Deprem 😢

Allah yardimciniz olsun. 2. bir deprem daha oldu. simdi nasilsiniz

37 dk geçti. Demek ki atlattık. Hey Allah'ım ya...
Hanımefendi özrümü diledim yeter ama değilmi benim suçum sadece paylaşmak ben yazmadım onu sosyal medyada hep çıkan bir yanlış haber malesef bende inandım

İkinci artçı depremde büyük olunca korktum acabamı diye bu yazıyı yazan utansın burda paylaşan ben özrümü diledim

Yeter inşallah

Allah belasini versin firsatcilarin. bize bizden zarar veren yok gercekten. insanliktan bu kadar uzak olunabikir mi ya? 18 bin e kim alabilir? bunlar nasil heaap verecek Allah in huzurunda

Şöyle yapalim bence
Mune hanim bu görsel zaten korkmus olan depremzedeleri dahada korkutabilir, yeni paylaşılmış gibi tekrar tekrar paylaşılabilir. Gorselin yayılmasını engellemek amaciyla kaldirabilir miyiz acaba?

Neden yardım için illa sıfır giysi istiyorlar. İç çamaşırı vs hariç ama temiz bir kazak vs gönderilebilir bence. Ekonomi malum. Bu yardımı kısıtlar sadece.
Sanırım zührevi hastalık gibi bir sebepten olabilir (uyuz gibi) Bir de bulaşıcı hastalık yayılmasın o ortamda diye

Neden yardım için illa sıfır giysi istiyorlar. İç çamaşırı vs hariç ama temiz bir kazak vs gönderilebilir bence. Ekonomi malum. Bu yardımı kısıtlar sadece.
Bizim millet sağolsun çer çöpte yolluyormuş sanırım o yüzden sıfır istemiyormuş. Hijyenden dolayı da olabilir tabiki. Az önce biriyle konuştum sıfır eşyalar öncelik ama temiz durumda olanlarda kabul ediliyor.

Hatay’da marketi yağmalamışlar

Ben utandım ya yazıklar olsun
Bir bebeğim var. O durumda çocuğuna ailesine erzak bebej bezi vs almak için markete gireni anlarım. Cidden anlarım. Ama 5 ltlik yumuşla koşan dayı gördüm. Onu napacaksın? Lcd tvyi naoacaksın? Şerefsiz bunlar

sabahtan beri her okuduğum habere, her izlediğim videoya ağlıyorum. siz de yazınca yazayım dedim telefonla arayıp dalga geçen o insanları görünce öyle bir nefret doldum ki. bugün aynı şey hepimizin başına gelebilir, nasıl böyle vicdansız insanlar var her geçen zaman daha da şok oluyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Diyarbakırdayım kabus gibi bi geceydi, sabaha kadar sokakta kaldık ellerim değil kollarım titriyordu kızımı aşağıda giydirirken. Hasta annem, çocujlarım eşim.. Hangi birisine koşayım bilemedim.mecburen eve geçtik kızımı uyuttum tam dalıyordum ki telefona gelen uyarı mesajını okurken bi daha sallandık bitmek bilmedi. Şuan bi salona sığındık bu geceyi geçirelim yarın bi çaresine bakarız. Lokantalar marketler kapalı. Oooff çocuk olunca, hastan olunca iki kat korkuyorsun. Allahım enkaz altındakilere bir daha gün yüzü göstersin, sevdiklerine bağışlasın herkesi. Haberlere baktıkça nefesim kesiliyor çarpıntı başlıyor. Akrabalardan gencecik ölüm haberleri aldık nasıl acı ahhh ahh. Rabbim sen en iyisini bilirsin, bizi yerden gökten gelen afetlerden koru.

Allah yardımcınız olsun.

Bizde şirket olarak bulunduğumuz ilden gönderilecek tır için battaniye, yorgan, temiz kışlık kıyafetler, bebek bezi, hijyenik ped vs ise yarayacak, o yürekleri biraz olsun ısıtabilecek ne varsa göndereceğiz. Rabbim yardımcıları olsun. Keşke elimizden çok daha fazlası gelse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…