Deprem ve sonrası

Birikmişi var aslında azda olsa ama ailesi kız kardeşleri abisi hepsi evsiz kaldı onlara destek olarak ayırmış o parayı.

Aileniz deprem bölgesi olamayan bir yerde sandım, eşiniz bu sebeple göndermemekle haklı ama neden istanbulda ev kiralamıyorsunuz onu anlamadım? Istanbulda tedavisini olur cocugunzuda hep birlikte olursunuz. Ne zamana kadar eşinizden ayrı yaşayacaksınız ki.

Birikmişi var aslında azda olsa ama ailesi kız kardeşleri abisi hepsi evsiz kaldı onlara destek olarak ayırmış o parayı.
Ayranı yok içmeye… Ona kim yardım etsin? Allah sabır versin sana. Belki şu süreçte Malatya’ya tayin isterse çıkar. Malum, çok kaybımız var. İlla ki açık vardır.

Bir şekilde başka şehre tayin için ikna edin eşinizi.Çocuklar için de en iyisi bu olur.Yoksa da siz ailenizin yanına gidin.Çok zor durum.Geçmiş olsun.

Bütçe olarak tutacağımiz ev eski bina olacak büyük ihtimalle deprem korkusu üstümde hala İstanbul'da olacak denilmesi ile daha da korkuyorum. O yüzden eski bir binadan tutmasını istemiyorum yeni binaya gücü yetmiyor

Yani tabi ki kendi rahatını ve çocukların rahatını düşünceksin konu sahibesi, niye bencil olasın? Adamın ısrarla kötü yerlerde yaşamak istemesi asıl mantıksız ve aptalca, o inat ediyor diye niye sefil olasınız? Çocukları alır çıkar giderdim.

OK
aileler malatyada
siz İstanbuldasınız şu anda
eşiniz de koktu gitmenizi istemiyor

tamam peki
ama siz madden zaten zorlanıyordunuz
ve eğitim çağında çocuk var, özel ihtiyacı var

size ev açacaksa düzen kuracaksa hadi tamam da o da yok...

o zaman birimişini size ev kurmak için harcasın?

siz en azından burada fazlasıyla naif ve kırıcı olmayan bir tarzda gibisiniz
öyle bir vibe veriyosunuz bilmiyorum
eşinize de dırdır ediyor olacağını düşünmüyorum yani
her eş kişisi ailesi yanında olsun ister
eyvallah
normal
ama deprem yokken bile ayrı yaşayabiliyorduysanız yine yaşasırsınız
ha yok değilse kursun ev yaşayın
o olmaz bu olmaz...saçmalamasın artık.

Ailesinin evi deprem bölgesinde.Okul,rehabilitasyon merkezi yok.

İstanbul'da bazı semtler nispeten daha uygun oluyor ama İstanbul çok mu guvenli ki ? Bence Malatya İstanbul'dan daha güvenli şu anda.Ailenizin evi de müstakil ve sağlammis.En azından bir süreliğine,biraz toparlanana, önünüzü görene kadar ailenizde kalabilirsiniz.

Şöyle olabilir boşanma fikrini unutun şimdilik.Esiniz askeri personel o kalacak biryer bulabilir.siz yaz tatiline kadar aile izin evine gidin.Esinizde geniş bir zamanda daha iyi bir ev tutmaya çalışır.İsminizle uyuşmayan isler yapmayınÇok gerginiz ülke olarak ama sakın kalarak atlatabiliriz

Eşime göre bencilim oğlum özel eğitim alamayacak bir kaç ay diye istemiyor gitmemi. Çok haklısınız gerçekten çıkıp gitmek düşüncesindeyim

Gerçekten çok gerginiz, umarım iyi şeyler olur.çok teşekkür ederim fikirler için bende sizin gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…