- 22 Haziran 2022
- 2.680
- 1.074
- 30
37 dk geçti. Demek ki atlattık. Hey Allah'ım ya...
Allah yardimciniz olsun. 2. bir deprem daha oldu. simdi nasilsinizKızlar gece 4.17 gibi depremden uyandım çok sallandık kar da çok yağıyor geceyi dışarda geçirdikHala artçılar devam ediyor, binamızda çatlaklar oluştu, bize dua edin Rabbim bir daha yaşatmasın, içme suyumuz yok çamurlu
Hanımefendi özrümü diledim yeter ama değilmi benim suçum sadece paylaşmak ben yazmadım onu sosyal medyada hep çıkan bir yanlış haber malesef bende inandım37 dk geçti. Demek ki atlattık. Hey Allah'ım ya...
Allah belasini versin firsatcilarin. bize bizden zarar veren yok gercekten. insanliktan bu kadar uzak olunabikir mi ya? 18 bin e kim alabilir? bunlar nasil heaap verecek Allah in huzurundaFırsatçı, aç gözlü tayfası yeni zirvede.100 tl olan battaniyeler 250 tl olmuş.
Bazı sitelerde deprem çantası 18.000 tl satılıyor(on sekiz bin).
Temel ihtiyaçlara fiyat bindiriyorlar. İnsanoğlu neden böyle ya
Hanımefendi özrümü diledim yeter ama değilmi benim suçum sadece paylaşmak ben yazmadım onu sosyal medyada hep çıkan bir yanlış haber malesef bende inandım
İkinci artçı depremde büyük olunca korktum acabamı diye bu yazıyı yazan utansın burda paylaşan ben özrümü diledim
Yeter inşallah
Sanırım zührevi hastalık gibi bir sebepten olabilir (uyuz gibi) Bir de bulaşıcı hastalık yayılmasın o ortamda diyeNeden yardım için illa sıfır giysi istiyorlar. İç çamaşırı vs hariç ama temiz bir kazak vs gönderilebilir bence. Ekonomi malum. Bu yardımı kısıtlar sadece.
Siz ve aileniz,akrabalarını umarım herkes iyidir. Allah yardımcınız olsun.Saolun Malatya
Bizim millet sağolsun çer çöpte yolluyormuş sanırım o yüzden sıfır istemiyormuş. Hijyenden dolayı da olabilir tabiki. Az önce biriyle konuştum sıfır eşyalar öncelik ama temiz durumda olanlarda kabul ediliyor.Neden yardım için illa sıfır giysi istiyorlar. İç çamaşırı vs hariç ama temiz bir kazak vs gönderilebilir bence. Ekonomi malum. Bu yardımı kısıtlar sadece.
Bir bebeğim var. O durumda çocuğuna ailesine erzak bebej bezi vs almak için markete gireni anlarım. Cidden anlarım. Ama 5 ltlik yumuşla koşan dayı gördüm. Onu napacaksın? Lcd tvyi naoacaksın? Şerefsiz bunlarHatay’da marketi yağmalamışlar
Ben utandım ya yazıklar olsun
sabahtan beri her okuduğum habere, her izlediğim videoya ağlıyorum. siz de yazınca yazayım dedim telefonla arayıp dalga geçen o insanları görünce öyle bir nefret doldum ki. bugün aynı şey hepimizin başına gelebilir, nasıl böyle vicdansız insanlar var her geçen zaman daha da şok oluyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Allah yar yardimciniz olsun kardeş ulke. Bizlerde de hepimiz tv.ye kitlendik izliyoruz. Her kotu haberde de kahroluyoruz. Bu acinin yani sira yağmacilar, telefonla insanlarla dalga geçen, battaniye ihtiyaci artdi diye fiyatlarini kaldiran insanlari gordukce de gerçekten Turkiyenin cok zayi olduğunu dusunuyoruz. Insanlarina ne oldu boyle? Gerçekten ne oldu sizlere, bizlere?
Allah o firsatcilarin belasini versin. Olenlere Allahdan rahmet, yaralilara acil şifalar, arananlarin da saglicakla bulunmasini diliyoruz. Duamiz sizlerle
Allah yardımcınız olsun.Kızlar gece 4.17 gibi depremden uyandım çok sallandık kar da çok yağıyor geceyi dışarda geçirdikHala artçılar devam ediyor, binamızda çatlaklar oluştu, bize dua edin Rabbim bir daha yaşatmasın, içme suyumuz yok çamurlu
Ya sorum abes kaçar mı bilemiyorum ama heryerde battaniye deniyor ama bende yün yorgan var temizde nevresim geçirdim onu göndersem olur mu yani işlerine yarar dimi bebek bezi de ekleyeceğim
Ya sorum abes kaçar mı bilemiyorum ama heryerde battaniye deniyor ama bende yün yorgan var temizde nevresim geçirdim onu göndersem olur mu yani işlerine yarar dimi bebek bezi de ekleyeceğim