Canim spor salonu yok mu hemen yazil
Spor mutluluk hormonu salgilamani sagliyor saglikli olursun bir derdin kalmaz
Dizi izleyecegine kitap okursun bol kitap al eve
Kutuphane varsa uye ol her gun mutlaka git bir saat takil sana iyi gelecektir
Tamam işte depresyon bu,tedavisi belli doggru doktora..
ne kadar ertelersen o kadar kötü.
Nacizane kuran okumayı tavsiye ederim tedaviye ilave olarak..insana huzur veriyor..okumayı bilmem dersen de aç dinle..evinin üstüne üstüne gelen duvarlarinda gezinsin
Ama tedaviye ilaveten dedimKuranda okuyorum dinliyorum da. Faydası olmuyor yada faydası olacağına inanmıyorum belkide bilmiyorum :'(
maalesef, işlek bir yerde oturuyorum çok ev yok :/ apartmanım bile üç katlı ilk katında memleketinde kalan yaşlı bir teyze ikinci katında haftaiçi işte, haftasonu kvalidesinde olan bir hanım var. Dediklerini hep yaptım ara ara yapıyorum da zaten ama olmuyor artık bu söylediklerini zaman geçirmek için üç senedir yapıyorum ama Allahın her günü hep aynı günü yaşıyormuş hissini biliyormusun. Dejavudan ibaret gibiyimKurslara yazıl spor yap kitap oku kendi kendine sarkılar soyle evde sesini duy :) ne bileyim spora falan yazılsan arkadas falanda bulursun oturdugun yerde komsun falan yokmu hic ?
Tek çözümü çalışmanız bence,okurken ben bile daraldım amaçsız gerçekten hayat geçmez,iş bulmak şart gibi geldi bana kurs kitap müzik nereye kadar sabah bi şeyler için uyanmanız lazım :)
Gerçekten zor bir durum ben bile yaz tatili 3 ayda sonlara doğru bitse artık diyorum siz 3 yıldır böylesiniz,en azından o zaman doktora gidin mesleğiniz ne bu arada merak ettimBana da öyle geliyor. Ama lanetlenmiş gibiyim bulamıyorum işBomboş geliyor artık her şey. Kimsem yok, anlattığım bi iki kişi onlarda anlamıyor zaten
maalesef, işlek bir yerde oturuyorum çok ev yok :/ apartmanım bile üç katlı ilk katında memleketinde kalan yaşlı bir teyze ikinci katında haftaiçi işte, haftasonu kvalidesinde olan bir hanım var. Dediklerini hep yaptım ara ara yapıyorum da zaten ama olmuyor artık bu söylediklerini zaman geçirmek için üç senedir yapıyorum ama Allahın her günü hep aynı günü yaşıyormuş hissini biliyormusun. Dejavudan ibaret gibiyim
Istikrarli olarak devam etmen lazim yoksa evde otur dizi izle tabii mala baglar insanSpor salonuna yazılmıştım, devamlı gitmedim.
kütüphanem benim var zaten. Okuyasın var mı desene :)
Gerçekten zor bir durum ben bile yaz tatili 3 ayda sonlara doğru bitse artık diyorum siz 3 yıldır böylesiniz,en azından o zaman doktora gidin mesleğiniz ne bu arada merak ettim
Belki yardim kuruluslarina falan gidebilirsiniz. Hobi edinebilirsiniz. Evde cocuklara ders verebilirsiniz. Cocuk bakabilirsiniz. Bilmiyorum ama kendinize bir ugras bulmalisiniz. Aslinda yalnizlik iyidir. Insanin kendi ozune inmesini saglar. Ama sizin durumunuzda sanirim sizin bir ugras bulmaniz gerekiyor. Hayvan besleyin ya da ne biliyim cicek yetistirin. Kendinizi baska seylerle mesgul edin. Ya da hastanelerde cok kucuk yaslarda kanser olup hayata tutunmaya calisan cocuklara yardim edebilirsiniz. Bu onlati mutlu ederken sizi de mutlu edecektir eminim.
Bence büyük bir spor salona yazılmak en en mantıklısı.Yazıldım ama pek gitmedim demişsiniz,şayet giderseniz hem kilolarınızdan kurtulursunuz hemde oradan arkadaşlar edinirsiniz.Yeni bir başlangıç olmuş olur sizin için.Tek başınıza yapacağınız etkinlikler,kitap okumak müzik dinlemek gibi,size çok şey katmayacaktır.Çevre edineceğiniz aktivitelere dahil olursanız kitap okumak müzik dinlemek bile keyifli bir hal alır.
Istikrarli olarak devam etmen lazim yoksa evde otur dizi izle tabii mala baglar insan