- 21 Eylül 2017
- 1.201
- 1.856
Arkadaşalar deprem bölgesindeyim kimse korkudan eve giremiyor. Bebek bezi ıslak mendil hazır mama biberon kadın pedi çocuk ve bebek kıyafetleri. Büyükler aynı giysi ile günlerce idare eder ama bebek ve çocuklar idare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşalar deprem bölgesindeyim kimse korkudan eve giremiyor. Bebek bezi ıslak mendil hazır mama biberon kadın pedi çocuk ve bebek kıyafetleri. Büyükler aynı giysi ile günlerce idare eder ama bebek ve çocuklar idare
En çok bu kara kışta o yavrulara üzülüyorum. İçimizi deldi geçti resmenArkadaşalar deprem bölgesindeyim kimse korkudan eve giremiyor. Bebek bezi ıslak mendil hazır mama biberon kadın pedi çocuk ve bebek kıyafetleri. Büyükler aynı giysi ile günlerce idare eder ama bebek ve çocuklar idare etmiyor maalesef.
Böyle şeyler yollayan beyinsizler de varBizim millet sağolsun çer çöpte yolluyormuş sanırım o yüzden sıfır istemiyormuş. Hijyenden dolayı da olabilir tabiki. Az önce biriyle konuştum sıfır eşyalar öncelik ama temiz durumda olanlarda kabul ediliyor.
11000' den fazla binanın yıkıldığından bahsediliyor, Allah' ım korusun ama yaklaşık can kaybımız 100000' i geçer gibi duruyor...Şuan can kaybı 3.380 çok kötü çok.. allahım yaralilara sogukta dısarda kalanlara yardım etsin
Dün saat 12 den aksam 02.00 ye haber baktim ilk actigimda sadece 300 can kaybı diyordu.. şimdi 3000.. zaman gectikce cogaliyor.. birde sehir merkezinde bile henüz yardim gidememiş cöktügü gibi duran yerler var.. köylere, aşırı kardan ve trafikten kapanan yollar vb bir sürü sebep yüzunden ulasımı zor yerlere yardım gidebildi mi? Bunları da düşününce daha da artacak gibi duruyo11000' den fazla binanın yıkıldığından bahsediliyor, Allah' ım korusun ama yaklaşık can kaybımız 100000' i geçer gibi duruyor...
Deprem anından beri aklım ordaki minik yavrular da. Kalbim kaldırmıyor bunu Allah'ım bütün masum kullarını korusun inşallah. Enkazdan her çıkarılan bebek için dua ediyorum inşallah annesi de hayattadır diye. Enkaz altında bu soğukta kalıp hiç çıkamayanları düşündükçe aklımı yitircek gibi hissediyorum. Çok ağır çok, kilometrelerce öteden biz böyle harab olduk, orda ki insanlar ne yaşıyor... Enkaz altındakilerle dalga geçenleri, yağmalayanları, battaniye yorgan fiyatlarını uçuranların Allah hem bu dünya da hem öteki dünya da cezasını versin ama ondan önce devletimizin bu insanları yargılaması gerekiyor. İnsanlık değil canavarlık yaptıkları.
İlçe yok oldu diyorlar haber bekliyoruz biz de kuzenlerimiz enkaz altında.. göçüğün önüne giden akrabalarımız var her yer yerle bir olmuş filmlerdeki gibi Allahım yardımcıları olsunHatay da vs yıkılan bazı binalara bakıyorum. Un ufak olmuş. Hiç mi beton yoktu? Demir yoktu? 11 katlı apartman enkazı ama yerde dümdüz duruyor. Neredr bu 11 kat? Bildiğiniz toz yığını
Daha hiç yardım gitmeyen yerler var sanırımİlçe yok oldu diyorlar haber bekliyoruz biz de kuzenlerimiz enkaz altında.. göçüğün önüne giden akrabalarımız var her yer yerle bir olmuş filmlerdeki gibi Allahım yardımcıları olsun
işte hep binalarda problem var. dün tv'de bir inşaat mühendisi bu durumları çok güzel yorumladı. biz binaları hiç hasar almayacak şekilde yapmıyoruz, tabii ki hasar alacak belli bir dayanıklılık seviyesi üzerine çıkınca, önemli olan hasar almayan bina yapmak değil adam öldürmeyen bina yapmak, dedi.Hatay da vs yıkılan bazı binalara bakıyorum. Un ufak olmuş. Hiç mi beton yoktu? Demir yoktu? 11 katlı apartman enkazı ama yerde dümdüz duruyor. Neredr bu 11 kat? Bildiğiniz toz yığını