum . Tiroidlerim bozuk ilac aliyorum acaba ondanmi.anlamadim biraksam ilaci kilo alırım herhalde ama ne mümkün birakmak
hızlı tiroid zayıflatıyor yavas aldırıyor dıye biliyorum. Sigarayı bırakmakta aldırıyormus diye duydum

hızlı tiroid zayıflatıyor yavas aldırıyor dıye biliyorum. Sigarayı bırakmakta aldırıyormus diye duydum
Canim benimki yavas tiroid. Hipotiroidi tsh cok yüksekti düştü cok sukur. Kafami kurcalayanda bu ama varmis boyle yavas calisipta zayif olanlar bu sitede gordum ama genelleme yapcak olursak yavas olanlar alıyor. Tabi sigara birakanlar da kilo aliyor. Doğru

Ben de 3 6 9 omega kullanıyorum. Kanser tedavisi gördüğüm için kullanıyordum. Nasıl yardımcı oldu.bana bir faydası yok.iştah yönünden. Masallah bende aldım başımı gidiyorum 80 oldum.ne yapıcam bilmiyorum .spora başlamayı düşünüyorum. Çok fazla uyuyorum.bunu 225 mg kullandigim depresyon ilacın bağlıyorum. Ama malesef hapı bırakmam. 150 ye düşürdü doktor yine yükseltti. Ağır dönemler geçirdiğim için.
hapı sakın kilo için bırakmayın kötü sonuclar olabilir çok geçmıs olsun

Canim benimki yavas tiroid. Hipotiroidi tsh cok yüksekti düştü cok sukur. Kafami kurcalayanda bu ama varmis boyle yavas calisipta zayif olanlar bu sitede gordum ama genelleme yapcak olursak yavas olanlar alıyor. Tabi sigara birakanlar da kilo aliyor. Doğru
Sevindim hap sizde baya işe yarıyor demek ki düzenliyor. Geçmiş olsun :)

Seni hiçbişeyin üzmesine izin verme kuzucum. 2 kiloluk saçların hala duruyor mu merak ettim.
Durmuyor canım sevgili patronum hoşlanmadı. Ben bunu bile patrondan değil bölge müdüründen öğrendim o yüzden dün istifa mı verdim. Arada iletişimimiz hiç olamadı. Zaten tez yazmam lazım onu bitiricem.

Durmuyor canım sevgili patronum hoşlanmadı. Ben bunu bile patrondan değil bölge müdüründen öğrendim o yüzden dün istifa mı verdim. Arada iletişimimiz hiç olamadı. Zaten tez yazmam lazım onu bitiricem.
Hayırlısı olsun canım
Saçtan kurtulduğun iyi olmuş, hem baş ağrısı yapardı o kadar saç. :KK70:

ah bu doktorlar, bende kan şekeri tahlilimi tekrarlatayım dıyorum 3 sene oldu baktırmayalı ama sabah sabah iğne yemesi hiç hosuma gitmiyor erteletiyorum malesef :cry:
Çok bir şey değil düşündüm ben dediğiniz gibi sabah aç karna gittim sağlık ocağında tam kan istiyorum dedim üç tüp aldı.

Back
X