- Konu Sahibi yenidenbaxsxla
1,5 yıl önce eşimden boşandım. 1 tane çocuğum var. Boşanma psikolojisinden hala kurtulmuş değilim çünkü eski kocamı hala unutamıyorum. Fakat tabi hayat devam ediyor. Bunalımda olunan yalnız geçirilen sürekli ağlanılan bir dönemin sonunda hayatıma biri girdi. 6 aydır birlikteydik. Sevdimmi hayır. Güzel vakit geçiriyordum, gülüyordum eğleniyordum, mutluydum onunla. Kendisi hiç evlenmemiş biriydi fakat bu nedenle ilişkimiz belli bir noktanın ötesine geçemiyordu. Ve sonunda sudan bir sepepten ayrıldık. Epeydir aklımda soru işaretleri birikiyordu zaten, çünkü bazı şeyler eksikti. En başta şefkat.. Üst üste birike birike bir sabah bambaşka birşeyden patladım.
Ve şimdi bitti. Ve ben yine bir yalnızlığa sürükleniyorum. Ve böyle zamanlarda da eski eşime yoğunlaşıyorum. Ve bunu da istemiyorum, onu düşünmek acı veriyor çünkü. Tekrar ağlanılarak geçirilen geceler istemiyorum.
Bu yeni ilişkime dönmek benim elimde. Bir telefona bakıyor.
Yapıyımmı yapmıyımmı karar veremedim. Yalnız ve bunalımda bir dönem mi geçireyim? yoksa eksik de olsa bildiğim tanıdığım biriyle çok mutlu olmasamda devammı edeyim?
Biliyorumki aslında yeniden başlasam bile bu ilişkinin artık sonlarını yaşıyorum. En fazla iki ayı daha var. Bana boşver karşına yeni biri çıkar demeyin çünkü yeni birini asla istemiyorum. Hayatımda çok fazla insanla birlikte olmak yeni birini tekrar tanımaya çalışmak istemiyorum ben.
Sanırım ben ne istediğimi bilmiyorum ve depresyona giriyorummmm....
Ve şimdi bitti. Ve ben yine bir yalnızlığa sürükleniyorum. Ve böyle zamanlarda da eski eşime yoğunlaşıyorum. Ve bunu da istemiyorum, onu düşünmek acı veriyor çünkü. Tekrar ağlanılarak geçirilen geceler istemiyorum.
Bu yeni ilişkime dönmek benim elimde. Bir telefona bakıyor.
Yapıyımmı yapmıyımmı karar veremedim. Yalnız ve bunalımda bir dönem mi geçireyim? yoksa eksik de olsa bildiğim tanıdığım biriyle çok mutlu olmasamda devammı edeyim?
Biliyorumki aslında yeniden başlasam bile bu ilişkinin artık sonlarını yaşıyorum. En fazla iki ayı daha var. Bana boşver karşına yeni biri çıkar demeyin çünkü yeni birini asla istemiyorum. Hayatımda çok fazla insanla birlikte olmak yeni birini tekrar tanımaya çalışmak istemiyorum ben.
Sanırım ben ne istediğimi bilmiyorum ve depresyona giriyorummmm....
Son düzenleme: